znam dosta ljudi sto imaju primu i jedan tu forumaš naš ličan GROF i svi su pre zadovoljni,,,,po mom zaključku lose si odrzavao stroj :rolleyess:posjedujem tv od 76". Trenutno imam primu 30 iz 2004 kupljenu u BIH.
zamijenio sam sva četiri ležaja točkova,sve one ukrasne plastike sam pobacao,sijalice na instrument tabli su poispadale,prekidač svijetala ne radi,papučica kočnice zapinje za trap kad motaš desno kao kvačilo u starog tome iz 76",uzak prostor između blatobrana i kotača osobito naprijed,hauba se urezuje u instrument tablu, sve na 1ooo radnih sati. Još radim s 523tv koji je nepoderiv srećom na ovom novom nisu uspjeli sjebat motor
posjedujem tv od 76". Trenutno imam primu 30 iz 2004 kupljenu u BIH.
zamijenio sam sva četiri ležaja točkova,sve one ukrasne plastike sam pobacao,sijalice na instrument tabli su poispadale,prekidač svijetala ne radi,papučica kočnice zapinje za trap kad motaš desno kao kvačilo u starog tome iz 76",uzak prostor između blatobrana i kotača osobito naprijed,hauba se urezuje u instrument tablu, sve na 1ooo radnih sati. Još radim s 523tv koji je nepoderiv srećom na ovom novom nisu uspjeli sjebat motor
to je druze...na zalost.meni je stvarno zao sto se neko ne naraduje novom traktoru...vec odmah pocnu problemi.a nema srecnijeg poljoprivrednika, od onoga kome nova masina radi kako treba...bez kvarova...sto se i ocekuje od nje...pogotovo kad re rec o novom traktoru.al eto...pojave se neke serije ili neka serija koja nije bas uradjena kako bi trebalo.to je propust fabrike...steta je kod kupca...al jos vise stete ce pretrpeti fabrika.jer...lep glas se daleko cuje.al los glas jos dalje.Nemoj te se naći uvrijedjeni,posjedujem tv418 iz 76" i tv523 iz "87 oja sam ba u ispravnom stanju s Bog zna koliko sati rada. Ne pricam divlju misu, ja sam doduse iz vau-vau drzave BIH pa smo dobili i takve traktore. U mom selu ih je kupljeno 7-8 komada na svim su mijenjani navedeni lezajevi ,kod nekih u garantnom roku u prvoj godini o trošku firme.
Traktor dobro vuče ,ore i freza, ali hidraulika dize samo s pola gasa a ono s papucicom kocnice je stvarno istina kod motanja u desno zaglavi se u trapu jos ako vam ne ulovi nogu dobro ste prošli.
Talijani Primi na motor daju garanciju 3 godine a oni kupcu 1 godiniu.
nije mi poznato da se kod nas u makedoniji uvoze prima traktori...nema ni hitnera...ni slovenackog AGT...ranije su uvozili tomo vinkovic,al posle raspada jugoslavije,vise nema nit jednog hrvatskog traktora.bar meni nije poznato da ima.Kupio sam ga u Čapljini. Neznam kakva vi imate iskustva ali sve te plastike su počele zvoniti nakon mjesec dana. Cak sam morao ispirati i rezervoar u kojem je bilo nekih baja i buba mada prije filtriram gorivo. Mozda smo mi ovamo dobili drugu klasu. Kakva su vam iskustva sa Hittnerom?
Bez uvrede, ali slike poput ove http://img829.imageshack.us/img829/6730/dsc02960s.jpg
a ima takvih više, bolje ne stavljaj na forum. Ne vidim smisao takvih slika.
., lip pozdrav svim cjenjenim forumašima i forumskim prijateljima! :heart: ...
., joekiki!., evo smo poslikali ovaj moj prednji utovarivac traktora tome!., aj TI vidi sa svojim Madjarskim prijateljem dali je to dobro?., pa mi; rodjo VranicD i ja, još dodamo slikanog materijala., ako snježno vrime dozvoli poslikat cemo jutra korpicu i probacemo napravit video uradak., danas video ni uspil., jako je zima; - 15., more se samo nešto popit; artyman: ...
., rodjo VranicD!, fala za slikanje i keljenje., probacemo jutra bolje! ...
., aj Bog!, citamo - pišemo se ...
Bez uvrede, ali slike poput ove...
Bez uvrede, ali slike poput ove ... ,,,