Ma Grofe svaka čast, :supz: meni se čini da ti ovo ide jako dobro , bitno je biti strpljiv i ne mrljati po blatu .... Pozdrav...
., lip pozdrav mojim dragim forumašima i forumskim prijateljima!
., ej moj forumski prijatelju wwuki5!, fala TI za pofale!., e da točno!!!, čovik mora bit strpljiv i lagano se u vremenu sve odela., blato je čudo!.-
...
., pozdrav lipi i tebi moj mladi forumski prijatelju zadar095!., da točno!, lipo je za vidit kada se pomalo dela po ovoj Lipoj Našoj! zemlji!!!., sretan je onaj ki oće delat jer mu onda nepadadu napamet gluposti i budalašćine., :vragek: ., a nima kad loše mislit, ..., prijatelju!, kada ćeš TI nas počastit sa svojim sličicami, svoje makine i dela sa njim!., lip pozdrav tebi i tvojoj celoj, nadasve vridnoj obitelji!!!...
., lip pozdrav i tebi moj forumašu teškar!., da točno!, u pravu si., ova zemlja ča sada delamo uglavnom je ok-e, ko ča i sam veliš - pišeš., ko na dlanu!., ali moja Lička zemlja TI je uglavnom krš i kamen, brdo, jame, drage, ..., za popizdit., samo gljedaš kadi ćeš se zavalit - prevrnut i kadi ćeš ča poprekidat?,... :rolfer:...
., narode moj!, Bog!, čitamo se ...