Toma kod nas košta kao 2 imt 539'o'š Tomu Vinkovića
Toma kod nas košta kao 2 imt 539'o'š Tomu Vinkovića
Ovde je taj ACC skuplji od 731k taman toliko koliko daje više opremeImaš na youtube kanal Maryan Cernea. Lik ima detaljno obrađen baš model 731 k (ima i druge) i što se tiče oranja, usitnjavanja, prevoza tereta i nekih kvarova s kojima se susretal. Jedino je problem da je sve na rumunjskom, ali zato postoji google translate pa se ipak može nešto pohvatati.
Mene isto kopka taj 731, ali acc model jer uz njega ide dosta opreme. Inače je isti kao 731k.
Zavod za standardizaciju Niš. Mašinski fakultet Niš izdao sertifikat da je motor kineski i da odgovara specifikacija a...Kad spominješ kineza, jednom sam naletil na jedan komentar (mislim da je bil neki francuski forum) gdje je lik stavil sliku nekog kineskog motokultivatora koji je bil isti Ruris po izgledu. Sad, jel se Ruris stvarno proizvodi u Rumunjskoj ili je samo kinez sa rumunjskim imenom, to nisam još uspio iskopati.
Ona ima getribu firme Eurosystems (Italija), s aluminijskim kućištem i gusanom nogom...ili dok ne skupim za Adriju 04 pa sta prebude