• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Preporuka za kupnju motokultivatora

• Temu pokrenuo igor266
  • Datum prvog posta

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767
Koliko neki navaljuju na prikolicu sa pogonom. Dok on skoro u svakom postu navodi da mu to ne treba.

Nego da ima mogućnost priključka neke male prikolice bez pogona, da se može voziti i neki alat baciti gore.

Ali opet si sam postavlja pitanje, šta bi bilo kad bi bilo ?:s:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
kak buš maline izvozio van ?
kak buš dopeljal gnoj u maline?
kak buš odvozil granje iz malina ?
kak buš još sto prijevoza obavil , šuma ..itd?
s kosorom? ..najte me nasmijavati

bez 1000 stvari se može ako se mora

ajde ,javite se vi koji imate honde , mute IMT-je i ostale i da nikad niste nigdje zapeli , gurali , navlačili , cukali ?

karlo.m

Član
Tu od
7 Stu 2012
Poruka
244
Pa zapnem i ja sa Ferrarijem ... ali to je onda cca tona na prikolici.
Za sve postoji mjera i treba ju imati!!!

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767
Goldoni su još i bolji ali ih je manje, pa su s time i manje hvaljeni, dok Labinaca ima puno više (zato su i više hvaljeni).

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
reko je kolega s foruma , ":ako ne znaš kaj valja gledaj kaj košta "

Posljednje uređivanje od moderatora:

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,732
Pa gledam ja malo na youtubeu te labince SS. Sa praznom prikolicom na mokrom imaju problema, pa blokada pa ovo pa ono, 16 ručica nekih.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
To sam i ja skužil,ali ko zna kakvi to voze ljudi.
Evo ovo moja prikolica za kultivator.
f4e94da98ed1510af4b056cb3a22750f.jpg

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,732
Odlična prikolica , imaš dovoljno težine na motokultivatoru, tako da možeš do gorica i ako je malo vlažno, jer ti je put do gorica ravan.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa nadam se da bu mi dobra,samo tast je nekaj to rudo prepasival za traktor,sad bum to moral videti kak bu išlo,i obnovil bum ju malo,daske bum nove neke stavil,ili blažuljku (bosanku)i pofarbal malo,bu ko nova,ali nekak mi je jako teška kad ju dignem na rudu.

antondj

Dobro znana faca
Tu od
30 Kol 2015
Poruka
733
Teska je jer je osovina na kraju ali zato ce ti bolje opteretiti prednje kotace pa nece proklizavati.

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767
Izgleda sasvim pristojno, može ga se slobodno usporediti sa većim Labinom.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Pa da,ali sad zovem na oglas i veli mi tip da on nezna kak ide brzo,2008 godina je i 2x godišnje se vrt samo frezao.Ali to je goldoni veli,nebute našli takvoga.

Najnoviji postovi

Na vrh