2 brzine su premalo.
Ak već nećeš SS-a, pogledaj
Muta Maestrala, novog ili rabljenog. Imaš ih i s anlaserom.
Gusani mjenjač, diferencijal sa šperom, razdvojene kočnice, 4F 3R brzine s invertorom (svaka brzina ima rikverc, jednak brzini naprijed ) + 4., transportna brzina. Ako ti bi ikad zatrebalo, može se naknadno dodati i izvod kardana za pogonsku prikolicu.
Motori po želji, među njima i Honda.
Velik izbor
kotača i priključaka, mnogi pašu i od Grillo-a, a s adapterom pašu i od Mondiala.
Cijenom sigurno povoljniji od Grillo-a (rekel bi da je to ušminkani Maestral, jer su detalji getribe identični), a pogotovo od BCS-a. Motori su im tak i tak isti.
Slovenija ti nije daleko, a tam su jeftiniji neg pri nama.
Bil sam dvaput u tvornici i to izgleda ozbiljno. Izvoze svakam i prodaju se pod mnogim imenima (Lampacrescia npr.).
Rekoh ti već, pri zamjeni motora odabral sam Lombardini LGA340, ispred Honde i Subarua.
Prijatelj je s Kosorom izgradil vikendicu, vozeći po 500kg na prikolici, bez ikakvih ulaganja.
Bolje preporuke mu netreba.
Ak te kaj o njemu posebno zanima, pitaj. Imam upute, katalog dijelova i poznam ga u dušu.
Moj je star 25 let. Kad sam ga kupil, pred 15 let, rastavil sam getribu i uvjerili se da je ko novi, iako nije bil baš u dobrim rukama.
Iznutra je mehanički jednostavno ali dobro složen.