vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
za ispuštanje tropa iz kotla :butthead:Grofe (ili ostali koji su upučeni), a čemu služi ovo na kotlu :scratch
za ispuštanje tropa iz kotla :butthead:Grofe (ili ostali koji su upučeni), a čemu služi ovo na kotlu :scratch
A kaj se smiješ, pa nisam ja kotlovnicar.za ispuštanje tropa iz kotla :butthead:
Da i ja gledam ko tele,,,reko ča je sad ovo,,,a kod nas se kota preklapa,,,a ovaj je fiksan.................8)
Ima i ovaj samo kaj je sa druge strane, ako ja dobro vidim :scratchimaju neki kod kojih okrećeš ručku(nešto ko kurbla) i mješaš trop da ne zagori
Ima i ovaj samo kaj je sa druge strane, ako ja dobro vidim :scratch
imaju neki kod kojih okrećeš ručku(nešto ko kurbla) i mješaš trop da ne zagori
Kod nas je nakrcan i nema miješanja,,,niti gledanja unutra,,,dok ne steče rakija
,,,,,...
imaš pravo,nešto se vidi da štrči...
tako je i kod mene..obični na preklapanje,mislim da je 50 litara
., poštovanje muhaničar!!!
., ovo ča si pokazal sa strelicom je za ispušćanje koma!... evo su ti već bećarine odgovorili., dok se ja ***** sa ovim glupim kompijuterom., lipo sve napišem., a on me odjebe, izlogira, izmrda,.... blablabla....
Hvala Grof-e., poštovanje muhaničar!!!
., ovo ča si pokazal sa strelicom je za ispušćanje koma!... evo su ti već bećarine odgovorili., dok se ja ***** sa ovim glupim kompijuterom., lipo sve napišem., a on me odjebe, izlogira, izmrda,.... blablabla....
Dobro da je i tako,,,,dok ga jedan dan nebudeš sprekida,,,na kuse.....:mrgreen::mrgreen::rolfer::rolfer:
imaju sastrane pendrek pa ispedrekiraju kotel ..ili pozovu muriju .Hvala Grof-e
A kak ide kom van ako je roba malo gušča (naprimjer trop)?
imaju sastrane pendrek pa ispedrekiraju kotel ..ili pozovu muriju .
na cirkularu...:rolfer:
Kod nas je nakrcan i nema miješanja,,,niti gledanja unutra,,,dok ne steče rakija
Ovakve prvi put vidim,,,,,...