• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

B

BAGERISTA

Guest
Da i ja gledam ko tele,,,reko ča je sad ovo,,,a kod nas se kota preklapa,,,a ovaj je fiksan.................8)

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Da i ja gledam ko tele,,,reko ča je sad ovo,,,a kod nas se kota preklapa,,,a ovaj je fiksan.................8)

imaju neki kod kojih okrećeš ručku(nešto ko kurbla) i mješaš trop da ne zagori

B

BAGERISTA

Guest
Uglavnon princip je isti,,,,,,samo je razlika u kotlovima,,,koliko je to litara????
I neznam na koji se način stavlja cijev gore,,,,čini mi se da vidim da njoj je brtva voda....(kao neka posuda):scratch

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807
Ima i ovaj samo kaj je sa druge strane, ako ja dobro vidim :scratch

B

BAGERISTA

Guest

Kod nas je nakrcan i nema miješanja,,,niti gledanja unutra,,,dok ne steče rakija
Ovakve prvi put vidim,,,,,...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Kod nas je nakrcan i nema miješanja,,,niti gledanja unutra,,,dok ne steče rakija
,,,,,...

tako je i kod mene..obični na preklapanje,mislim da je 50 litara

G

GROF

Guest
., poštovanje muhaničar!!!

., ovo ča si pokazal sa strelicom je za ispušćanje koma!... evo su ti već bećarine odgovorili., dok se ja ***** sa ovim glupim kompijuterom., lipo sve napišem., a on me odjebe, izlogira, izmrda,.... blablabla....

B

BAGERISTA

Guest
imaš pravo,nešto se vidi da štrči...

Čekaj na kojem principu miješa,,,,kod nas je na dnu kotla napravljen ljevak tako da ne pusti da drop padne na dno kotla i da zagori.......

B

BAGERISTA

Guest

., ovo ča si pokazal sa strelicom je za ispušćanje koma!... evo su ti već bećarine odgovorili., dok se ja ***** sa ovim glupim kompijuterom., lipo sve napišem., a on me odjebe, izlogira, izmrda,.... blablabla....

Dobro da je i tako,,,,dok ga jedan dan nebudeš sprekida,,,na kuse.....:mrgreen::mrgreen::rolfer::rolfer:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,807

Hvala Grof-e

A kak ide kom van ako je roba malo gušča (naprimjer trop)?

ivan33

Član
Tu od
14 Ožu 2010
Poruka
284
Grofe, kakva ti je ono prikolica sa zadnjih slika? Ili nisam dobro pratio forum ili ju prvi puta vidim?

Žuti

Član
Tu od
29 Lis 2008
Poruka
609
Ovakve prvi put vidim,,,,,...

Pa kada pečeš komovicu ( loza ) od grožđa , netreba mješati , jer se prilikom zagrijavanja , grožđe ( kom ) diže gore i nemože zagoriti , ako se kontrolira vatra .
E , a kada pečeš šljivu , prilikom zagrijavanja kom se spušta na dno , i obavezno je mješanje , jer ako se nemješa zagorit će 100 %
Tako ja radim

Najnoviji postovi

Na vrh