B
BAGERISTA
Guest
Ma da čovik ne poviruje,,,,i pijesnika imamo,,........:rolfer:
A đe je šofer, jebo te :roll:
A đe je šofer, jebo te :roll:
Ma da čovik ne poviruje,,,,i pijesnika imamo,,........:rolfer:
ma kako ti moreš bit prost?DA!, samo raspali!........alane oprosti.......:lol::lol::lol:
bageru,skriveni talent....ko nebi propjevao od one tvoje rakije,ko medicina je....:rolleyess:
eto vidiš grofe,što je poanta svega,da bi dobro orao moraš spigati plug,samo kada oreš vrt pusti brazdu,gledaj naprjed kamo ti štrlji utovarivač,da ne pokupiš koju šljivu i ode sve u tri......digo si ga u nebesa ko da tražiš signal za digitalnu tv...još ćeš rođotu skinut crjep sa kuće
eee, onaj KRUTI,,,sada moram reći tu štoriju kada si me potegnuo za jezik,,,,,,bili jednom zgodom kod ženinih,sjedimo svi onako lijepo za stolom,pije se gemišt,kad kaže meni moj šogi jednom iz zajebancije da kaj je njegova seka vidila u meni,a ja njemu ispalio ko iz topa;pa bogat nisam da je zbog para,maneken nisam da je zbog ljepote,onda valjda znaš zbog čega....i skoro popušio jednu iza uha od žene...:lol::lol::lol:...
Ipak je radi susjeda :finga:Neznam ja vidim grof drži visoko taj svoj utovarivač,,,valjda oče da susjedi vide koliko more dignut,,,tako da bude mora i dizat na prvu ploču kad bude susjed diza kuču..............:idea:
Ipak je radi susjeda :finga:
Ma Grofe samo nek oni zajebavaju .... bitno je da se tebi može dić ....makar to bio i utovarivač :finga::rolfer: