• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

pozz od matije754dt

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Opa,pa čestitam na prinovi neka te dugo služi.
Rei koju ruječ o njemu.

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Čestitam na kupnji:supz:

Koji motor je nutra?
Koje godište?

Malo vuče na "sport look",fale mu kakve dobre ALU-felge...

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
el je seat ošo u pazar ili je ovo vanredno kupljeno,samo nek služi:partyman::partyman:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,883
vidim da još imaš i corsu u dvorištu,kako te služi,takvu seriju imam i ja ...

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
sve 5 samo nemoj žuriti sa alu felgama pošto su nam ceste takve kakve jesu a i okolina je pogubna za takve rekvizite (sakupljači sekundarnih sirovina),jao kad se sjetim kako su se nekad krale alu felge ,strava

B

BAGERISTA

Guest
Čestitam,,,,,,,,kolega,,,,,,,,,...:supz:
Nek te vozi i služi jakoooo dugo..

Kuba

Član
Tu od
8 Velj 2011
Poruka
174
Oooooo kolega :supz:
pa čestitam na kupnji,nek' te dugo služi :supz:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
je zbilja novog su pokvarili sa cijenom,mislim 20 000kn,koliko je koštao ovaj i šta se dobilo u kompletu

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Nekada davno je deda kupio novi sip ciklo 100 za 1000 dem-a u trgovini, a vidi sad kud je to otišlo!

dmatkovic96

Član
Tu od
7 Sij 2009
Poruka
163
Čestitam na kupnji Matija, reko mi kolega da si kod njega kupio. Mlin je stvarno uz super stanju. Jel češ kupovat još ciklon za njega?

tinda

Član
Tu od
20 Kol 2011
Poruka
592
Mi smo u ljeto kupili Ciklo al 80 za 5000 kn.Cjena takvog je prije par godina bila 9000kn

tinda

Član
Tu od
20 Kol 2011
Poruka
592
hvala, da ocuvan je i nije puno radio. dao sam radit danas ili sutra bi trebao biti gotov

tinda ali to nije sipov sigurno, sipov nema 80

za..bo sam se malo 100 je još onaj stari

Najnoviji postovi

Na vrh