• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Preporuka za kupnju motokultivatora

• Temu pokrenuo igor266
  • Datum prvog posta

jd4755

Dobro znana faca
Tu od
27 Lis 2007
Poruka
1,430
Mi smo na našem malom labincu ubacili dizela i koji je to preprod kod palenja nije za vjerovati.Ima dekompresor i vrlo lako pali čak i pri hladnijem vremenu.Do sad mi nije palo na pamet tražiti alnaser za njega jer nema potrebe.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Ima, zato sam i napisal da kolega u startu razmisli o kupovini takvog. Naravno, ako ima potrebe i boji se špage.

Ja imam orginal zamajac s takvog motora. Ocito se nije iskazal kad je rotor izgorel 🤭
Budem ja njega ušemil, samo pomalo.

malecki

Novi član
Tu od
10 Kol 2021
Poruka
12
Ja idem u kupovinu Rurisa sad dal ću se vratiti sa dizelom 650 ili benzincem 731k videćemo.... U svakom slučaju mislim da napravim video kako radi da se još ko ne zaleti ako ne valja.
Dosta se nerviram oko toga sreća da je Adrija 04 duplo skuplja od benzinca pa ću moći da se tešim da sam uštedo u startu 😊😊😊😊ako sta ne bude valjalo.

Futvač

Dobro znana faca
Tu od
18 Tra 2021
Poruka
208
A kaj bi bilo ovo?

Pa ti sad budi pametan kaj kupiti i kaj je kinez, a kaj nije:

Inače je zanimljiva ova stranica made-in-china.com. Izgleda da tu ima i Rurisa i Hechta i svih ostalih marki koje se nude kod nas.

malecki

Novi član
Tu od
10 Kol 2021
Poruka
12
In
Valjda prodaja slabo ide pa ga malo prekrstio! (n)
Taman da je od zlata ja u Ferencak mogu u kupovinu kad uđemo u EU
a ja i ne planiram toliko da zivim
😂😂😂😂😂

Futvač

Dobro znana faca
Tu od
18 Tra 2021
Poruka
208
Evo uzeo ja neki dan u Pevexu kopačicu, ali ne Ruris nego ADK (?) od 7 KS. Presudna je bila cijena za članove Pevex kluba 3600 kuna. Za te novce dobil sam kopačicu, motike u dvije širine, gumene kotače, železne kotače i neki plug za razgrtanje. Danas sam natočil ulje u motor, getribu i filter zraka i malo to upalil i provozal po dvorištu na kotače. Ima dve brzine i rikverc i u drugoj brzini moram trčati za njom. Gas se fino da regulirati od minimuma do maksimuma. Uglavnom izgleda OK za sad. Sad jedva čekam da namontiram motike pa da vidim kak taj dio funkcionira.

Futvač

Dobro znana faca
Tu od
18 Tra 2021
Poruka
208
He,he...sad imam problem. Već vidim sebe kak sa tom napravom, u spomenutoj drugoj brzini, idem u ribičiju (jezero mi je kilometar od kuće), ali to znači da trebam prikolicu. Zasad od ( buduće ) prikolice imam samo kotače ( ostali mi dva komada od Fiat Tipa ). Ah, nikad kraja problemima.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,618
Ako je ne planiraš koristiti prikolicu za još nekaj, pozabi na nju. Kralješnica (i ne samo ona) bu ti zahvalna ak buš do jezera pešačil. Za druge potrebe uvaži prijedlog od Krumpironje.
Edit:
Ribe u povratku sam pozabil, sorry. ;)

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085

Evo vidiš...kopčanje prilagodiš ako treba i imaš sve gotovo...a sta se tiče kičme malo deblji jastuk i bit će udobnije nego na traktoru

Futvač

Dobro znana faca
Tu od
18 Tra 2021
Poruka
208
Eto, prikolica ko bombon. Jedino ova klupa izgleda baš onak...vulgaris. I pes je lepi.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,924
Njegovog brata IFAu! Od tate DEUTZ!
Novi -neugrađeni-cilindar i klip fali samo klipnjača.

Najnoviji postovi

Na vrh