• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Preporuka za kupnju motokultivatora

• Temu pokrenuo igor266
  • Datum prvog posta

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,732
Ta dva oglasa je isti vlasnik, vidi se po slikama, i po frezi, a vidi se da je bašća dosta velika.. Nemora biti da je loš, možda je samo freza starija vidi se da je dosta radila po oguljenoj farbi.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
...
Veli tip da ima uljnu pumpu ko dizel za nagibe.
To je getriba od SS-a, a motor LGA340.
Taj motor nema uljne pumpe, kaj god ti netko rekel, već se podmazuje bućkanjem, kak i svi benzinci (imam ga na našem MTK).

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ugural si se s postom , pital sam ZJ.-a

A post iza posta se ne smije citirati , i onda nastaju ovaki nesporazumi ....ali oni su vlast ,

Posljednje uređivanje od moderatora:
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Dečki kaj onda paše od labinca na goldonija kaj od priključki ili?
Ovaj goldoni mi se nekak dobar čini,ak bu ove dane vremena pem ga pogedati.Al me čudi kaj nemrem najti o tom modelu niš na netu.

Najnoviji postovi

Na vrh