• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Pozdrav prijatelju Grofe!
A ti bi kabinu i još grijanje na Tomu. Nije loša ideja, zapravo to bi bilo super za te uslove koje sad imaš. Nadam se da bu kojih novčiča pa da se ti želja ustvari.

Ideš u Primu i Hittnera, svakako čekamo ku slikicu od tebe pa da i mi malo vidimo.
Sretno ti!

B

BAGERISTA

Guest
E grofe,,,,,nači odluka je pala,,,,prvi novci i kabinu gore,,,,,.mada nisam zna da imaju grijanje..........

Ni da je lipa,,,,ali kad se priča o -15,20°C,,,onda kega više briga za ljepotu..

Opet če hanumen popizditis dobit,,,,:axe::axe:ima da te naganja,opet radi novčiča.....
2qumz2w.jpg

Ajde vidim ja da če bit slikanega materijala,,,,,,,,,ode na povratku s prime....8)8):drinkers:

G

GROF

Guest
., slikice iz tvornice PRIMA - Bjelovar! ...

., evo moj Narode! da vidite sitnice - detalje iz proizvodnje traktorića i priključnih orudja.-

primapluzi001.jpg

primapluzi002.jpg

primapluzi003nq.jpg

primapluzi004.jpg

primapluzi005.jpg

primapluzi006.jpg

G

GROF

Guest
., slikice iz tvornice Hrvatskih traktora PRIMA Bjelovar!

., slikice iz tvornice traktora Bjelovar - "tomo vinković" PRIMA! ...

primapluzi012.jpg

primapluzi011.jpg

primapluzi010.jpg

primapluzi008.jpg

primapluzi007.jpg

primapluzi004.jpg

G

GROF

Guest
., akcija čišćenja sniga u Jezarani sa traktorom tomom - PRIMA!

[yt]http://www.youtube.com/watch?v=31LElIh74Lo&feature=youtu.be[/yt]

ćelo

Član
Tu od
6 Kol 2011
Poruka
661
mali dela ko zmaj ali ipak nest jace bi bilo bolje !!
nije vreme za kupovanje zeljeza krpaj se s cim imas :weedman:
heheheheh tako je to kod nas zemljoradnika valjda ce i nama jednom svanuti :partyman:VRANIĆU SVAKA CAST NA VIDEU I NA DJELU :gitarist:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
e moj plemeniti, vrhunsko ti delo!!
ALI, di ti je rotirka, znam da imaš dve, tri, tamo od cestara bliščiju rotirke a oni se griju u birtiji, a ti delaš, i niš ne blišči...

S

siniša

Guest
pozdrav legendo-
slike i video su super ništa manje nisam ni očekivao od tebe.
svaka čast

G

GROF

Guest
., još malo slikic iz Hrvatske tvornice traktora PRIMA - Bjelovar! ...

., Narode moj!., evo, ovi nekoliko slikic iz NAŠE tvornice traktora PRIMA - Bjelovar, jedan od nekadašnji giganta metalne industrije "tomo vinković"!.-

primapluzi033.jpg

primapluzi032.jpg

primapluzi031.jpg

primapluzi030.jpg

primapluzi029.jpg

primapluzi028.jpg

Na vrh