• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

pozz od matije754dt

B

BAGERISTA

Guest
Trojca upicanjenih..............:prayer::prayer:
A jesi ih parkira,,,,od najmanjeg do največeg..:mrgreen::mrgreen:

Gledam ko da je šajba rasipana od torpeda,,,kad u pozadini vrata garaže....:p

B

BAGERISTA

Guest
Zato sam i reko posloženi,,,,,,,,,,,,,,,,,,pravo,;),,,od manjeg prema večem..

B

BAGERISTA

Guest
Aaaaaaaa :shock::shock:još lipše,,,,onako na kraju AGRI..:partyman:

Kuba

Član
Tu od
8 Velj 2011
Poruka
174
Ma to mi samo tako,ali kombinacija ti je i ova dobra,a el se zna koji odlazi a koji dolazi? :supz:

B

BAGERISTA

Guest
ma ja sam zadovoljan i s ovim sto tu je, ali do kraja godine mozda jedan iz skupine ode pa dode drugi :D

Nemoj se sekirat,,,,ovo su dobronamijerni komentari....
A drugo,,,je ča su strojevi u odličnom stanju,,,,tako da ko god bilo kojeg kupi,,,more slobodno,,ga u delo odmah stavit.....

Ajde nek je sa srečom kod trgovine......:partyman::partyman:

B

bosniahos

Guest
.

Dobrodošal i od mene.Jel kod tebe oni dentist. zubar po domače.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,999
Pur pjena bi ovde odigrala samo tak :mrgreen:

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
ja sam v sameju zamal z ljepilom za autostakla :mrgreen:
a ovo je isto tak nekaj,silikon ili nekaj slično
ali ovo moje ljepilo je crno tak da se tak ne vidi

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
ma zaljepio nosac sa silikonom jer mi je prosli radio ispo van kad sam zaletio u oranje pa sad jos moram kupit crni sprej i to zafarbat

Pripazi da nisi namazao ventilacijske otvore, da se radio ne grije ili ne zapali..:|
Inače imaš kojekakvih instalacijskih kutija sa otvorom za DIN standard radio aparate (standardni autoradio), možda bi se dalo što naći za tvoj stroj..

Potraži 'dobar zvuk' trgovinu na internetu, pa vidi..

B

BAGERISTA

Guest
Ajde,,,bitno da si se ,,,snaša,,,pa sad,,malo to prebrusi,,,ili izgkadi,,,i malo boje gore,,,i majka.........nek svira:gitarist::gitarist:

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Čestitke na prinovi nek te dugo služe. Dali si odma promjenio sve ležajeve kad su bile tanjurače u komadama rastavljene?

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
28 diska,eh to su več malo ozbiljnije tanjurače..

Dal možda znaš koliko se teže vuku od 24diska,dal je velika razlika ili ne?

B

BAGERISTA

Guest
Odlično napravljeno,,,,,,i sad nek delaju,,,,,,,,,

Ovo mi se sviđa,,,odmah ih riješija,,,i milina za vidit..:supz:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
ove profile što drže čistače dali su ti orginal ili si od drugih stavio jer na mojima ima onaj u profil i stalno mi radi probleme,ovaj sistem iz dva dijela puno bolje odrađuje posao,uglavnom bude lambo rasturo na tvom terenu,samo dobro zatvori kabinu:gitarist::gitarist:

Najnoviji postovi

Na vrh