josix
Aktivni član
- Tu od
- 8 Stu 2010
- Poruka
- 1,167
., e moj prijatelju josix!., iliti po Jezeranski JOSA!!!
., rekli bi stari naši., lako je u dobru bit dobar!., lako je sa dobrim bit dobar!!!...
., fala tvojoj ženici i tebi ča ste lipo došli u moje dvore!!!., bilo nam je stvarno lipo!., počastili se malo sa delicijami., malo smo popili, još manje pojili, malo se družili., i zgodno!., jako zgodno!., na svetoj misi bili!!!., e to je onda to!., počastili ste me! sa svojim prisustvom u mome Svetištu!, molitvi dragome Bogu! za zdravlje i sriću svi NAS!!!
., dragi moji!., fala VAM doneba!., radujem se ponovom susretu!., radujem se hodočašću u Marijino švetišće na KRASNO!., majki Božjoj od Krasna!!! + ...
., kada smo bili na svetoj misi?!., odma sam se sitil isto takovoga slučaja za posjeta moje ženice i mene mom prijatelju Bagudini!., čovik nas je preorginalno počastil!., a najorginalnije i najupečatljivije bilo je kada nas je otac od moga prijatelja pozval na Svetu misu - Blagoslov grla!!!., to i takovo se pamti celi Božji život!., prijatelju Bagudina!., fala TI doneba., kako tebi., tako i tvojoj predivnoj i orginalnoj obitelji!...
., narode moj!., Bog! VAS sve skupa BLAGOSLOVIL!.-
pa kad jezik odrveni onda sam OSA ! ! :rolfer:
heheee, kaj mislis atrakcije, ak ja dodjem sa fergusonom do Jezeran, pa odemo sa traktorima u Krasno!!
e, jel mozes pečenjaru stavit na hidrauliku umjesto ralice?!?! jel ima ta tvoja Prima prednji kardan pa da i vrti sama?
:lol:
al ce bit ludilo!!