R
ROKI
Guest
Ja predlažem paora i branka. Imam još par prijedloga no znam da su oni sa vremenom naknap tako da ih neću niti spominjati.
trpavac kaže:Nitko tu ne može nikoga natjerati da se prihvati tog posla!!! Baš ste mi zanimljivi s ovakvim "glupostima"
Ako ljudi nemaju vremena to se mora uzeti u obzir!
Bar je paor iskreno rekao da nema vremena i kao sad bi ga netko morao tjerati na to ako pobjedi u nekoj glupoj anketi!
Ako netko neče onda neče i gotovo.
I sada da se ja kojim slučajem ponudim bilo bi: A tko je sada ovaj? Šta se sada javlja i mnoge druge gluposti...
Uglavnom mislim da moderator treba biti onaj tko to želi jer čovjek koji to ne želi ne može kvalitetno pod prisilom obavljati posao.
trpavac kaže:Nitko tu ne može nikoga natjerati da se prihvati tog posla!!! Baš ste mi zanimljivi s ovakvim "glupostima"
Ako ljudi nemaju vremena to se mora uzeti u obzir!
Bar je paor iskreno rekao da nema vremena i kao sad bi ga netko morao tjerati na to ako pobjedi u nekoj glupoj anketi!
Ako netko neče onda neče i gotovo.
I sada da se ja kojim slučajem ponudim bilo bi: A tko je sada ovaj? Šta se sada javlja i mnoge druge gluposti...
Uglavnom mislim da moderator treba biti onaj tko to želi jer čovjek koji to ne želi ne može kvalitetno pod prisilom obavljati posao.
trpavac kaže:Evo jednog dokaza da se članstvo mjeri brojem postova pa oni koji imaju više imaju i veće pravo!
Ovo je ipak forum od više od 500 članova pa svaki od njih smije reći šta hoče.To ne znači da mi ništa ne čitamo.
Znači ja se ne smijem prijaviti jer nemam ni desetak postova...ili šta si mislio branko?
trpavac kaže:Ja sam član kao i ti i tvoje nebuloze o prisilnom radu na forumu sigurno neće proći.
Kakva je ovdje klima,jer su svi stari članovi na vlasti i tu nema tko šta reći ili šta!?
trpavac kaže:Bilo je i za očekivati da češ tako ...... reagirati:a tko je sada ovaj ?
Zašto se nebi mogao prijaviti kad imam znanje ???
trpavac kaže:Neka mi ostali članovi oproste ali vidim da branko ne prihvača nikog novog.
Prvo i osnovno je ono s malim sličicama, tj s thumbnail-ima.
Ja, kao i neki drugi članovi imamo dial up vezu, i muka mi je otvoriti post koji sadrži slike, jer to traje vječnost.
Ovako, trebalo bi malo vremena da otvori malu sličicu, a ako me zanima kak izgleda velika, spreman sam potrošiti vrijeme da ju vidim. Ovo je forum, i u njemu je važan tekstualni sadržaj, a ne galerija slika, pa mislim da inzistiranje na 800x600 rezoluciji je bez veze. Dapače, bilo bi logičnije da se inzistira na sličicama (thumbnail-s).
Već sam imal nesporazuma s Bobom oko toga, no on nije htio ni čuti o tome, pa od onda gotovo nisam postal ni jednu sliku.