Treba mi pomoc. Imam motokultivator, ali je u kombinaciji sa moticicama pretezak za moj teren (pesak, uspon) i nema sanse da ga koristim bez frezera pozadi. Problem je sto frezer nemam i treba da ga nabavim. Jos kada bih znao sta i koji bilo bi super.
Motokultivator na motoru ima oznaku Pasbo, a na rezervoaru Ducati.Prilazem slike. Ukoliko bude trebalo imam i druge. Dizel je. Interesuje me da li je kardanski izlaz univerzalan ili se razlikuje od firme do firme, pa koji meni treba. Visina izlaza za kardan je na nekih 53cm od zemlje.
I gde da trazim polovne frezere.
reci ti meni prvo koliko je brz u najsporijoj brzini. moze se desiti ako nemas puz spore brzine da vucni frezer nece moci da frizira dobro zbog vece brzine. drugo visina je poprilicna da ces verovatno morati umesto tih tockova koristiti mnogo manje ili gvozdene kao imt509 u frezovanju. time ce biti i jos sporiji sto ti ide u prilog. ovaj izlaz kardana bih rekao odoka da je standardan na neki nacin. mozda bi mogao da napravis kacenje za frezer od labina ili slicnog. .imam hondu f600 kojoj se isto stavljaju motike umesto tockova. ona ima i vucni frezer ali onda se na kaisima redukuje remenicom brzina [prebacuje u spore 3 brzine] kad friziram motikama idem 2 brzom a kad je vucni frezer 1ili 2 spora. nadam se da si me shvatio