Jesu to na ovoj primi iz Stubice neke cestovno-terenske gume?
Grofe, nedaj se ometet u radovima, samo polako sa tom kompozicijom i sretno!
., lipi pozdrav dragi moji forumaši!
., forumski prijatelju ivan33!., fala na srići ke nam svim skupa uvik treba!:supz:
Sa vom mojom kompozicijom upravo sam bil došal sa puta., prevlačil bačve, nešto "koma" i svu moguću kramu za proizvodnju u mome dvoru!, tako da će i bit ve dane!!!.,
., samo još moram napravit obavijest - prijavu "drugarima" iz fiškalije!!!., :x ., ...
., prijatelju ddalibore!., fala za pokeljene slikice traktora zelenka!
., žal mi traktora., a odma mi palo napamet! ., :idea: ., kako je ružno zardjal?
koda ga vi šoferi njegovi pišadu i seredu da prostite., :butthead: ...
., komentar je skoro pa suvišan., ali evo., samo mali., kakov je vaj jadan traktorić., takov je šofer! = takov je gazda firme!., ...
., kaže se kodmene u mojoj predivnoj i pustoj Liki - Jezerani!!!
., po konju se gazda pozna!... :mrgreen: ...
., OVAKOVE NASTAVKE STRANIC MORAM KUPIT ZA MOJU PRIKOLIČICU!., jedino na voj slikici nisu oni zapišani i zasrani.-
., prijatelju mtd001! TOČNO!, u pravu si!, još berem kako ti kažeš?!, ladnu berbu za specijalitet moga dvora od KOVAČI!!!..., a to ide u proizvodnju iduću gospodnju godinu!!!...
., prijatelju firemanpetar!., fala za tvoja pisma i iskrenost, orginalnost, ...
proizvodnja rakije, čitaj vatrene vode kako ti znaš reć?!., Ličkoga viskija!., ide ve dane., samo da dospijem???, sa delom koga je preko glave!...
., prijatelju Aco93!., fala za pokeljene slikice te i takove testarose!., to je tvornički proizvod, ALI ne od tvornice tomo vinković., to je meni nepoznati proizvodjač?!., proizvod nekadašnje tvornice tome vinkovića ni ni sličan voj testarosi., a kopčal se na traktor isključivo na ona četri šarafa kod izlaznog kardanskoga vratila!.-
Bog!., moj narode., čitamo se ...