darkohittner
Član
- Tu od
- 5 Srp 2009
- Poruka
- 203
priatelju moj Grofe lijepo se ti opremaš još malo i moći češ u privatnike ,pavi gazda.....ali najviše mi se sviđa ralica....
priatelju moj Grofe lijepo se ti opremaš još malo i moći češ u privatnike ,pavi gazda.....ali najviše mi se sviđa ralica....
Matrix onda u tvojem slučaju nevaljaju gume :finga:da grofe iam to veze,ali evo npr aj za ove 2 god koliko imam svog nissan patrola 4.2d presao sa njim 100000km sad ima 265000 i za to vrijeme niti jednog kvara,da kucnem od drvo,do sad je podero guma i guma,a ako bogda i jos ce, ima veze i kvalitet i stara tehnika,a evo danas uzmes novo auto predjes 100000km i on vec na servisu,,,,,,,,,,nevalja ono nevalja ovo
Znači Grofe počelo ga soliti kod vas?., eh da ralica je zakon!, još malo pa će delat punom parom, kodmene u mojoj Liki - Jezerani! pada snig.-
., nešto mi se stalno tužiš na probleme sa traktorići oko lomova i kršenja!., e moj prijatelju Darke!!!., pa ki dela taj i greši., ki dela taj i krši!., tako da mislim da sam rekal sve i niš., ali vjeruj mi na pisanu reč da je tako!.,
Znači Grofe počelo ga soliti kod vas?
Imaš ti pravo. Tko radi taj i griješi :lol:
., DA,DA,DA!., :rolfer:
., tvoja ocijena čista petica., dajem ti 5 zvezdica!!!!!
., soli se kod mene naveliko i naširoko;., :?
A kaj je ova juta ispod , da se ne prehladi kad dođe ljuta lička zima ?
Baš se pitam jeste kaj tračali ostale forumaše ?
Ma ne nisu ......:rolfer: pa šta bi drugo radili nego jeli , pili i malo , malo , malo ...... tračkali :rolfer:
tračkanje ..to je domaći naziv za sračkanje ?Baš se pitam jeste kaj tračali ostale forumaše ?
Ma ne nisu ......:rolfer: pa šta bi drugo radili nego jeli , pili i malo , malo , malo ...... tračkali :rolfer:
tračkanje ..to je domaći naziv za sračkanje ?
Ako je tak sva mi je jasno :rolfer:
A kaj je ova juta ispod , da se ne prehladi kad dođe ljuta lička zima ?
Vrag vas dal, vi ste meni ko tri kralja , bagerovski , mtdovski i grofovski ..
Namjerno sam izostavio ovog 4tog gospodina , u biblijskoj prići spominju se samo tri kralja .
., DA!., pa to se podrazumjeva!., tračanje!!!., NE.-
., i da TI puknuti!., TI si bil jedan i jedini na stolu za demoliranje., eto odma sam ti priznal da nerazbijaš tu svoju divnu glavicu!!!:., D ...hehehe...
... razjebali smo te skroz!!!
bili smo gori nego babe na placu.....u to ime..artyman:..jednu istarsku za zagrijavanje
ako ništa barem nas je vrijeme poslužilo,da smo išli sada još bi dobili lopatu u ruke..:lol:
a kod mene južina...još jenu...:drinkers:
Da ste išli ovaj vikend onda bi sebili smo gori nego babe na placu.....u to ime..artyman:..jednu istarsku za zagrijavanje
ako ništa barem nas je vrijeme poslužilo,da smo išli sada još bi dobili lopatu u ruke..:lol: