G
GROF
Guest
:rolfer: :rolfer: :rolfer: :rolfer: :rolfer: :rolfer: :rolfer: :rolfer: nismo ni mislili...
Uploaded with ImageShack.us
:rolfer: :rolfer: :rolfer: :rolfer: :rolfer: :rolfer: :rolfer: :rolfer: nismo ni mislili...
A ja sam mislil da je to od blica .Ja kao vlasnik TV-a jako sam ponosan na Tvornicu Primu i na njihove traktore, ali neurednost i nepaznja oko detalja im je za skinut kapu. Gore na ovoj slici malo spricaju haube sa špric kitom pa špric kit suspendairan u zraku se natalozi po prikolici. Pod nisu pomeli zadnjih 6 mj., prefarbani zidovi ko da djeca rade u tvornici itd. itd...
Sigurno je kvalitetno i čvrsto sve sto naprave, ali urednost za jednu tvornicu je na razini nule.
neka te jos malo, evo slika, razocarenje ostavi za kasnije, mozda promijenis misljenjeAko je ovo sve ja sam razoćaran (opet)
slazem se, ne znam kako posluju uopste, ali mislim da posluju dobro radionice bi bile kao apotekaJa kao vlasnik TV-a jako sam ponosan na Tvornicu Primu i na njihove traktore, ali neurednost i nepaznja oko detalja im je za skinut kapu. Gore na ovoj slici malo spricaju haube sa špric kitom pa špric kit suspendairan u zraku se natalozi po prikolici. Pod nisu pomeli zadnjih 6 mj., prefarbani zidovi ko da djeca rade u tvornici itd. itd...
Sigurno je kvalitetno i čvrsto sve sto naprave, ali urednost za jednu tvornicu je na razini nule.
A ja sam mislil da je to od blica .
Nakon ovog posta imaš jednog prijatelja i neprijetelja više rayer:
A kaj da ja tebi odgovorim kad i sve sam vidiš .Kolega puknuti nemoj misliti da imam nešto osobno protiv tebe , ali rijetko koji tvoj post se može pronaći gdije nekome nisi našao nekakvu zamjerku , gdije nekoga nisi podjebo , pa čak i uvrijedi .
Ovako kada čovjek čita tvoje stručne komentare dobije se dojam da ti radiš za NASU i da projektiraš raketoplane .
Nema teme u kojoj se nisi javio i koju nisi kometirao , nemam ništa protiv , ali čemu tolika oholost i podrugljivost , ili neznam kako bi to nazvao . Čovjek dobije dojam da imaš nekakvih problema u životu , pa na forumu ispoljavaš svoje frustracije.
Aj životati stavi ti sliku nekog svog straja .. traktora , motokultivatora , kosilice ,brusilice .... ma bilo čega . Aj uslikaj lopatu , ako imaš pa napiši to je moja lopata pa da ljudi vide kako izgleda . Pa ćemo se onda svi smijati tvojoj lopati , ili ćemo reći savka čas lopata ti je super.
Nadam se da mi nećeš zamjeriti , samo sam rekao svoje mišljenje .
Ali pa nisam ja jedini ... ima nas dosta pa neka ljudi procjene
Kolega puknuti nemoj misliti da imam nešto osobno protiv tebe , ali rijetko koji tvoj post se može pronaći gdije nekome nisi našao nekakvu zamjerku , gdije nekoga nisi podjebo , pa čak i uvrijedi .
Ovako kada čovjek čita tvoje stručne komentare dobije se dojam da ti radiš za NASU i da projektiraš raketoplane .
Nema teme u kojoj se nisi javio i koju nisi kometirao , nemam ništa protiv , ali čemu tolika oholost i podrugljivost , ili neznam kako bi to nazvao . Čovjek dobije dojam da imaš nekakvih problema u životu , pa na forumu ispoljavaš svoje frustracije.
Aj životati stavi ti sliku nekog svog straja .. traktora , motokultivatora , kosilice ,brusilice .... ma bilo čega . Aj uslikaj lopatu , ako imaš pa napiši to je moja lopata pa da ljudi vide kako izgleda . Pa ćemo se onda svi smijati tvojoj lopati , ili ćemo reći savka čas lopata ti je super.
Nadam se da mi nećeš zamjeriti , samo sam rekao svoje mišljenje .
Ali pa nisam ja jedini ... ima nas dosta pa neka ljudi procjene
Bagerista, ohladi malo i ne žuri pred rudu.
Upoznaj najprije čovjeka, pa nakon toga napiši ovak nekaj ak ti se on ne sviđa.
Nemoj iza nečijeg (bilo čijeg) načina pisanja suditi o čovjeku kakav je. Lako se prevariti, jer svi mi ovdje doživljavamo nekoga koga ne poznamo drugačije nego kakav on zaista je.
Nema veze s gosponom Puknutim, nego općenito o bilo kome.
Oprostite kaj sam izašel izvan teme.
Nisam komentiral tvoj post, niti njegov, nit bilo čiji. Pročitaj, molim te, još jedanput
Ali ljudi, ovo je forum, zabava, gubljenje vremena...kaj god hoćete. Nemojte sve stvari shvaćati ozbiljno i osobno, jer to nisu. Ovo je virtualni svijet i takvim ga shvatite.
Kad nekoga osobno upoznaš, onda možeš procjeniti kakav je, a nikako ovdje.
Zato nema razloga za teške riječi s bilo čije strane, a ako se ih i napiše, preskočite ih.
Čemu forum ako se uvijek piše samo pohvale i divljenje? To je manje iskreno, nego reči kaj se misli. No netko razgovara uz psovke, a netko drugi po bontonu. Ljudi smo, razlikujemo se.
Eto toliko, i neću više (izgleda da bi bilo bolje da i ono prije nisam napisal).
I oprosti Bagerista ak si se našel prozvanim u mojem prethodnom postu, jer mi te nije bila namjera prozivati, već ti samo skrenuti pozornost.
A kaj da ja tebi odgovorim kad i sve sam vidiš .
Ne radim za NASU , imam ružnu ženu , nemam dvora ni lopate .
Čak mi je i gubica ružna pa ni nju ne mogu pokazati .
Nemam čak ni za avater .
Ali imam jednu jebenu gadnu narav da govorim i pišem istinu .
Mogu javno govoriti i komntirati sve dok adminstrator to dozvoli .
A to kaj si neki dozvoljavaju više jer imaju lopatu nek zadrže za sebe ili si nek otvore blog ili neki svoju stranicu pa se nek tamo šepure .
Ja znam da ovaj tvoj post nije direktna reakcija samo na ovaj citirani , govorim ponovno da ovo gore meni izgleda kao odbljesak blica .
Nisam komentiral tvoj post, niti njegov, nit bilo čiji. Pročitaj, molim te, još jedanput
Ali ljudi, ovo je forum, zabava, gubljenje vremena...kaj god hoćete. Nemojte sve stvari shvaćati ozbiljno i osobno, jer to nisu. Ovo je virtualni svijet i takvim ga shvatite.
Kad nekoga osobno upoznaš, onda možeš procjeniti kakav je, a nikako ovdje.
Zato nema razloga za teške riječi s bilo čije strane, a ako se ih i napiše, preskočite ih.
Čemu forum ako se uvijek piše samo pohvale i divljenje? To je manje iskreno, nego reči kaj se misli. No netko razgovara uz psovke, a netko drugi po bontonu. Ljudi smo, razlikujemo se.
Eto toliko, i neću više (izgleda da bi bilo bolje da i ono prije nisam napisal).
I oprosti Bagerista ak si se našel prozvanim u mojem prethodnom postu, jer mi te nije bila namjera prozivati, već ti samo skrenuti pozornost.
:lol::lol: :rolfer::rolfer:
:lol::lol: :rolfer::rolfer:
i meni tak izgleda