• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

L

lunic

Guest
Ja kao vlasnik TV-a jako sam ponosan na Tvornicu Primu i na njihove traktore, ali neurednost i nepaznja oko detalja im je za skinut kapu. Gore na ovoj slici malo spricaju haube sa špric kitom pa špric kit suspendairan u zraku se natalozi po prikolici. Pod nisu pomeli zadnjih 6 mj., prefarbani zidovi ko da djeca rade u tvornici itd. itd...
Sigurno je kvalitetno i čvrsto sve sto naprave, ali urednost za jednu tvornicu je na razini nule.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ja kao vlasnik TV-a jako sam ponosan na Tvornicu Primu i na njihove traktore, ali neurednost i nepaznja oko detalja im je za skinut kapu. Gore na ovoj slici malo spricaju haube sa špric kitom pa špric kit suspendairan u zraku se natalozi po prikolici. Pod nisu pomeli zadnjih 6 mj., prefarbani zidovi ko da djeca rade u tvornici itd. itd...
Sigurno je kvalitetno i čvrsto sve sto naprave, ali urednost za jednu tvornicu je na razini nule.
A ja sam mislil da je to od blica .
Nakon ovog posta imaš jednog prijatelja i neprijetelja više :prayer:

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381
Ako je ovo sve ja sam razoćaran (opet)
neka te jos malo, evo slika, razocarenje ostavi za kasnije, mozda promijenis misljenje

slazem se, ne znam kako posluju uopste, ali mislim da posluju dobro radionice bi bile kao apoteka
sta suspendiran, prikolicu su iskoristili kao stalak za farbanje :rolleyess:

Žuti

Član
Tu od
29 Lis 2008
Poruka
609
A ja sam mislil da je to od blica .
Nakon ovog posta imaš jednog prijatelja i neprijetelja više :prayer:

Kolega puknuti nemoj misliti da imam nešto osobno protiv tebe , ali rijetko koji tvoj post se može pronaći gdije nekome nisi našao nekakvu zamjerku , gdije nekoga nisi podjebo , pa čak i uvrijedi .
Ovako kada čovjek čita tvoje stručne komentare dobije se dojam da ti radiš za NASU i da projektiraš raketoplane .
Nema teme u kojoj se nisi javio i koju nisi kometirao , nemam ništa protiv , ali čemu tolika oholost i podrugljivost , ili neznam kako bi to nazvao . Čovjek dobije dojam da imaš nekakvih problema u životu , pa na forumu ispoljavaš svoje frustracije.
Aj životati stavi ti sliku nekog svog straja .. traktora , motokultivatora , kosilice ,brusilice .... ma bilo čega . Aj uslikaj lopatu , ako imaš pa napiši to je moja lopata pa da ljudi vide kako izgleda . Pa ćemo se onda svi smijati tvojoj lopati , ili ćemo reći savka čas lopata ti je super.
Nadam se da mi nećeš zamjeriti , samo sam rekao svoje mišljenje .
Ali pa nisam ja jedini ... ima nas dosta pa neka ljudi procjene

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Kolega puknuti nemoj misliti da imam nešto osobno protiv tebe , ali rijetko koji tvoj post se može pronaći gdije nekome nisi našao nekakvu zamjerku , gdije nekoga nisi podjebo , pa čak i uvrijedi .
Ovako kada čovjek čita tvoje stručne komentare dobije se dojam da ti radiš za NASU i da projektiraš raketoplane .
Nema teme u kojoj se nisi javio i koju nisi kometirao , nemam ništa protiv , ali čemu tolika oholost i podrugljivost , ili neznam kako bi to nazvao . Čovjek dobije dojam da imaš nekakvih problema u životu , pa na forumu ispoljavaš svoje frustracije.
Aj životati stavi ti sliku nekog svog straja .. traktora , motokultivatora , kosilice ,brusilice .... ma bilo čega . Aj uslikaj lopatu , ako imaš pa napiši to je moja lopata pa da ljudi vide kako izgleda . Pa ćemo se onda svi smijati tvojoj lopati , ili ćemo reći savka čas lopata ti je super.
A kaj da ja tebi odgovorim kad i sve sam vidiš .
Ne radim za NASU , imam ružnu ženu , nemam dvora ni lopate .
Čak mi je i gubica ružna pa ni nju ne mogu pokazati .
Nemam čak ni za avater .
Ali imam jednu jebenu gadnu narav da govorim i pišem istinu .
Mogu javno govoriti i komntirati sve dok adminstrator to dozvoli .
A to kaj si neki dozvoljavaju više jer imaju lopatu nek zadrže za sebe ili si nek otvore blog ili neki svoju stranicu pa se nek tamo šepure .
Ja znam da ovaj tvoj post nije direktna reakcija samo na ovaj citirani , govorim ponovno da ovo gore meni izgleda kao odbljesak blica .

B

BAGERISTA

Guest

Evo ja ču u cijelosti potpisat tvoj tekst,,,i nadovezat se,,,,nije da oču pljuvat,,,ali eto sad ču bit ko on,,,kako se on ponaša,,,tako ču i ja sad..........
mada ču spomenut i još jednu stvar,,,evo,,nije vojna tajna,,,bija sam u tvom gradu četri puta i nisam se niti stija javit,spava san pet noči ,,jednu večer mi je došlo da zovem nekog sa foruma,,,da mi da tvoj broj,,,pa da se nađemo,,,ali reka da se neču toliko spustit,,,i pos...t sam sebi u usta,,,vijeruj mi da bi ti reko u facu sve šta ti ide,ako ništa drugo ono šta i zaslužuješ,,znam,,da ovo ča pišen je nekulturno i nepošteno,,,jer smo ovdje svi da se mišljenja razmijenjuju,,,i da se diskutira,,,,ali ovo ča ti pišeš ljudima,,,to je odraz tvoje opče kulture,,,koje naravno nemaš,,,niti češ je ikad imat...............

Niko nije savršen,,,i naravno i ja sam jedan koji je možda za nekog stoka(tebe naprimjer),ali neka sam,,,i moždfa baš zato je i mene sam bog kaznio,,,pa sad ispaštam(nisam vijernik,,,i neču nikad ni bit,,,,to je moje mišljenje i iza toga stojim),naravnio udarija me tako da platim jer ljudima kažem u glavu šta ide,,,pa ču i tebi reč,,,da si obično niš koristi koji se hrani tuđim mukama,,trudom,,,da neznaš ništa nego se ljudima ismijavat i pravit ih budalama,,,,da si se prema petru,,i grofu,,,i ne da ne nabrajam kojima još odnosija ko prema čistoj stoci,,,,to če te koštat kad-tad,,,ne prijetim,,,i ne želim,,,ali vratit če ti se kad-tad,,,i onda kad se najmanje budeš nada,,,,,,,,,ali da se na kraju nadovežen,,,da si čovijek,,,onda bi ti se javija,,,,i drago bi mi bilo ko za bilo koga drugoga,,,ali pošto si takav kakav si nisam i nije me sram,,,ali rađe bi se ošamario nego ti reko ljepu riječ,,,jer je ni ne zavrijeđuješ,,,mada to tebe ni ne brine,,,,možda če neki mislit drukčije,,,i ovo protumačit na svoj način,,,neka,,,ali ovako mislim,,,i osoba sam koja ne mijenja mišljenje,,,o nečem oko čega se sam uvijeri.........

Stvarno nevidim osobe koje nisi popljuva,,,vijerojatno jer imaš zaleđinu,,,i neka,,,ma svejedno mi je i tako vijerojatno ko da se i zidu govori,,,

Pozdrav svima,,,i neka se niko ne uvrijedi,,,dalje se ne želim prepirat niti prepucavat,,,,doša san ovamo da se dopisujem i razmijenjujem mišljenja o svemu,,,,....

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,527
Bagerista, ohladi malo i ne žuri pred rudu.
Upoznaj najprije čovjeka, pa nakon toga napiši ovak nekaj ak ti se on ne sviđa.
Nemoj iza nečijeg (bilo čijeg) načina pisanja suditi o čovjeku kakav je. Lako se prevariti, jer svi mi ovdje doživljavamo nekoga koga ne poznamo drugačije nego kakav on zaista je.
Nema veze s gosponom Puknutim, nego općenito o bilo kome.

Oprostite kaj sam izašel izvan teme.

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
dsc00756.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Uploaded with ImageShack.us

B

BAGERISTA

Guest
Bagerista, ohladi malo i ne žuri pred rudu.
Upoznaj najprije čovjeka, pa nakon toga napiši ovak nekaj ak ti se on ne sviđa.
Nemoj iza nečijeg (bilo čijeg) načina pisanja suditi o čovjeku kakav je. Lako se prevariti, jer svi mi ovdje doživljavamo nekoga koga ne poznamo drugačije nego kakav on zaista je.
Nema veze s gosponom Puknutim, nego općenito o bilo kome.

Oprostite kaj sam izašel izvan teme.

Ne sekiraj se za hlađenje,,,,dosta je bilo,,,,sad čemo se zagrijavat...................

Čekaj,,,nači ti osobno misliš da sam ja nekulturan na ovo šta sam napisa u mompostu,,,da bi ja treba nakon njegovog pljuvanja po MENI I OSTALIMA,,,i njegovih prijetnji koje je stavio u svojem nekom luđačkom video zapisu,,,koji je iša petru u đep,,,treba se ja njemu izvinit,,,,,...
dali ste vi koji post pročitali,,,di je on nekom nešto ljepo napisa,,,,i da na kraju sam ja kriv,,,pa ako ti odgovara,,,taj njegov način izražavanja,,,,onda slobodno ga podržavaj,,,,ali meni osobno nemoj pričat ili sugerirat,,.....slobodno si rastumači kako očeš,,,,ali meni netreba neko stavljat riječi u usta,,,mada,,,vidim da če se prije nama,,,reč da smirimo strasti,,,nego onom kome treba,,,,ali tako je to,,,pa šta se može,,,ali molim te,,,pa šta smo dijeca.........

Po ovome ča si ti napisa,,,,vidim da sam ja u krivu,,,i neka sam,,pa šta sad,ko če drugi bit,,,,to je vaše mišljenje,,,,ali ja se neču slagat s njim,,,jer ne vidim razloga zašto bim,,,,ali da mi sugeriraš ili kažeš kako mogu sudit,,,,mogu,,,vidiš,,jer je osoba,,koja je kod mene otpisana,,,i vidim da ima jako veliku podršku,,,ali neka,,,ko oče neka kaže ko neče nemora,,,ovo šta samn ja napisa,,,,to je on osobno doprinija sa svojom bahatošču,,,pljuvanjem svih koji mu ne pašu,,,ili neidu uz kožu,,,vrijeđanjem ..............

Opet ču ponovit,,,vaše me mišljenje,,oko toga čega sam pisa ne brine,,,niti me ne zanima,dali ču bit sakncioniran,,,pa stoga,,,ti gledaj svoj dio ja ču svoj,,,a na kraju nemoramo se ni slagat,,,jer je forum i namijenjen za razmijenu mišljenja,,,ko je reka da moramo isto mislit.....

Pozdrav i kako si napisa,,,,izvinite da sam izaša van teme...........ali odgovor moram dat..

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,527
Nisam komentiral tvoj post, niti njegov, nit bilo čiji. Pročitaj, molim te, još jedanput
Ali ljudi, ovo je forum, zabava, gubljenje vremena...kaj god hoćete. Nemojte sve stvari shvaćati ozbiljno i osobno, jer to nisu. Ovo je virtualni svijet i takvim ga shvatite.
Kad nekoga osobno upoznaš, onda možeš procjeniti kakav je, a nikako ovdje.
Zato nema razloga za teške riječi s bilo čije strane, a ako se ih i napiše, preskočite ih.
Čemu forum ako se uvijek piše samo pohvale i divljenje? To je manje iskreno, nego reči kaj se misli. No netko razgovara uz psovke, a netko drugi po bontonu. Ljudi smo, razlikujemo se.
Eto toliko, i neću više (izgleda da bi bilo bolje da i ono prije nisam napisal).
I oprosti Bagerista ak si se našel prozvanim u mojem prethodnom postu, jer mi te nije bila namjera prozivati, već ti samo skrenuti pozornost. :)

B

BAGERISTA

Guest
Nisam komentiral tvoj post, niti njegov, nit bilo čiji. Pročitaj, molim te, još jedanput
Ali ljudi, ovo je forum, zabava, gubljenje vremena...kaj god hoćete. Nemojte sve stvari shvaćati ozbiljno i osobno, jer to nisu. Ovo je virtualni svijet i takvim ga shvatite.
Zato nema razloga za teške riječi s bilo čije strane, a ako se ih i napiše, preskočite ih.
Čemu forum ako se uvijek piše samo pohvale i divljenje? To je manje iskreno, nego reči kaj se misli. No netko razgovara uz psovke, a netko drugi po bontonu. Ljudi smo, razlikujemo se.
Eto toliko, i neću više (izgleda da bi bilo bolje da i ono prije nisam napisal).
I oprosti Bagerista ak si se našel prozvanim u mojem prethodnom postu, jer mi te nije bila namjera prozivati, već ti samo skrenuti pozornost. :)

Vidim,,,da je teško obijasnit,,,,čemu pisanje,,,reka si da je teško ocijenit,,,ma da,šta stvarno,,,netreba crtat,,,da se vidi ko šta misli kad nešto piše,,,.da ne mislim ozbiljno,pa dobro,,,vidim da vama odgovara tako,,,kad neko nešto napiše,,,a neide kako bi drugi htijeli,,onda ne valja,,,bitno da valja vaša,,,koju vi napišete.......vas se osobno nije ništa u ovome ticalo,,,ali vidim da ste reagirali,,,kao da sam vama pisa,,..

Ne svađam se nego sam se nadoveza,,,,ali vidim da vas sekira to??????????

Prozvan sam se osiječa,,skrenut mi pozornost nije potrebno,,,jer kažem ono ča mislim,,................

Žuti

Član
Tu od
29 Lis 2008
Poruka
609
A kaj da ja tebi odgovorim kad i sve sam vidiš .
Ne radim za NASU , imam ružnu ženu , nemam dvora ni lopate .
Čak mi je i gubica ružna pa ni nju ne mogu pokazati .
Nemam čak ni za avater .
Ali imam jednu jebenu gadnu narav da govorim i pišem istinu .
Mogu javno govoriti i komntirati sve dok adminstrator to dozvoli .
A to kaj si neki dozvoljavaju više jer imaju lopatu nek zadrže za sebe ili si nek otvore blog ili neki svoju stranicu pa se nek tamo šepure .
Ja znam da ovaj tvoj post nije direktna reakcija samo na ovaj citirani , govorim ponovno da ovo gore meni izgleda kao odbljesak blica .

Pa vidi forumašu Puknuti , ako ti imaš takvo mišljenje o svojoj obitelji , ( " imam ružnu ženu , čak mi je i gubica ružna pa ju nemogu pokazati " ) onda mi je donekle i jasno zašto takve stvari pišeš o ostalim forumašima . Jer ako ti nepoštuješ svoju ženu i sebe , kako onda očekivati da poštuješ nekoga drugoga . To što pišeš da nemaš dvora ni lopate ... hmm pa nečini dvor , kuća , traktor , auto .... i sl ...čovjeka
Pišeš još , ( " imam gadnu narav da govorim i pišem istinu " ) pa neznam kakve veze ima istina , sa vrijeđanjem i omalovažavanjem drugih ljudi :scratch
Iskreno rečeno nemam ja ništa protiv tvog pisanja i komentara , samo ti piši i komentiraj . Ja sam ti samo reko svoje mišljenje , a to je da nije uredu ismijavati se i isprdavati i omalovžavati nečiji trud i znoj .
Vidiš ja imam sasvim drugo mišljenje , moja žena je za mena najljepša na svijetu , imam dvoje prekrasne djece , i do negdje prije sam imao najmanji ( ali još uvijek najljepši ) traktor na forumu koji je zamene najbolji na svijetu . Ali nisam za ničiji drugi rekao da je krš ... ili slično . E što se tiče mene nisam neki ljepotan , ali sigurno nemislim o sebi da imam ružnu gubicu .
Iskreno rečeno jako mi je žao što ovo pišem , jer u zadnje vrijeme stalno je naka svađa , ili prepirka koja nema veze ni sa traktorima ni sa poljoprivredom . Žalosno jako žalosno . Neznam tko je zaslužan za to :(

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,909

kolega,kakav si ovdje takav si i doma......to je moje mišljenje.....
ne želim u nikoga upirati prstom ali neke bi osobe trebale 2 puta promisliti kaj da napišu...to kaj je nekome sprdnja,drugoga može da uvrijedi...

Najnoviji postovi

Na vrh