• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

G

GROF

Guest
Re: Prima tt traktori; prima tt-830-sp i ford

Narode moj!, evo malo akcije oko vožnje djubra iz popilji u kovače., glavni akteri traktor tome - prima i ford., od drajvera - šofera; grof i popilj! ...

Razvala - Jezerana; 09./2013.godine.-

tomo522

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2012
Poruka
699
Polako kolega nije posa tica da pobigne:icon_kidra:
Lipo je za vidit kad ljudi ovako slozno rade
To se nevidi svaki dan
Pozzzzzzzz

G

GROF

Guest
Re: Prima tt traktori; vučna kuka i roto-kosa, ručni rad.-

Ručni rad Grofovog prijatelja iz Oriovca

Dragi moj prijatelju tomo420@!, lipo fala ča si umesto "nas" pokeljil ovi par slikic vučne kuke i kosilice za traktora tomu - ručni rad od našeg forumskog prijatelja; box826@!., ujedno ga ovim mojim postom lipo pozdravljam u Brodsko-posavsku županiju zajedno sa njegovom obitelji i ostalim dragim forumašima!

L.p., Bog!, čitamo - pišemo - pomažemo - družimo se ...

Posljednje uređivanje od moderatora:
G

GROF

Guest
Evo jedna slika nasljednika TV-a, kombinacija Prima i Hittner! ...

Prijatelju čiko@!, lipo fala ča si pokeljil ovu slikicu - ča si održal svoju časnu reč!
. . . heheheee., spojil si nespojivo., primu i hittner-a!, bravo majstore! ...

L.p., Bog!, čitamo - pišemo - pomažemo - darujemo - družimo se ... :icon_lol: ...

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ispričavam se u ime uredništva zbog problema s temom, no evo tema vam je tu na raspolaganju, pa izvolite :)

L

Lepy

Guest
Pozdrav,

pitanje oko traktora Prima TT830S. Zanima me da li netko zna detalje oko podešavanja korpe kvačila, odnosno da li dolazi tvornički podešena ili je treba naknadno podesiti. Ukoliko se podešava naknadno da li netko ima informaciju kako i po kojim mjerama podesiti?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Kolega Lepy je ionak postavil pitanje i od toga trenutka više nije posječival forum.
Tak da je i dobil odgovor od bilo koga žali bože tastature, a pitanje je ionak postavljeno ciljano.
Ja da znam bi napisal odgovor mada nevjerujem da je to sveto pismo za podesiti, a ni ne vjerujem da je tvornički podešena korpa došla.

Kolega Tomo 522 ako ti znaš bolje molil bi te da pojasniš da ostane na forumu za danas sutra i za neke nove učenike koji su u dolasku, a i za mene.
Kak stvari stoje trebat če mi uskoro.

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381
......nevjerujem da je to sveto pismo za podesiti, a ni ne vjerujem da je tvornički podešena korpa došla.

Kak stvari stoje trebat če mi uskoro.
naravno da nije sveto pismo, princip je svugdje manje-više isti.....

pitaj dobit ćeš odgovor
još reci da kupuješ neku skršenu ragu od vinkovića :(nerd):

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Kad mi je trebalo ja sam pital, sječaš se, ti si mi odgovoril.

U potrazi sam za čim uništenijim ali komopletnim. TV 420, 521, 522, 523, 731, 732.
Ako ko gdje kaj zna, svaka informacija je dobro došla.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Da nije vrlih modova nebi se vi sad imali teme za dopisivanje :(hi):

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Evo malo da osvježimo temu sa slikama ovo godišnjeg proljetnog sajma i da prensem pozdrave od uprave PRIME , svima forumašima i naravno posebice njihovim korisnicima :icon_thumright:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Molim odgovorne iz Prime da dotičnoj osobi u obliku našeg Ličana što vozi pola auta doniraju nešto ispod stola i to u papirnatom obliku,pa čovjek je odgovarao na sve upite zainteresiranih posjetitelja ,veliko hvala štandu Prime što nas trpjelo tokom današnjeg dana,
,pozdrav Ličanu i ekipi sa štanda,:icon_thumright:

Hele

Dobro znana faca
Tu od
6 Sij 2013
Poruka
1,961
Jel zna netko jel jos rade freze i mozda cijene?
Uzas da nemaju internet stranicu, jedva isceprkas broj komercijale na netu, onda ti oni daju broj uprave, ti ti daju broj dijelova a ovi na kraju broj prodaje gdje nazoves 5 puta i nitko se ne javi.

pingy321

Član
Tu od
16 Ožu 2014
Poruka
114
Imaju freze i od 10.000-12.000kn,115-160cm,mi stali gledali pitali..
Kakva ti treba,mi kupili jednu puno jeftinije....:smile: da ti dam link ako hočeš?

Plemeniti

Dobro znana faca
Tu od
16 Pro 2008
Poruka
1,728
Pa postavi link, sto te sprijecava da to ne napravis,,,

link o prodaji bilo cega ni na koji nacin ne ugrozava opstojnost ovog foruma da bi ga se trebalo braniti a svaka informacija nekom bi mogla dobro doci,,,

R

Ralle

Guest
Moze li mi neko objasnit jel isti blok motora za perkins s oznakom a4.236,a4,248

Najnoviji postovi

Na vrh