Äiko
Član
- Tu od
- 19 Lip 2011
- Poruka
- 264
Da prikeljim jednu 8)
Prima čeka a radnici u birtiji :lol:
Nakon dugih razgovora,pregovora,dogovora,razmisljanja.......gdje ,kada itd.
dosao je i taj dan kada smo konacno snimili film,
kako to inace biva u svijetu filma,ulozeni su veliki napori i neprospavane noci da bi vama mogli docarati i prenjeti te ljepote i cari hrvatskoga kraja LIKE-JEZERANE
inace odabrali smo ovo vrijeme iz razloga sto recimo ljeti imamo druge radne akcije pa ne bi mogli jos i taj dio odraditi,te naravno zbog vrucine i ljetnih sparina radije smo to odradili i snimili ovog mjeseca.-
., ej, tek sam sada vidil vaj video uradak., prijatelju Todi!, fala za "popravljanje" video uradka, fala za keljenje., heheheee, ma neka Narod i Svit vidi igranje sa belkom ve zime sa glavnim akterima, malim i velikim zelencima; :mrgreen: ... ., da, naravno i sa šarlatanima - vozačima isti; :rolfer:...
., eh DA, mali zelenko sa malim, za male stvari!, veliki zelenko sa velikim, za velike stvari., eh DA, još da se ne kvari - mali? ... :weedman: ...
., aj Bog!, čitamo - pišemo se ...[/QUOTE
pozdrav ljjudino,
opet ti čistiš snijeg ...................odnosno snimaš čiščenje...
darkohittner; pozdrav ljudino kaže:., lip TI pozdrav prijatelju moj darke!!!., lipo fala za javljanje, napokon si smogal snage, volje i vremena., sve znam., obitelj je svetinja i na prvom mestu!., svaka dobra želim tvojoj predivnoj obitelji! ...
., je da, čistim ja i onda snimam ja čišćenje toga beloga!., a ni .ovno.-
----------------------------------------------------------------------------
., Narode moj!., evo napokon došli iz PRIMA-e dugo očekivani plužići za delat rede za sadnju i ogrćanje Ličkoga krompira!
pozdrav GROFE lip ti je novi priključak :supz:koliko je košta
Baš gledam malo po arhivi i primjetim da je Prima stavila veču pogonsku remenicu, nego je bilo u originalu. Vjerojatno su shvatili da je to kosilica, a ne formula. Znaš, jel postoje još kakve preinake osim te remenice i remena što se tiče samog pogona?