kolko vidim kuka, kao i gume su od samoutovarne prikolice za sijeno
Svaka osovina ti ima natpisnu pločicu.hm, a jel ima netko informaciju kolko tona ili kila nosi osovina od samoutovarne za sijeno, vidil sam da ima manjih i večih, ova je neka velika...
bemu, nisam zapamtil marku, moral bum ponovo pogledat...
Nemre biti.da kuka je od samoutovarne prikolice nosivosti 3,2t
a gume se 11.5-15 od neke cisterne za gnoj 7000l
osovina 60x60 puni komad
znaci osovina drzi prek 7-8t
Nemre biti.
Cisterne od 7000 litri imaju ili tandem osovinu, poput tvoje, ili jednu znatno jaču osovinu s veeelikim kotačima.
fakat bubnem bez razmisljanja cisterna od kuma ima takve gume ali 2 osovine tandem znaci onda nosivost na pola a ja sam ju nabavil kod jednog lika na otpadu on je rekal da je od cisterne a nis ni razmislil da su na njoj 2 osovine
:mrgreen:
Kolega zato imamo forum pa se tu posavjetujemo , kazu pametni ( svi ljudi sve znaju ).
Lijepi pozdrav od mene i veliko hvala znalcima za savjete i sugestije !
Bravo stari ..to se zove prikolica a ne ove današnje ušminkane .
Bravo stari ..to se zove prikolica a ne ove današnje ušminkane .
Kad metneš na njih pol tone odereš vrat ko da vučeeš grizlija za sobom
Jel postoje dvoosovinke bez federplata?
Nisam znao di bi pitao...
Hipotetski zanima me za samogradnju,
sasija svakako preuzima torziju, bukvalno gledano situacija je ko kod vecine jednosovinskih prikolica...?
sta mislite
Pa ne znam baš da jednosovinka torzijom preuzima neravnine , Ona je oslonjena na tri točke ..a trokut j geometrijski lik ..ma koga to znaima ..Jel postoje dvoosovinke bez federplata?
Nisam znao di bi pitao...
Hipotetski zanima me za samogradnju,
sasija svakako preuzima torziju, bukvalno gledano situacija je ko kod vecine jednosovinskih prikolica...?
sta mislite
za boga miloga .....staviš jastuke il na tvrdo,samo nemoj gume previš pumpat da amortiziraju one nešto.
ARNO , savo ima tandem osovinku na krutim gibnjevima a ne dvoosovinku
za boga miloga .....