igor_peradar
Član
- Tu od
- 24 Sij 2007
- Poruka
- 277
Re: prednji traktorski utovarivaci i prikljuèni alati
Vidi lika, da čovjek ne vjeruje. Ma slušaj Enygma ...............šta ćeš kupiti, da s Goranom normalno. Ako si već tolko zagrizo za njihov utovarivač kupi i gotovo.
Ja sam dao za svoj POMS 90 cca 8000,00 €, uzeo sam kiblu za rasuti teret 220 cm i vile za palete. Utovarivač je fenomenalan, bio je neki dan samnom kolega koji je dosta radio sa utovarivačima i veli da je super.
Ako već kupuješ kupi obavezno brzu spojku i ručicu za upravljanje sa međupoložajima.
Re: prednji traktorski utovarivaci i prikljuèni alati
by Enygma on Fri Feb 29, 2008 9:15 am
Momci, ja još uvijek neznam ništa konkretno!
Što se tiče kuteva ruku, to je različito kod svakog proizvođaća, a i čim mu je utovarivač smješten bliže prednjem mostu to mu je on bolje opterećen i postoji potreba za tegom na polugama, a to znači maksimalno preopterećenje traktora!
Što se tiče IGORA_PERADARA, malo mi je čudno da ako je kolega sa gdinom. Goranom, da mu nezna pravilno napisati prezime i da nikad nije bio kod njega, te da nije otišao vidjeti njihove najnovije strojeve, jer postoje i stari Haueri! Mislim da je on tip osobe koja više voli da od njega živi neki austrijanac, nego njegov kolega! Ali to je samo moje mišljenje!Ono što sam ja dosad čuo od svih Vas mi nije ništa pomoglo!
Dali ima netko namontiran njihov utovarivač, te dali mi može netko dati objektivno mišljenje o radu sa njihovim utovarivačem?
P.S. Molim Vas da raznorazna ruska zla izbacite iz te priče!
Hvala!
Vidi lika, da čovjek ne vjeruje. Ma slušaj Enygma ...............šta ćeš kupiti, da s Goranom normalno. Ako si već tolko zagrizo za njihov utovarivač kupi i gotovo.
by toma84 on Fri Feb 29, 2008 4:14 pm
Ja preoprucam uvozni utovarivač,ipak je to kvalitetnije od nasih,jači su i više im vjerujem. Ja mislim da cuisto uzet neki zapadni. Igor-peradare koliko si dao za svoj hauer i kaj ima od priključaka?
Ja sam dao za svoj POMS 90 cca 8000,00 €, uzeo sam kiblu za rasuti teret 220 cm i vile za palete. Utovarivač je fenomenalan, bio je neki dan samnom kolega koji je dosta radio sa utovarivačima i veli da je super.
Ako već kupuješ kupi obavezno brzu spojku i ručicu za upravljanje sa međupoložajima.