• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

B

BAGERISTA

Guest
., lipi pozdrav dragim mojim forumašima!

., prijatelju Aco!., fala za slikicu od čepov!, DA, točno!, takovi čepi meni trebadu., e to moram kupit da mi neide prašina u ne spojke., ili ako tebi naleti za kupit?!, kupuj i šalji!

., prijatelju ddalibore!., ma uvik si orginalan i svrsishodan, neponovljiv!., fala za slikice!...

., aj Bog!, moj narode!, čitamo se ...

imaš ih u raznim bojama,,,tako da si ne razbijaš glavu kod cijevi,,,di ide koja.......;)

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Pozdrav svima!
Sve gledam...i nekontam kakvi čepovi:scratch...
Al ok, kad se treba odčepit nešto...to podržavam, rakija, vino, pivo...

Ali da se nešto zaćepi...auuu:D...pa to je greh...:rolfer:

Pozdrav Joe!:mrgreen:

B

BAGERISTA

Guest
Pozdrav svima!
Sve gledam...i nekontam kakvi čepovi:scratch...
Al ok, kad se treba odčepit nešto...to podržavam, rakija, vino, pivo...

Ali da se nešto zaćepi...auuu:D...pa to je greh...:rolfer:

Pozdrav Joe!:mrgreen:

za cijevi od hidraulike,,,odnosno brzih spojeva,,,,...,,,nači,,,muški i ženski..:rolfer::rolfer::rolfer:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Evo još nekih fotografija a vezane za Tvornicu Prima i njihove proizvode:
p9120132.jpg

jesem ti miša,grofe,pa ovo crtali bi se dalo pripasat na cirkular,vidi samo kakve zube ima......al bi letila pilovina.....:rolfer:

G

GROF

Guest
., ej bećarine!!!

., prijatelju Joe!!!., u svezi čepov ča si pisal?!, odnosi se na one čepe od brzi spojki hidraulike!., kada se rastavidu?., sa tim čepom se zatvori "spoj" da neide prašina - prljavština unutra i po "njemu"., si razumil???...., a svakako si u pravu po pitanju odčepljenja vina, rakije, pive, ...

., e da točno moj BAGERISTA!, imaš svi boja da nefulaš kamo ka ide, mislim crevo ne!

., ej moj oršiću!!!., pa evo ti se odma javljam za čepe., a jutra se čujemo da se dogovorimo oko nabave!!!, pozdrav lipi!...

., ej mtd001!., točno!., to i jesu pile od skalamerije ča se zove cikular!!!...,hehehe...

.,aj Bog!., dagi moj svite., dobro vas i lipo za čitat!!!...

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Pozdrav svima!
., ej bećarine!!!
., prijatelju Joe!!!., u svezi čepov ča si pisal?!, odnosi se na one čepe od brzi spojki hidraulike!., kada se rastavidu?., sa tim čepom se zatvori "spoj" da neide prašina - prljavština unutra i po "njemu"., si razumil???...., a svakako si u pravu po pitanju odčepljenja vina, rakije, pive, ...

Kapiram sve...al sam brzopleto reagovao...:D...
samo mislim o prokletom alkoholu...hehehe...:D...
Pozdrav Joe!:mrgreen::supz:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Grofe, znam da se srdiš na mene, no reci kakve čepove (muške ili ženske) trebaš i koliko. Imam ih nekoliko pa ti ih mogu poslati.

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
jesem ti miša,grofe,pa ovo crtali bi se dalo pripasat na cirkular,vidi samo kakve zube ima......al bi letila pilovina.....:rolfer:

Ovaj plug je taman za rigolanje starog vinograda.... uh kako bi rezao stare panjeve s cirkularskim šajbama...8)

Ali, ideja im je zakon.,.... ovaj nema šanse da se zaboravi vrtjeti kad dođe između kućišta i osovine crtala blata, kukurozovine itd....:gitarist:

G

GROF

Guest
Grofe, znam da se srdiš na mene, no reci kakve čepove (muške ili ženske) trebaš i koliko. Imam ih nekoliko pa ti ih mogu poslati.

ZJ!., ne srdim se na nikoga., pa tako ne ni na VAS!.,fala za čepove, već su mi prijatelji nabavili!., fala!...

.,aj Bog!., čitamo se ...

G

GROF

Guest
., lipi pozdrav mojim forumašima!!!

., evo jedna slikica od moga dvobrazdnoga pluga batuje, 8 coli!., bilo je još slikic., ali sam ji pobrisal, nisu dobro ispale., eh ta tehnika?!!!...

dsc00318e.jpg

ivan33

Član
Tu od
14 Ožu 2010
Poruka
284
., lipi pozdrav mojim forumašima!!!

., evo jedna slikica od moga dvobrazdnoga pluga batuje, 8 coli!., bilo je još slikic., ali sam ji pobrisal, nisu dobro ispale., eh ta tehnika?!!!...

dsc00318e.jpg

Lijep plug! Jel ga to Primin potjerao u penziju?

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Pozdrav prijatelju Grofe!
A koliko ti onda imaš plugova, a tek prikolica? Neznam gde to sve staviš, a sve to imaš izpod krova.

B

BAGERISTA

Guest
Pozdrav prijatelju Grofe!
A koliko ti onda imaš plugova, a tek prikolica? Neznam gde to sve staviš, a sve to imaš izpod krova.

Poz....PETRE..
Uredno složeno,,,i kad je sve na svom mijestu,,,jako puno stane...

Osobno kad san bija kod njega,,,vidija san,,,ima jako malo mijesta na ono šta ima priključaka i ostalog,,,,a li zato šta je sve posloženo,,i iskorišten prostor maximalno,,,,stalo bi još nešto,,,svaka mu čast na tome..............

Osobno mi se dopada kako je riješija priključke,,,da ih može pomicat,,,tako da praktički,,,sve šta raskopča pomiče di oče,,,tako da se sve ljepo složi jedno do drugoga...............:prayer::prayer:

G

GROF

Guest
Lijep plug! Jel ga to Primin potjerao u penziju?

., pozdrav lipi dragim mojim forumašima!

., pa forumski moj prijatelju ivane33!!!., moglo bi se reć., ALI imam razno-razne krame ka mi doslovce smeta, nevolim da mi je sve po vani razvučeno., pa onda sve slažem ko hrčak po kolnici - garaži!., tako da!.-

., ej!., moj prijatelju firemanpeter!., ma imam krame ku sada lagano vučem na vidilo da je ponudim svitu za prodat!., prodajem produžetke za maloga tomu /kruti produžetak osovina.-/, ove pluge od batuja, pa imam plug od kultivatora bertolini za oranje i za pravljenje redova, pa imam onu famoznu košaru za tomu velikoga za vozit seno i travu iz polja za ranit stoku, pa imam od maloga tome plug za rede delat i nagrnjevat krompir, pa elektro cikular., i tako još razno razni izdelkov ki su bili zatrpani., pomalo ji oslobadjam i nudim!!!...

., ej!., moj prijatelju BAGERISTA!., ča pisat ti mogu?., fala ti!!!..., sretno!.-

., aj Bog!., moj narode., čitamo se ...

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
a eto, dogodilo se i to, da kad GROF nemoze do tehnologije, tehnologija dodje preko Kapele do njega, kao dokaz prilazem sljedece fotografije:

dsc03306s.jpg

dsc03301kg.jpg

dsc03300p.jpg

dsc03299f.jpg

dsc03298v.jpg

G

GROF

Guest
., lipi pozdrav mojim dragim forumašima!

., prijatelju moj josix!., fala ti doneba na pokeljenim slikicami!
., DA!, svakako, fala ti na posjeti i dobrome društvu!, ženice lipo o ženskim sitnicama., a mi muški po Ličkome viskiju i gvoždjuriji!...
., aj Bog!., veselim se ponovom susretu!!!...

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
., lipi pozdrav mojim dragim forumašima!

., prijatelju moj josix!., fala ti doneba na pokeljenim slikicami!
., DA!, svakako, fala ti na posjeti i dobrome društvu!, ženice lipo o ženskim sitnicama., a mi muški po Ličkome viskiju i gvoždjuriji!...
., aj Bog!., veselim se ponovom susretu!!!...

ma samo mi daj volaaan i evo mene opet!!
hehe

G

GROF

Guest

., narode moj!
., jutra - sutra; 12.01.2011., idem u tvornicu., ako nekom ča treba neka mi se javi!
., mobitel; 098 229 916., pa da probamo rešit! ...
., biće slikic izboljšanja i remonta sa moje prikolice., probaću iskopat iz arhive papiriće o pogonskoj prikolici traktora tome i papire od transportera tome!, a kupićemo i jednoga novoga tomu!!!...

., aj Bog!., moj narode!, čitamo se ...

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754

., narode moj!
., jutra - sutra; 12.01.2011., idem u tvornicu., ako nekom ča treba neka mi se javi!
., mobitel; 098 229 916., pa da probamo rešit! ...
., biće slikic izboljšanja i remonta sa moje prikolice., probaću iskopat iz arhive papiriće o pogonskoj prikolici traktora tome i papire od transportera tome!, a kupićemo i jednoga novoga tomu!!!...

., aj Bog!., moj narode!, čitamo se ...

Grofe molim za papire pogonske prikolice za PE-18 i ako ćeš imati kakvu slikicu od novog tome kojeg ćete kupiti... probaj i uslikati onu primu 40 koja ima zadnje veće a prednje manje kotače... baš mi nije jasno što su izveli...

Najnoviji postovi

Na vrh