Poseban stroj.... , za posebnog čovika... , pravog onog ličkog ....
Štovani Grofe dugo i dobro te služio tvoj novi stroj .
., poštovanje!, lipi LIČKI pozdrav mojim dragim forumašima!
., e moj prijatelju Žuti!., fala ti, orginalan si!...
., prijatelju BAGERISTA!, točno!., sad ću se napokon naspat - naspavat, jer 13 miseci je puno, puno, jako puno., kud me svi pomalo vrtadu., toteka je i moja ženica., a ženica ko ženica!., sa vremenom na vrime zašteka joj ionako loš ženski SOFTVER, ponekad i GABARIT ŠPULA, pa onda CICOLATOR,..., tako da., sad ću se stvarno naspat - naspavat., i jedva čekam jutarnji dan da probamo rezanje drv., nikako isčekat., i DA!., jedva čekam da se sastanemo kako bi zaljali testarosu!!!, hehehe
,...:rolfer:.,:drinkers:.,
artyman:.,:heart:!
., e moj puknuti!., pa va mreža služi za sijanje pilotine!., e sad me ti napinješ koda ti nis rekal?!., ča si sada počel kopirat prijatelja zbaliju!?...,:scratch
., forumski prijatelju gvozdeni1!., fala doneba na dobrim, iskrenim, poštenim, orginalnim,... ČESTITKAMI!!!., fala ti!.-
., prijatelju Aco!!!., fala za orginalne i izvorne darove, fala za posjetu u moj Lički kraj!., moja Jezerana!., moj skromni DOM!!!., fala ti!!!., vidimo se kotebe u ne tako daleko vrime?!., a obaćemo i našega prijatelja i legendarnoga vatrogasca!; firemanpetra!!!., pozdrav lipi Petre!...
., Bog!., dragi moj svite!...