vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Pa vidi forumašu Puknuti , ako ti imaš takvo mišljenje o svojoj obitelji , ( " imam ružnu ženu , čak mi je i gubica ružna pa ju nemogu pokazati " ) onda mi je donekle i jasno zašto takve stvari pišeš o ostalim forumašima . Jer ako ti nepoštuješ svoju ženu i sebe , kako onda očekivati da poštuješ nekoga drugoga . To što pišeš da nemaš dvora ni lopate ... hmm pa nečini dvor , kuća , traktor , auto .... i sl ...čovjeka
Pišeš još , ( " imam gadnu narav da govorim i pišem istinu " ) pa neznam kakve veze ima istina , sa vrijeđanjem i omalovažavanjem drugih ljudi :scratch
Iskreno rečeno nemam ja ništa protiv tvog pisanja i komentara , samo ti piši i komentiraj . Ja sam ti samo reko svoje mišljenje , a to je da nije uredu ismijavati se i isprdavati i omalovžavati nečiji trud i znoj .
Vidiš ja imam sasvim drugo mišljenje , moja žena je za mena najljepša na svijetu , imam dvoje prekrasne djece , i do negdje prije sam imao najmanji ( ali još uvijek najljepši ) traktor na forumu koji je zamene najbolji na svijetu . Ali nisam za ničiji drugi rekao da je krš ... ili slično . E što se tiče mene nisam neki ljepotan , ali sigurno nemislim o sebi da imam ružnu gubicu .
Iskreno rečeno jako mi je žao što ovo pišem , jer u zadnje vrijeme stalno je naka svađa , ili prepirka koja nema veze ni sa traktorima ni sa poljoprivredom . Žalosno jako žalosno . Neznam tko je zaslužan za to
. To što pišeš da nemaš dvora ni lopate ... hmm pa nečini dvor , kuća , traktor , auto .... i sl ...čovjeka
Kako ne , rekao je tvoj prijatelj ,forumski prijatelj da ne može netko tj. ja komtirati hittnera jer nema vlastita dvora a kamoli hittnera
Isto tak da ja ne mogu kometirati skidanje boje s pluga jer nikad nisam kupio vlastiti plug .
Jer ako ti nepoštuješ svoju ženu i sebe
Zar je poštovanje milsiti i govoriti da je netko ljep ?
pa neznam kakve veze ima istina , sa vrijeđanjem i omalovažavanjem drugih ljudi
Kad netko tko nema lopate vrijeđa onda je to vrijeđanje
A kad netko tko ima lopatu vrijeđa onda je to branjenje svoje krvi i znoja?
Gdje sam ja koga vrijeđal ?
Iskreno rečeno jako mi je žao što ovo pišem
Meni je jako drago da se piše jer tako vidimo tko kaj ima ,jel.
Žalosno da se forum pretvorio u ovo na kaj liči u zadnje vrijeme .
Bojim se da bude nakon nekog vremena došlo na red mjerenje dužine pimpeka .
Ali nisam za ničiji drugi rekao da je krš ... ili slično .
A ja jesam?
BAGERISTA , slobodno se ti otresi na mene .
Znamo da prolaaziš kroz teško razdoblje ...ako ti to pomogne žrtva je opravdana i ja ću podnjeti dio tog tereta .