djecije bolesti su ti 300 sitnih problema od kojih ti kosa otpadne , od toga da nece da upali , pa svjecica pa karburator pa paljenje pa prljav filter pa pregrijavanje pa pun k..... sranja
kod dizela je druga prica ako ima nafte i klipa u motoru on pali i ide
recimo ako relativno malo koristis MK onda moze i benzinac da bi ustedio u kupovini ali posle ce te kostati vise , dok ako imas para da kupis dizela u startu kosta vise ali si posle miran
u svakom slucaju ako mislis ozbiljnije nesto raditi onda OBAVEZNO preporucujem dizela
opet kazem mene i benzinac zadovoljava a volio bih imati dizela
jer ja godisnje pretezno pokosim 1Ha 2-3 puta i to je sve
a sto se tice samog motokultivatora ne bih ti tu mozda puno pomogao jer sam imao prije LABINA koji me zadovoljavao u frezanju ali sa kosacicom nikako , dok sada imam MUTU koja je za kosenje sila a frezu nisam ni probao
recimo muti je nedostatak za frezanje to sto ne iskljucuje kardan pri prebacivanju u rikverc i moze doci do opasne situacije , dok joj je taj nedostatak u frezanju ustvari prednost u kosenju (nemoras stalno ukljucivati kosu)
probao sam IMT 507 u kosenju i nije ni do koljena MUTI cak bih rekao da je gora i od LABINa
dok ta ista 507 u frezanju nije mi se pokazala lose
neko je pomenuo frezu bez tockova pri frezanju , bjezi od toga k'o djavo od krsta , to ne bih pozelio ni najvecem dusmaninu