pa da se javim i ja, ovako neka opcije moderatora ostanu na probnom radu tj da se vidi da li paor i ja zadovoljavamo :!: :!: el paše :?:
ako ne znamo svoj posao ili ga ne možemo izvršiti uvjek nek bude netko u rezervi :!: el paše :?:
ja imam dial up vezu i neke teme nisam nikad otvorio, jer za stranicu na kojoj ima puno slika puno mi troši, što moja pretplata koju mi ne daju promjenit nemre izdržat.
ja predlažem i člana RATARKA da ipak pristane biti moderator uz nas jer ima neprikosnoveno znanje o mehanizaciji, RATARKO DA LI PRISTAJEŠ :?: molim te
ipak trebamo riješit mirno uz dogovor sve stvari, znači da li vam ja pašem kao takav sa slabom vezom, jer ipak je tu podosta nekad posla :?:
tu podosta članova ima posla doma u poljoprivredi, i samo ako če biti dovoljan broj moderatora uz pomoč admina, uvjek če netko pripazit šta se dešava.
počele su se dešavat dobre stvari, danas imamo več dvije javne molbe , a to su za brisanje starih oglasa, i da se tama o poskupljenju goriva prebaci jer je kratkog vijeka, TO SU STVARI KOJE OPLEMENJUJU FORUM, i moram pohvalit alena tu je reagirao dobro prihvatio je sve i čak sugerira da ga obavještavate o nepravilnostima.
iz sveg ovog alen je počeo slušati narod i polako radi po nahođenju svih argumentiranih predloga.
ja več par dana samo pratim šta se događa, i vidim promjene malo po malo.
što se tiče slika i tu ima rješenja, kad član ne zna postavit sliku, NEK ON VAMA OPIŠE KAKO JU JE POSTAVIO , pa iz toga vidite gdje griješi jer imate njegove oči.
ja ovaj forum volim i bez obzira da li ču obavljat neku funkciju ili ne uvjek ču nešto naučit ili nekom nešto pokazat :!: :!:
stoga nek uz dva globalna moderatora bude po jedan pomočnik na mehanizaciji, poljoprivredi, ostalom i šta več ima.
jedino ako čemo si pomagat možemo funkcionirat kao najbolji stroj koji ima dušu :!:
uvjek svaki član nek nešto predlaže šta bi želio , šta da promjenimo, nas je sve više i više i moramo surađivat.
ova suradnja nema veze sa iskustvima proizvodnje jer se radi o funkcioniranju foruma, proizvodnja čak i zahtjeva sučeljavanja da se vide principi rada u različitim ili istim agritehničkim uvjetima.
u upravljačkoj strukturi trebaju biti stari iskusni članovi i mladi koji stvarno su aktivni i žele boljitak foruma.
ovim javljanjem nisam želio nikog uzdizat, nikog vrijeđat, po nikom pljuvat, želim forum dostojan svakog doktora znanosti koji ovdje može pronači riznicu iskustva :!:
jučer me zove dotična osoba titule dr.sc.i pita šta se dešava ko da smo firma u stečaju, srce mi skoro puklo, pa cjeli svjet nas prati.
što se tiče šala tj ono koje nije u kontekstu neka bude ako se u postu nadovezuje dio o temi, ljudi i vi malo povedite računa , pa ne može vas stalno zanosit šala.
ovdje ima ljudi koji stvarno ne znaju o kompjuterima dovoljno ali imaju želju i potrebu biti na forumu radi stjecanja znanja, budimo obazrivi prema njima, naučimo ih ponešto, pa i oni vrijede i oni su ljudi.
ja sam se učlanio kad sam uvidio da ovdje mogu dobit dragocjene informacije o traktorima jer ga kupujem, ko zna kog vraga bih kupio bez vas.
što se tiče vrijeđanja to ne treba dopuštat, međusobno se neki pozaju , a ipak to i svi vide, neke stvari ipak zadržite za sebe.
izbor paora i mene i još nekih koje bih želio vidjet sebi uz rame( RATARKA, BRANKA, KRXa, SAPAT), , stavite na probni rad, nek još članovi daju svoj sud o tome, nemojte brzat, UKLJUČITE SE KONSTRUKTIVNO A NE DESTRUKTIVNO.
hvala svima koji ovo pročitaju jer mi je ipak stalo do foruma i do svih vas od kud bili, šta god imali ili ne imali.....