• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

G

GROF

Guest
Nema priče, kod Grofa se radi punom parom! A obavljeni posao je ugodan oku ;)

., lip pozdrav dragi moj prijatelju Ivane33!., TOČNO! u pravu si, kako sam napisal?, a vidi se i na slikicami, delalo se punom parom a ugodno je i oku za vidit vu našu lipu - pitomu zemlju da se po njoj dela, da ni pusta i zapušćana ko velika većina neobradjene zemlje širom Lipe Naše! :prayer: ...

., aj Bog!, čitamo se, slikic ima jošššš!.-

.,p.s., rodjo VranićD!, fala za pokeljene slikice, ljubi tu svoju predivnu dičicu!... :supz: ...

G

GROF

Guest
i ovaj put nema blata....:mrgreen:

., eh DA TOČNO!, forumski prijatelju mtd001!., nima blata., ko ča sami morete vidit dragi moj narode!, odma se sjajidu brazde u voj jilovači ko beton!!!..., pa je bilo samo udri po gasu., :mrgreen: ...

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
., eh DA TOČNO!, forumski prijatelju mtd001!., nima blata., ko ča sami morete vidit dragi moj narode!, odma se sjajidu brazde u voj jilovači ko beton!!!..., pa je bilo samo udri po gasu., :mrgreen: ...

sam po gasu i ličkom viskiju da smanji doživljaj vibracije od freze :lol:

G

GROF

Guest
sam po gasu i ličkom viskiju da smanji doživljaj vibracije od freze :lol:

., eh da TOČNO!, prijatelju moj Josa!., :rolfer: ...

., ej mladiću zadar095!, zadranine moj!!!
., ... brzine na kardanu ima 4!., /dvije spore i dvije brže!/., ALI neznam brojeve okretaja., :blackeye ...

., aj Bog!, čitamo se ...

Jozef

Član
Tu od
17 Ruj 2010
Poruka
413
tomek ima jedno čudo brzina kardana,ovisno od položaja mjenjača brzina,položaja reduktora,dal su spore ili brze ili čak rikverca :D

zadar095

Član
Tu od
5 Stu 2010
Poruka
131
., eh da TOČNO!, prijatelju moj Josa!., :rolfer: ...

., ej mladiću zadar095!, zadranine moj!!!
., ... brzine na kardanu ima 4!., /dvije spore i dvije brže!/., ALI neznam brojeve okretaja., :blackeye ...

Ma netriba mu vise :supz: ;)

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381
tomek ima jedno čudo brzina kardana,ovisno od položaja mjenjača brzina,položaja reduktora,dal su spore ili brze ili čak rikverca :D

u rikvercu ima istu brzinu kao u brzoj.....i brzinu kretanja i br obrtaja izlaznog vratila - samo drugi smjer

teškar

Član
Tu od
12 Pro 2010
Poruka
948
Položaj mjenjača brzina ne utječe na broj okretaja izlaznog vratila, več samo položaj reduktora kao što je rekao Grof.

G

GROF

Guest
., moj narode evo još par slikic sa moji akcij na mini poljoprivredi!

., evo ove prve dvi slikice brane - drljače polovne ča sam kupil za moga tomu!, BATUJE iz 1978. godine proizvodje!., sada su završile operacije na poljoprivredi pa idedu u remont i na farbanje!...

dsc00852f.jpg

dsc00853p.jpg

dsc00861y.jpg

dsc00862x.jpg

dsc00866f.jpg

dsc00869du.jpg

dsc00875g.jpg

dsc00876s.jpg

dsc00877uv.jpg

dsc00878dj.jpg

wwuki5

Član
Tu od
6 Velj 2010
Poruka
488
Ma Grofe svaka čast, :supz: meni se čini da ti ovo ide jako dobro , bitno je biti strpljiv i ne mrljati po blatu .... Pozdrav...

teškar

Član
Tu od
12 Pro 2010
Poruka
948
., moj narode evo još par slikic sa moji akcij na mini poljoprivredi!

., evo ove prve dvi slikice brane - drljače polovne ča sam kupil za moga tomu!, BATUJE iz 1978. godine proizvodje!., sada su završile operacije na poljoprivredi pa idedu u remont i na farbanje!...

Lako tebi, Grofe, zemlja ti je kao na dlanu, ja moram ovako:

G

GROF

Guest
Ma Grofe svaka čast, :supz: meni se čini da ti ovo ide jako dobro , bitno je biti strpljiv i ne mrljati po blatu .... Pozdrav...

., lip pozdrav mojim dragim forumašima i forumskim prijateljima!

., ej moj forumski prijatelju wwuki5!, fala TI za pofale!., e da točno!!!, čovik mora bit strpljiv i lagano se u vremenu sve odela., blato je čudo!.- :D ...

., pozdrav lipi i tebi moj mladi forumski prijatelju zadar095!., da točno!, lipo je za vidit kada se pomalo dela po ovoj Lipoj Našoj! zemlji!!!., sretan je onaj ki oće delat jer mu onda nepadadu napamet gluposti i budalašćine., :vragek: ., a nima kad loše mislit, ..., prijatelju!, kada ćeš TI nas počastit sa svojim sličicami, svoje makine i dela sa njim!., lip pozdrav tebi i tvojoj celoj, nadasve vridnoj obitelji!!!...

., lip pozdrav i tebi moj forumašu teškar!., da točno!, u pravu si., ova zemlja ča sada delamo uglavnom je ok-e, ko ča i sam veliš - pišeš., ko na dlanu!., ali moja Lička zemlja TI je uglavnom krš i kamen, brdo, jame, drage, ..., za popizdit., samo gljedaš kadi ćeš se zavalit - prevrnut i kadi ćeš ča poprekidat?,... :rolfer:...

., narode moj!, Bog!, čitamo se ...

G

GROF

Guest
Pozdrav prijatelu, drljace BATUJE:supz:

Nego jel ja dobro vidim da na ova slika si pustio traktor da sam freza ili me oko vara:scratch

., pozdrav moj forumski prijatelju danot!
., OKO TE NE VARA!!!, moj tome sam freza, ja ga slikam dok on vako ponosno pozira ko kakov dobar lipicaner!!! ... :rolfer:...

Najnoviji postovi

Na vrh