., lipi VAM pozdrav dragi moji forumaši., dragi moji forumski prijatelji!!!
., VI., da VI svi skupa ste mi snaga, jakost i volja!., fala VAM svim skupa iz dubine moje dušice na dobrim i iskrenim čestitkami!., vi pitate ja odgovaram., točno je dragi moj firemanpetre!., ova čuturica., dobro si napisal!, služi i za običnu vodu i za vino., ali svakako i za vatrenu vodu - Lički viski, e da luksuzna dodatna oprema!., gvozdeni i danot fala vam za pofale., ddalibore moj! da točno, u pravu si, ova signalizacija je moje sračkanje i igranje - keljenje po plugu., jer ja volim iz svakoga posla i obaveze napravit zabavu i jigru., tako da nekada izgljeda kičasto i cigansko., a bome nekada dobro i dojde!!!., hehehe., pripremam se ako bi na tehnički trebalo vozit pluge?!., e onda sam ja u prednosti jer sve imadu osim akomulatora!..., prijatelju BAGERISTA!., ovde su pluzi bili još celi dok ji nis zakrkačil u kamenčinu., i to dva puta., najprije malkice prije tvoga poziva., a onda jako poslje tvoga poziva!., rodjo VranićD i ja složili smo ji još čer naveče., i jutra idem još malo da izorem i fertik parada za vu godinu!!!..., e da., neko me pital u koj brzini orem?., pa orem u drugoj sporoj zbog kamena., ali uglavnom u drugoj brzoj svud kadi je dobra zemlja bez kamena, ni strana - nagnuto - brdo - djubar - mokro,...
., bećarine moje!., fala Vam doneba., Bog!., a pravi slikani materijal tek dolazi!!!