josix
Aktivni član
- Tu od
- 8 Stu 2010
- Poruka
- 1,167
a za koji klinac ona kanta visi naprijed?
Pa ne znam baš da jednosovinka torzijom preuzima neravnine , Ona je oslonjena na tri točke ..a trokut j geometrijski lik ..ma koga to znaima ..
Da bi šasija preuzimala torziju mora biti dobro projektirana ..kamionske šasije se i dan danas spajaju zakivanjem radi tih sranja .
ARNO , savo ima tandem osovinku na krutim gibnjevima a ne dvoosovinku
za boga miloga .....
poslje sam razmislja i skuzija da sam krivo vizualizirao prije nego sam napisao ovaj post...
Teoretski bi se stvar mogla rijesit kad bi jedna osovina bila oslonjena u jednoj tocki (ko prednji trap u traktora)...
Sta duze razmisljam cini mi se da nema bas smisla...
Sta ti kazes puknuti...
tako to izgleda kod mene mislim da nebi trebalo bit problema s njom ?al vidjet cemo za koj tjedan kad se zavaljaju kotaci u blato
neznam dali si zavaljao balonke u blato meni se pokazalo totalno loše, čak mi se dogodilo da se u blatu ne okreču več da guraju blato ispred sebe kao skije,,
- nesviđa mi se ova ruda na prikolici, mišljenja sam da si je trebao okrenuti kontra da bude što niže i da poteznicu na traktoru staviš što niže da tišče pogonske kotače na traktoru šta više
e to je prikolica! :supz:
gdje si nabavljao profile i posto je metar?
Da li neko ima ideju, kako bi bilo najjednostavnije da se na prikolicu (običnu jednoosovinku) napravi neka montažna platforma za berbu voća?
Nije potrebno da ide u vis više od vrha stranica, ali treba da se može proširito otprilike po 60cm sa strane, a pri tom kada se pođe kući da se to sve smontira (jednostavno) i da se na tu prikolivu utovari voće?