I
IvanVl
Guest
Svatko tko prati forum zna da to pripremaš za prodaju .
I svatko tko treba taj plug zna da se lemeši ne smiju bojati .
Svatko tko prati forum zna da to pripremaš za prodaju .
e kolega ja znam da se ti baviš tim poslom i da ti treba manji traktor za plastenike......što se tiče pluga i ja sam mog pofarbo komplet...svejedno zemlja oguli boju sa lemeša :supz::supz:
Ovaj ram na sliki mi izgleda da če iz Prime napravit tenk. Ljepo napravljeno, čak bi rekel predobro- prejako. Svaka čast, nadam se na slikama kad bude montirano jer me zanima izgled jer mi več sad ljepo izgleda.
pa sto ce ti te dvorande komande jos tome 3 komada ?:shock:Evo rama je gore na traktoru, usput sam maknuo stari razvodnik hidraulike i ugradio novi s 3 dvoradne komande, promjenio sjedalo, sa stražnjeg podiznog cilindra napravio dvoradni tako da ima i pritisak prema dolje, polakirao blatobrane naprijed, iza i haubu, zaštitni okvir, ugradio dodatna radna svjetla naprijed i jedno na stražnji zaštitni okvir jer se neki dan pokazalo da je prijeko potrebno...i još ima posla , al nema frke...sredit ću ja to
Kako pa sto ce mi dvoradne i to 3? Pa prva je za straznje poluge, druga ce biti za prednje poluge, a ttreca za zakretanje ralice naprijed, ili za bilo koji drugi prikljucak naprijed koji je hidraulicki upravljan... Dvoradni cilindar iza nece smetati u oranju, plug ima svoj kotac koji ga vodi i tu uopce ne brinem, nece on orati hektare zemlje nego samo u plastenicima. Pritisak prema dolje mi iza treba jer mu pravim mini greder, pa da ne pretjerujem s tezinom gredera, malo ce mu pomoci i poluge; tj.bar toliko da ne pliva po kamenju
ok kolega...rekao sam ja da ti znaš šta radiš i zašto ti šta trebarayer:
čak se i krava pita kakva je to gužva.....:lol: