., prijatelju firemanpeter!., ove slikice samo za tebe i tvoju dušu!., pa naravno i svi VI ostali možete da gljedate., znate i sami da to ne naplaćujemo.-
Tole je pa od petra
., prijatelju firemanpeter!., ove slikice samo za tebe i tvoju dušu!., pa naravno i svi VI ostali možete da gljedate., znate i sami da to ne naplaćujemo.-
ma ja nebudem ništa puno komentiro Ličku legendu ,evo samo jedna ljepa pjesma danas ju čuo na krugovalu :
svaka čast na delu ide to vama uigran ste tim :supz: kod mene ce ih biti za jesti jos malo a kod tebe tek sadnja heehe :lol: LIKA LIKA
I ja sam poslušao prvih 10 sekundi... Sasvim dosta...., prijatelju ajkula!, fala na lipoj i novokomponovanoj pismici, nekoliko puta preslušavali smo je za redom.
Pozdrav prijatelju Grof!
Prvo izvini na kasnom javljanju, nisam čitao teme ovih nekoliko dana. Vrijemena mi ponekad malo ponestaje.
Vidim mali vatrogasac čuva ti Primu. Neka ti je čuva pa da ti Prima dobro radi. A vidi se da si pedantan, vatrogasni aparat na traktoru, sve pohvale. Nikad se nezna a nadajmo se da ti neče nikad trebati.
Posao sa Primom u njivi ti ide super, pravi profesionalac, nemam drugih riječi. Kad je sve ovako odradeno za 5, to se mora na krompiru sigurno vidjeti. Ima da bude dobra urodnja, bar ti tako želim.
a majke ti janje, pa kaj sa ima još kaj za izboljšat na tem pretpanom tomeku?!?! artyman:
Ma ča jopet izboljšanja,,,,,:supris::supris::supris:ajde ti meni grofe reči,,,ča je na njemu za izboljšat,,,,,samo si ti osta a on je nategnut kaji po špagi da nemore više bit....
ha ha haaa slažem se jedino je Grof još ostao za izboljšat:supz::supz:šala Grofe a znam ja da se ti neljutiš....pozdravvv:supz:
Ma ča jopet izboljšanja,,,,,:supris::supris::supris:ajde ti meni grofe reči,,,ča je na njemu za izboljšat,,,,,samo si ti osta a on je nategnut kaji po špagi da nemore više bit....
ha ha haaa slažem se jedino je Grof još ostao za izboljšat:supz::supz:šala Grofe a znam ja da se ti neljutiš....pozdravvv:supz:
., lip pozdrav svim forumašima i forumskim prijateljima! ...rayer: ...
., ma kakova ljutnja?, nima ljutnje na nikoga, izmedju svega, ovde smo da se šalimo - zezamo jer samo jedan život imamo., ...
., točno je, apsolutno točno da mene treba izboljšat i to pod razno, ALI to i takovo je nemoguća misija., mene jedino more izboljšat sv. Juraj!., heheheee., tako se kaže u mome mestu za onoga ki umre?., da je išal kod sv. Jurja!., eto, samo me ON more izboljšat! ...
., e moj BAGER!, prijatelju moj!, taj naš mali tomica ima toliko dodatne opreme ko pravi pravcati traktor., a evo., iako se ovde dela o traktoriću!, čovik nemore verovat ča se sve more nakalemit - dodat na to malo traktorče, te sitnice, sitnice ke život značidu! ...
., Narode moj!, čitamo - pišemo se., Bog! ...
Sviđaju mi se plugići...stvarno lijepo rade rede....
men bi grofe trebao jedan zelenko tako ko tvoj može i bez izboljšanja:heart::heart::heart:ha haa pozdrav a moguće da ću i ja u sridu u bjelovar pa se možda i sretnemo