G
GROF
Guest
., još malo slikic iz PRIMA-e! ...
:scratch...koliko se sjećam ova mlada dama nije bila na priminom štandu na sajmu , tamo je bilo sve muško osoblje ( mudonje ) tako da i nisam imao neku pretjeranu želju da se slikam , nisam ni ljubitelj prima traktora.
Mogu ti reći da na ove dvije slike traktor i neizgleda loše , čak mi se i sviđa , nebi bilo loše napraviti probnu vožnju ako bi mi mlada dama objasnila čemu služi pojedina poluga na traktoru.
Mada sam ja naučio na mali traktor ( yanmar ) vjerujem da bi se uz njenu pomoć dobro snašao i na ovome malo većem... , :lol::lol::lol::lol:
Volio bih znati , dali se može dogovoriti probna vožnja :scratch uz preduvjet da mlada dama bude instruktor
GROFE nemam ti ja ništa protiv yanmara.meni je dobar al za ono zašto je namjenjen i nemožeš sa jednim traktorom radit sve poslove al to znaš i sam:supz:
...................................................................................................
ŽUTI sam se ti drž svog traktorca i nek te dobro služi.morat ću jednom navratit i do tebe kad budem išao u derventu......poz:supz:
Grofe legendo nisam neko vrijeme bio na forumu,krenuo posao u vinogradu,polju,šumi pa mi baš i nije do foruma navečer kad stignem kući... htio sam ti se zahvalit na ovim predivnim slikicama iz tvornice traktora Prima iz Bjelovara....hvata me nekako nostalgija za tim krajem morat ćemo se opet dogovorit i otić do tamo...još jednom potvrđuješ da si itekako ljudina uvijek spreman pomoći...
pozdrav i kako ti kažeš...čitamo se... čujemo se... a ako Bog da i vidimo se uskoro nadam se...rayer:
da nije po njoj tvornica dobila ime????:vragek:
GROFE, mislio sam na noseći okvir za ph, ako se nevaram na proslim slikama ga nije bilo
., TI očito voliš mudonje?, kada?, ili kako?, nisi zapazil ovu zgodnu ženu na PRIMA-inom štandu., i ne samo nju, bile su tri zgodne žene!!! ...
., rekal si sada i javno da nevoliš primine traktore!, za tebe nima dogovora nikakove vožnje, pa čak ni probne.- ... :butthead: ...
----------------------------------------------------------------------------
:scratch ...s obzirom da na tom tzv traktoru jedino što valja je ta mlada dama , ni netreba mi probna vožnja :butthead:...., nema se tu šta probati :lol:
View attachment 3241 žuti jel ovo taj janmar jel to dječiji traktor za igru il?????????