dečki moji sve je dobro ak se ništ ne desi. evo jedan primjer čovjek nereg. traktorom vuče cisternu i skreće s glavne na sporednu cestu u lijevu stranu, signalizacija(žmigavci) ispravna, pri skretanju ženska s autom(kak amerikanci vele "kuhača za volanom") krene ga preticati, traktorist to nije vidio te je došlo do udara desne bočne strane auta u prednji lijevi kotač traktora što je prouzročilo zanošenje i prevrtanje auta koji je na kraju završio u dvorišnoj ogradi. kuhača za volanom se uplašila te ju traktorist ubjedio da je kriva. na traktoru nema štete, na autu totalka, i oštečena ograda od treće osobe. nisu zvali policiju. budući nije bilo ozljeđenih ja koji sam znao da je traktorist dobro prošao jer on sam je mislio da on nije kriv jer je dao žmigavac, a u stvarnosti bio je 100% kriv. prošlo nekoliko dana kad čujem od njega da se kuhača posavjetovala s nekim i drugi dan došla policija kod njega i naknadno napravili uviđaj, on dobio oko 1000 eura kaznu i još treba nadoknadit štetu na autu i ogradi. stoga vam ponavljam sve je ok ak se ništa ne desi. i moj vam je savjet svima ako imate saobračajku i krivi ste, nemojte zvat policiju nagodite se na bilo koji način s drugim sudionikom(ak imate reg. vozilo, dajte mu broj police i sutradan odite na svoje osiguranje i potpišite krivnju) jer i tako ćete izgubit bonus na osiguranju ali nečete platiti kaznu zbog prekršaja iz kojeg je došlo do nezgode, i još slučajno inih drugih razloga...malo alkohola, ali ako niste krivi zovite policiju nek naprave uviđaj i mirni ste s naplatom štete, jer se može dogodit da taj koji je kriv iz bilo kog razloga neželi policiju i drugi dan poriče krivnju, i budite sigurni da nečete dobiti isplačenu štetu na vašem vozilu.