Pozdrav,
nov sam na forumu, imam primu tt830s i za vrijeme oranja otpao mi je dio automata zmigavaca, kontaktirao sam tvornicu u Bjelovaru, ali dva puta su mi poslali automat sa 6 izvoda, automat sam nosio raznim majstorima da od dva pokusaju napraviti jedan ispravan, sto im naravno nije uspjevalo.
Zamolio bih nekog ako ima na svojoj primi automat sa 5 izvoda da mi posalje nekakvu sliku ili kaze di se moze nabaviti.
Hvala!
Pozdrav,
nov sam na forumu, imam primu tt830s i za vrijeme oranja otpao mi je dio automata zmigavaca, kontaktirao sam tvornicu u Bjelovaru, ali dva puta su mi poslali automat sa 6 izvoda, automat sam nosio raznim majstorima da od dva pokusaju napraviti jedan ispravan, sto im naravno nije uspjevalo.
Zamolio bih nekog ako ima na svojoj primi automat sa 5 izvoda da mi posalje nekakvu sliku ili kaze di se moze nabaviti.
Hvala!
Kako se nosi s bočnim silama ? :mrgreen:Konačno sam našao vremena da napravim ponešto na malom traktoru...pa je tako dobio svojevrsnu prednju hidrauliku na koju se može kopčati svašta, a za sada je to samo ralica. S gornje strane na klin se zakače kuke, a dolje je poluga s klinovima koji izađu svaki na svoju stranu, isto kao što sam napravio na utovarivaču. Danas sam obavio testiranje na čišćenju paprike iz plastenika i ide to ko od šale
Također, dobio je i mini greder za planiranje terena (zemlje, šljunka, puteva, svejedno, radi odlično na svim terenima)
I jedan mali video da se pokaže kak je to uživo:
Nakon što sredim još neke sitnice slijedi bojanje i to je to
Nije izvedba za 60 ks, ploče su iz lima 8 mm, daska iz 4 mm, samo od oka djeluje masivno, namjerno je tako napravljeno. Sasvim mi je jasno da ste do sad vidjeli samo one "originalne" ralice koje su pravljene kao za malu djecu; vidio sam i sam kakva je bila original rama za haubu i zaštitni okvir...sve ispucano, lim 3 mm, ne drži ni samo sebe, kad bi se prevrnuo nema šanse da preživiš s tim, zbog toga sam ju i bacio. Traktor ima 1200 kg + vozač i kad upreš to s 40 ks, ne može biti pravljeno od papira.
Bočne sile podnosi ok, nije mi to prva ralica...
kolko te je dosla ralica , nosac i hidraulika ?
ako se smije znat ?
Za to bi ti i trebale masne pare ..ako ne znaš cijena toga se kreče cca 10e po kili + projekt .Neznam kak vam se uopče da uputiti neke kritike zjocku...kad čovjek zna kaj radi i sve je smišljeno što, kako i od čega prije samog početka izrade!!!
Zjocko, svaka čast!!
Ja osobno da imam para, sve moje traktore bi odvezel k zjocku da mi napred štošta napravi, od prednjih hidraulika do malih i velikih ralica, majstor je samo takav!
Za to bi ti i trebale masne pare ..ako ne znaš cijena toga se kreče cca 10e po kili + projekt .
A bil bi red kak očekujemo besplatno zdravsvo i školstvo ..a očekujemo i mirovine da netko plati poreza , jel tak?
I ceste su nam dosta izrupljene , pa odlaze kugle i krajnjici .
Za sve to dragi moji treba i atest ..da ne ubije nekog ..pa certifikat
Takvom naivcu ja bi radio od dvadesetke .pa nek ponosno nosi :madmana: