Pogledaj opremu koju traktor ima i rješenja koja ima na sebi. Samo dvije brzine kardana, nezavisne o položaju reduktora ti vrijede više od tih 10t kn. Da ne govorimo o boljem izboru kvalitete i dimenzija guma.
A cijena se UVIJEK može dogovoriti.
Obrati pozornost i na kvalitetu materijala i izrade. Istina, nitko više nema takvu kakva je bila prije 20...30 godina, ali slobodno pitaj u ljevaonici TV tko im kupuje najbolje odljevke.
Slovenci, Talijani ili Nijemci svejedno. Nemoj dozvoliti da ti aktualna politika pomuti poglede. Slovenci (kao narod, mali ljudi poput tebe i mene), su u istim govnima od svoje države poput nas, samo se ipak drže skupa.
Ako je domaći proizvod jednako dobar kao stranjski, a skuplji par %, uvijek ću ga kupiti. Sve preko toga bilo bi nerazumno trošenje novaca.
Ak nemaš domaćega dobroga za kupiti, kupi od prvog susjeda ak ima, pa tek onda odi u Aziju. Tog se načela držim cijeloga života.
Tvoji novci, tvoj izbor. No, traktor se ne kupuje svaki dan, i uvijek ćeš žaliti za onih 10% koje nisi platil, a mogel si.
Ja neznam sudeči po vašem tekstu kako vas pratim več duže vrijeme,,,mogu reč da se dosta razumijete u traktore,,,i vidim da na svako pitanje imate i odgovor,,,,sudeči po tome,,vi bite trebali imat dosta strojeva,,,jer se u dosta toga razumijete...
A i oko kupnje stroja,,,treba vidit za ča ti služi,,,pa onda si odredit ,,,kakov traktor,plug ili bilo ča kupit,,...ja osobno mislim da pravi kupac ne pita puno,,,nego put pod noge i otič vidit,,,ovako nema ništa od toga....
Ja kad sam kupova bager,,,jednu sam benu(korpu)spušija tražeči stroj,,,u nafti i cestarini,,,i nagleda sam se svakakvih gluposti i priča,,,pa moj savijet je,,,ako je ozbiljan kupac,,,pali makinu,,i osobno vidi probaj sve šta ti se sviđa,,,i onda češ nač ča tražiš,,,ovako nikad kraja,,,...