• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Pa vidi forumašu Puknuti , ako ti imaš takvo mišljenje o svojoj obitelji , ( " imam ružnu ženu , čak mi je i gubica ružna pa ju nemogu pokazati " ) onda mi je donekle i jasno zašto takve stvari pišeš o ostalim forumašima . Jer ako ti nepoštuješ svoju ženu i sebe , kako onda očekivati da poštuješ nekoga drugoga . To što pišeš da nemaš dvora ni lopate ... hmm pa nečini dvor , kuća , traktor , auto .... i sl ...čovjeka
Pišeš još , ( " imam gadnu narav da govorim i pišem istinu " ) pa neznam kakve veze ima istina , sa vrijeđanjem i omalovažavanjem drugih ljudi :scratch
Iskreno rečeno nemam ja ništa protiv tvog pisanja i komentara , samo ti piši i komentiraj . Ja sam ti samo reko svoje mišljenje , a to je da nije uredu ismijavati se i isprdavati i omalovžavati nečiji trud i znoj .
Vidiš ja imam sasvim drugo mišljenje , moja žena je za mena najljepša na svijetu , imam dvoje prekrasne djece , i do negdje prije sam imao najmanji ( ali još uvijek najljepši ) traktor na forumu koji je zamene najbolji na svijetu . Ali nisam za ničiji drugi rekao da je krš ... ili slično . E što se tiče mene nisam neki ljepotan , ali sigurno nemislim o sebi da imam ružnu gubicu .
Iskreno rečeno jako mi je žao što ovo pišem , jer u zadnje vrijeme stalno je naka svađa , ili prepirka koja nema veze ni sa traktorima ni sa poljoprivredom . Žalosno jako žalosno . Neznam tko je zaslužan za to :(

. To što pišeš da nemaš dvora ni lopate ... hmm pa nečini dvor , kuća , traktor , auto .... i sl ...čovjeka

Kako ne , rekao je tvoj prijatelj ,forumski prijatelj da ne može netko tj. ja komtirati hittnera jer nema vlastita dvora a kamoli hittnera
Isto tak da ja ne mogu kometirati skidanje boje s pluga jer nikad nisam kupio vlastiti plug .

Jer ako ti nepoštuješ svoju ženu i sebe
Zar je poštovanje milsiti i govoriti da je netko ljep ?

pa neznam kakve veze ima istina , sa vrijeđanjem i omalovažavanjem drugih ljudi
Kad netko tko nema lopate vrijeđa onda je to vrijeđanje
A kad netko tko ima lopatu vrijeđa onda je to branjenje svoje krvi i znoja?
Gdje sam ja koga vrijeđal ?

Iskreno rečeno jako mi je žao što ovo pišem
Meni je jako drago da se piše jer tako vidimo tko kaj ima ,jel.
Žalosno da se forum pretvorio u ovo na kaj liči u zadnje vrijeme .
Bojim se da bude nakon nekog vremena došlo na red mjerenje dužine pimpeka .

Ali nisam za ničiji drugi rekao da je krš ... ili slično .
A ja jesam?

BAGERISTA , slobodno se ti otresi na mene .
Znamo da prolaaziš kroz teško razdoblje ...ako ti to pomogne žrtva je opravdana i ja ću podnjeti dio tog tereta .

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Odj... svi skupa i malo se smirite.

Čekamo od grofa slike, od Bertolinija neki pametni hint i pokoji komentar za 6x6 od tv pe 18, izboljšanja od firemanpetera itd.

Grofe, baci koju bemu miša... samo sam videl šasiju tvoje prikolice...

G

GROF

Guest
Odj... svi skupa i malo se smirite.

Čekamo od grofa slike, od Bertolinija neki pametni hint i pokoji komentar za 6x6 od tv pe 18, izboljšanja od firemanpetera itd.

Grofe, baci koju bemu miša... samo sam videl šasiju tvoje prikolice...

., ej bećarine!., dragi moji forumaši!!!

., svim odreda se ispričavam!!!., dobil sinoć goste., onako u prolazu!., a ostali dugo, dugooo., rezultat ste vidili i sami., ni me bilo!!!., danas!!! moram iskoristit moga dragoga rodju i prijatelja!!!; VranićD i njegovo predivno dite da to pokeljimo., slikic ima oko 100 komadi., nadam se i vjerujem da mobi i fotić ni zaštekal, presikal, ili da nemore učitat ku slikicu., ili da je ka slikica mutna.-
., ima slikic o novitetima, o mojoj prikolici, o pogonskoj prikolici, ...
., molim VAS!., nemojte se više prepirat - prepucavat., bilo bi šteta, stvarno šteta da ljudi - gazde sa foruma zaključadu i vu temu!., molim VAS mir!., jer ruku na srce!., ako je ki ovde bahat i bahato nastrojen., e to sam onda JA!!!., :madmana: ...

., evo na brzinu sitan komentar na šasiju moje prikolice!., ono belo po mojoj prikolici je temeljna boja., a po njoj ide lak boja!., točno tvornica izgljeda zamazano, zapušćano, prljavo, ... 50-set godina joj je tek!!!..., .,!!! verujte na moju pisanu REČ /... u početku bijaše reč!/., uskoro će tvornica zablistat ko prava stara dama!!!...

., sretno!., MIR BOŽJI BIL SA SVIMI VAMI!!! Bog!

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
samo bih zamolio grofa ili vranica bilo koga ko bude postavljao slike,da ih razdavaju u postovima,npr 10 u jedan post,a najbolje bi bilo da se ide po stranicama teme,jer kad se nabaca dosta slika na jednu stranicu nece sve da se pokazu,neke se do pola vide neke nikako,neznam da li vi imate isti problem ali kod mene je tako.....

B

BAGERISTA

Guest

BAGERISTA , slobodno se ti otresi na mene .
Znamo da prolaaziš kroz teško razdoblje ...ako ti to pomogne žrtva je opravdana i ja ću podnjeti dio tog tereta .

Nisam se nada da se možeš toliko nisko spustit,,,i pljuvat,,,ali ču ti reč samo jedno,,,,boli tebe k..c kroz ča ja prolazin,,,i nemoj mi molim te sad još s tim počet ko da smo dijeca,,,............

nije tebe briga ni za koga ni za što,,,tako da se ne trebaš pravdat,,,niti ti niti ja,,,jako si dobro bija jasan,,,u postoivima od prije,,,i možeš koliko očeš,,,se ti srozat nisko,,ali za mene si gotova priča,,,samo znaj jedno,,,di god mogu ču reč,,,kakav si,,,i ne zanima me,,,dali če neki mislit da sam zlopamtilo,.,,i neka sam,,,uvijek je drugi kriv,,,naravno ti si svetac,,,,sad bi ti s guštom napisa,,,šta si,,,ali eto imam još uvijek kulture,,makar malo više nego ti,,,,tako da me se kani,,nisi odgovara prije,,,ne trebaš ni sada........

samo ču reč,,,da te sram može bit ,,,kad več nekog izvrijeđaš,,,i još imaš srca napisat ili mu bilo šta reč,,,.....to je stvarno do kraja bezobrazno,,,i neznam ni ja ča bi napisa,,,,nemam riječi stvarno...................................

mrcina007

Član
Tu od
14 Lip 2009
Poruka
201
samo bih zamolio grofa ili vranica bilo koga ko bude postavljao slike,da ih razdavaju u postovima,npr 10 u jedan post,a najbolje bi bilo da se ide po stranicama teme,jer kad se nabaca dosta slika na jednu stranicu nece sve da se pokazu,neke se do pola vide neke nikako,neznam da li vi imate isti problem ali kod mene je tako.....
A ja bi dao prijedlog da se sve slike stave na imageshack ili na neko drugo mjesto i da se ovdje stavi samo link do albuma, a ne da se stavljaju tu sve slike.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Nisam se nada da se možeš toliko nisko spustit,,,i pljuvat,,,ali ču ti reč samo jedno,,,,boli tebe k..c kroz ča ja prolazin,,,i nemoj mi molim te sad još s tim počet ko da smo dijeca,,,............

nije tebe briga ni za koga ni za što,,,tako da se ne trebaš pravdat,,,niti ti niti ja,,,jako si dobro bija jasan,,,u postoivima od prije,,,i možeš koliko očeš,,,se ti srozat nisko,,ali za mene si gotova priča,,,samo znaj jedno,,,di god mogu ču reč,,,kakav si,,,i ne zanima me,,,dali če neki mislit da sam zlopamtilo,.,,i neka sam,,,uvijek je drugi kriv,,,naravno ti si svetac,,,,sad bi ti s guštom napisa,,,šta si,,,ali eto imam još uvijek kulture,,makar malo više nego ti,,,,tako da me se kani,,nisi odgovara prije,,,ne trebaš ni sada........

samo ču reč,,,da te sram može bit ,,,kad več nekog izvrijeđaš,,,i još imaš srca napisat ili mu bilo šta reč,,,.....to je stvarno do kraja bezobrazno,,,i neznam ni ja ča bi napisa,,,,nemam riječi stvarno...................................

Gledaj bageru , i sam kažeš propustio si priliku da me upoznaš
I da me upoznaš ptanje da li vidio jer ne gledaš svojim oćima .
Ovo je moj profil na jednom drugom forumu .
Dolje se vidi moj potpis koji tamo stoji godinama .

Ako ti to ne govori ništa i još uvjek misliš da ti se dodvoravam gadno griješiš .
Forum nudi opciju ignoriranja korisnika pa izvoli tj. ne dozvoli da ti ja kvarim dan.
Ideš na korisnička ploča / Uredi Listu Ignoriranih
Možda te i ovaj link odvede do tamo
http://poljoprivredni-forum.com/profile.php?do=ignorelist
upišeš puknuti , klikneš u redu i fertik

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
e sad je dosta......grofe da več konačno te slike da malo uživamo....:prayer:

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Vidum da sam zajebo stvar, nisam namjerno, htio sam malo šale dobacit @grofu, vi se svi zajapurili,,,,,,,,,,,,,, :madmana: ISPRIČAVAM SE SVIMA prvi put u temi i sranje, odlazim iz ove teme :( :( :( :(

VranicD

Član
Tu od
24 Lip 2010
Poruka
193
., evo par slikic od lakiranja moje prikolice!
., znači, išla je priprema - brušenje staroga laka - boje ka je loša, temeljna boja, pa lak boja!., čitamo se ..., idedu slikice dalje!!!...

picture125f.jpg

picture124q.jpg

picture123v.jpg

picture122o.jpg

G

GROF

Guest
., evo, dotjeruje se kištra od prikolice!., a deladu se i nastavci - produžeci stranic!

picture130g.jpg

picture131k.jpg

picture127.jpg

picture128u.jpg

picture129l.jpg

jeffy

Aktivni član
Tu od
7 Ruj 2010
Poruka
1,433
Gledam malo ove slike i molio bih da mi netko objasni zbog čega ovo rudo ima takav "kompliciran" oblik. Jel to neka mogućnost produživanja, ili.... čemu suže ove prirubnice...:scratch

G

GROF

Guest
Gledam malo ove slike i molio bih da mi netko objasni zbog čega ovo rudo ima takav "kompliciran" oblik. Jel to neka mogućnost produživanja, ili.... čemu suže ove prirubnice...:scratch

., lipi pozdrav!

., taj neki - netko biću ja! za objasnit., ovo RUDO ima komplicirani oblik iz razloga ča sam ga ja koval!!!., matrijal uzet od topovske civi!!!., i baš mi se dopada!..., moje izboljšanje., made in home!.-
., e da!., to rudo je produženo!., jer ja volim da je sve veliko., pa sve malo produžujem ča god mogu?, da bude veće!..., samo VI pitajte!!!...

jeffy

Aktivni član
Tu od
7 Ruj 2010
Poruka
1,433
., lipi pozdrav!

., taj neki - netko biću ja! za objasnit., ovo RUDO ima komplicirani oblik iz razloga ča sam ga ja koval!!!., matrijal uzet od topovske civi!!!., i baš mi se dopada!..., moje izboljšanje., made in home!.-
., e da!., to rudo je produženo!., jer ja volim da je sve veliko., pa sve malo produžujem ča god mogu?, da bude veće!..., samo VI pitajte!!!...

Zahvaljujem na odgovoru. Bilo mi čudno da je to tako tvornički, a sa druge strane vidi se da je dosta truda uloženo, puno strojne obrade...Prikolica će biti za 10!!
Još jedno pitanje, jel se prodaju ti traktori i dalje od "regiona"?

G

GROF

Guest
., evo još par slikic, kadi se vidi kako je podvozje prikolice prelakirano!...
., čeka se sada montaža!...

picture166p.jpg

picture167x.jpg

picture165g.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh