Daj Grofe naoštri tu pilu , nema ništa bez oštrih zuba ..... :finga:
., lipi Vam pozdrav dragi moji forumski prijatelji!!!
., fala VAM svim skupa na dobrim i iskrenim komentarima!
., fala doneba mojim dragim ljudima - prijateljima!; firemanpeter, mtd001, sokol2503, danot, ivan33, ...!, svakako fala na iskrenom i TOČNOM savjetu!, kolegi nadasve vridnome forumašu!; wwuki5!!!., PILA JE TOTALNO TUPA!., i čudil sam se da uopće i more rezat?!., nis puno izrezal drvene mase., ali sam rezal svega i svašta., tako da sa najiskrenije zafaljujem tebi wwuki5! jer si ti jedini imal znanja - spoznaja oko oštre i tupe pile!!!, vidil sam iz tvoji postava da se ti sa vim alatom dosta zabavljaš!., :?:
., evo koliko sam izrezal drvene mase?; 10 metric bukve, 5 metric rasta, škarta od šalovanja punoga betona oko jednoga kubika, škarta sa pilane jelovoga jedan bunt - oko 4 metra drv bi trebal imat, jedan kubik drveta od sliv - šljiv!!!., ni puno, ni malo., ali jebeno!... PILA GRE NA BRUŠENJE!., DOK NEDOJDE PILA /NA GODINU!/ ORGINAL OD VIDIJE!!!...
., p.s. rodjo VranićuD! fala doneba na filmiću i keljenju slikic tebi i tvojoj dičici!!!
., isprika svim gledateljima slikic i filmićev radi moje kisele face!., NIS LJUT MOJ NARODE!., već sam PREUMORAN DO GORNJE GRANICE!., u 15 dan napravil sam sa autom 3000 km, odradil 100 sadi redovnog posla i kod kuće u mome dvoru nadelal se fulll...
Bog!., moj narode., čitamo se ...