• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

G

GROF

Guest
., e moj narode., evo još ve dvi slikice kadi moji dragi majstori deladu na izboljšalju kipe - sanduka prikolice!...

dsc00734qk.jpg

dsc00732qo.jpg

dsc00733u.jpg

., e moj narode., evo još ve dvi ružne slikice kadi moga tomu koristim ko uteg - prešu za prešat pršute!!!..., pozvani ste SVI NA degustaciju pravoga i orginalnoga LIČKOGA pršuta.-

dsc00730x.jpg

dsc00729sq.jpg

G

GROF

Guest
., dragi moji forumaši!., dragi moji forumski prijatelji!., evo par slikic plugov od traktora tome - prime!., fala doneba mom rodji i prijatelju VranićD! ča je on sa svojom ćerkom pokeljil ve divne slikice., a još malo ide i video da vidite kako sa njimi traktor tome - PRIMA ore!., i to sam!., ko na daljinski!!!...

picture145q.jpg

picture146c.jpg

picture147x.jpg

G

GROF

Guest
picture148l.jpg

., narode moj!., evo jedna ralica traktora tome - prime!, da vidite kako je rešena ralica., sistem kopčanja i hidraulika!., svi odreda ste pitali., evo., vidite sad., da znate kod kuće sami kovat!!!...
., narode moj! uz napomenu., ova ralica na slikici je STARI model!!! ...

ivan33

Član
Tu od
14 Ožu 2010
Poruka
284
Grofe, kad si rekao za tvornicu da će biti sređena, jel se to planiraju neka nova ulaganja? Slike su super, da sam ja u tvornicu došao, ne znam koja bi me živa sila potjerala van! :axe:

B

BAGERISTA

Guest
Gledaj bageru , i sam kažeš propustio si priliku da me upoznaš
I da me upoznaš ptanje da li vidio jer ne gledaš svojim oćima .
Ovo je moj profil na jednom drugom forumu .
Dolje se vidi moj potpis koji tamo stoji godinama .

Ako ti to ne govori ništa i još uvjek misliš da ti se dodvoravam gadno griješiš .
Forum nudi opciju ignoriranja korisnika pa izvoli tj. ne dozvoli da ti ja kvarim dan.
Ideš na korisnička ploča / Uredi Listu Ignoriranih
Možda te i ovaj link odvede do tamo
http://poljoprivredni-forum.com/profile.php?do=ignorelist
upišeš puknuti , klikneš u redu i fertik

E vidiš,,,baš tako ne gledam svojim očima,,,nego češ mi ti dat tvoje,,,ča misliš da meni neko treba slagat riječi u usta,,,ne varaš se,,,ja inače s...m sam iz svojih usta,,,pa oko toga smo riješili..........

Na drugom forumu,,,me nije ni briga,,niti me zanima ča češ pisat,,,i tako si od onih koji spominju dr...nje,i da ne pišem ostalo,,,pa posluži se,,,slobodno,,možeš dok ti ne ruka opadne,ako očeš............to je tvoja volja,,,mene osobno ne zanima......

To uvezti brisanja,,,slobodno briši,,,koga očeš i kad očeš,,,jer meni ne treba,,,nisam ja počeja prvi jest,,,,g....a,pa da sad još biježim,,,reka sam ti,slobodno udri,,imam ja još živaca.......pljuj,s....i,omalovažavaj,vrijeđaj,,,i tako za drugo nisi,,,pa uživaj,,nadam se da češ s guštom uživat,,,.

B

BAGERISTA

Guest
Grofe,,,svaka čast na slikama.,....prikolica je ko majka i ostalo,,,,ali mi se sviđa kako je ispala boja,,,ko jaje se sijaji,,mada neznam dali je to ista ko tvoja,,ili je drukčiji model...........

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Grofe,,,svaka čast na slikama.,....prikolica je ko majka i ostalo,,,,ali mi se sviđa kako je ispala boja,,,ko jaje se sijaji,,mada neznam dali je to ista ko tvoja,,ili je drukčiji model...........

Bagerista daj se koncentriraj na Grofove slike, Dual steering, mijic miska tv kojeg slaže, na svoje ideje, mog pe 18 sa 6x6 itd.

Kolega forumaš mijic misko, onaj sa onim rasturenim tv pe-18 mi se ne javlja, ali znam gdje je doma, potražit ću ja njega možda budemo mogli i za tebe složiti nešto budući da ti puno toga fali....

Uh fulal sam grupu ali ionak tv fanovi čitaju i primu...:p

B

BAGERISTA

Guest
Mislim da oni zajedno slažu slike,,,,a možda se i varam,,,,,,,,:?,ali opet svejedno,,ljepo za vidit.:drinkers:

G

GROF

Guest
Zahvaljujem na odgovoru. Bilo mi čudno da je to tako tvornički, a sa druge strane vidi se da je dosta truda uloženo, puno strojne obrade...Prikolica će biti za 10!!
Jel to Grofe neki kompleks...:weedman:...šala, šala...:partyman::rolfer::rolfer:
Još jedno pitanje, jel se prodaju ti traktori i dalje od "regiona"?

., lipi ti pozdrav dragi moj forumski prijatelju!

., traktori se prodajedu širom Lipe Naše!., a pred dva dana išla 4 lipotana u susednu nam Bosniju!., lipo došal narod iz Bosne i Hercegovine!., kupili traktoriće!., gazda ji častil prevozom!...
., točno prijatelju po pitanju kompleksa!., hehehe., ... ja sam ti sav iskompleksiran!., :vragek: ..., a i ljut ko ovca!., :mad:., hehehe ..., :partyman: ...

., aj Bog!., dragi moj narode!., čitamo se ...

., p.s., a vidićete kako tome sa veliki kotači lipo ore!., i to SAM ore!!!...

G

GROF

Guest
Grofe, kad si rekao za tvornicu da će biti sređena, jel se to planiraju neka nova ulaganja? Slike su super, da sam ja u tvornicu došao, ne znam koja bi me živa sila potjerala van! :axe:

., dragi moj prijatelju forumski!
., ima puno noviteta!!!., nadasve vridni ljudi deladu!., skidam kapu!., onu PRAVU!., onu LIČKU!!!., kako GAZDI!?., tako, svakako i nadasve vridnim radnicima ki tamo deladu!!!...

G

GROF

Guest
Grofe moja tvornica je stara 150 let pa je ko apoteka...

., lipi ti pozdrav dragi moj forumski prijatelju!

., TOČNO!., slažem se sa tobom!., TI veliš tvoja tvornica ima 150 godina!!!., svaka čast i fala na urednosti - apoteci!!!, jer ja samo i volim kada je sve uredno i pedantno!., a od moga prijatelja gazde ANTE tvornica PRIMA! u posjedu je tvornice oko 12 godin!., tako da!., mislim da sam TI sve rekal!!!., a planira se uskoro kompletan remont!!!..., treba vremena i novčića!., a vrime nemilosrdno piči!!!...

., aj Bog!., moj narode čitamo se ...

G

GROF

Guest
., prijatelju Aco93!!!

., fala ti za pokeljene slikice!., lipi pozdrav tebi i tvojoj družini!; touregu i njegovome burazu!., fala na posjeti u moj Lički kraj., fala na darovima!!!...

., aj Bog!., čitamo se ..., p.s., onaj traktorić tome čeka na VAS!!!

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
., prijatelju Aco93!!!

., fala ti za pokeljene slikice!., lipi pozdrav tebi i tvojoj družini!; touregu i njegovome burazu!., fala na posjeti u moj Lički kraj., fala na darovima!!!...

., aj Bog!., čitamo se ..., p.s., onaj traktorić tome čeka na VAS!!!

Grofe baci sliku prime koju ste kupili

G

GROF

Guest
PRIMA traktor ore sam

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=WoMORjbNeK0[/YT]

., e moj NARODE!!!
., samo da vidite kako vaj mali prč od traktora tome - prima!., ima 30 ks., ore!., sam ore!!!

danot

Član
Tu od
2 Srp 2009
Poruka
633
Pozdrav GROFE
Sta se sad dela na prikolica:scratch
Da nisu mozda povisene stranice...?

Pozdrav svima
Grofe, a jesam ja pogodio:finga:
Znao sam da se delaju nastavci-povisene stranice na tvoja prikolica, znao sam:D.
Pozdrav:partyman:

G

GROF

Guest
PRIMA traktor ore sam

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=lV3mFWV-uXQ[/YT]

., moj NARODE!., evo Vam još jedan filmić da vidite kako traktor tome - prima! SAM ore sa dvobrazdnim plugom 10 coli!!!...

., dragi moji forumaši!., dragi moji forumski prijatelji!!!., PONOSAN SAM SA SVIMI VAMI!!!

Žuti

Član
Tu od
29 Lis 2008
Poruka
609

. To što pišeš da nemaš dvora ni lopate ... hmm pa nečini dvor , kuća , traktor , auto .... i sl ...čovjeka

Kako ne , rekao je tvoj prijatelj ,forumski prijatelj da ne može netko tj. ja komtirati hittnera jer nema vlastita dvora a kamoli hittnera
Isto tak da ja ne mogu kometirati skidanje boje s pluga jer nikad nisam kupio vlastiti plug .

Jer ako ti nepoštuješ svoju ženu i sebe
Zar je poštovanje milsiti i govoriti da je netko ljep ?

pa neznam kakve veze ima istina , sa vrijeđanjem i omalovažavanjem drugih ljudi
Kad netko tko nema lopate vrijeđa onda je to vrijeđanje
A kad netko tko ima lopatu vrijeđa onda je to branjenje svoje krvi i znoja?
Gdje sam ja koga vrijeđal ?

Iskreno rečeno jako mi je žao što ovo pišem
Meni je jako drago da se piše jer tako vidimo tko kaj ima ,jel.
Žalosno da se forum pretvorio u ovo na kaj liči u zadnje vrijeme .
Bojim se da bude nakon nekog vremena došlo na red mjerenje dužine pimpeka .

Ali nisam za ničiji drugi rekao da je krš ... ili slično .
A ja jesam?

BAGERISTA , slobodno se ti otresi na mene .
Znamo da prolaaziš kroz teško razdoblje ...ako ti to pomogne žrtva je opravdana i ja ću podnjeti dio tog tereta .

E moj forumaš Puknuti , ode ti ode ... ode .., citiraš sebe pa mene , i nakraju jadni svi ovi ljudi na forumu koji moraju ovo sve trpiti i čitati .
Opet ću reći da mi je jako žao što je do ove rasprave došlo , ali nije mi žao zato što sam napisao svoje mišljenje . A možda i zbog one narodne .... " pa tko bi vladao svijetom kada bi pametniji uvijek popuštali "
Ja imam dojam da ti kada se logiraš na forumu jednostavno pregledaš teme gdije još nešto nisi pisao i nekoga isprdavao , i onda se tu uključiš i kreneš .
Neznam ovo će možda zvučati grubo , ali i to je samo moje mišljenje. Kada nebi imao 3000 postova možda bi onda i imao lopatu i sličnih stvari .
Možeš ti pisati o svojoj iskrenosti i sličnim stvarima ..., ali tvoj način komuniciranja za mene nije normalan , ma kako got ti to nazvao
I vid ma nije problem jedan Žuti koji ti to sve piše , nego ima još puno ljudi koji tako misle ..., ali tebi to očito nije bitno .

G

GROF

Guest
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=g3kx1LG67u4[/YT]

., dragi moj NARODE!., ovde vidite kako smo snimili i vožača na traktoru tomi - primi!., a isto tako vidite da je filmić malo nakeren!!!., rekli bi moji Slavonci!!!., a moj Bože!., nakon noga moga Ličkoga viskija!., lipo i dobro smo sve i izorali!!!..., hehehe ...

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=g3kx1LG67u4[/YT]

., dragi moj NARODE!., ovde vidite kako smo snimili i vožača na traktoru tomi - primi!., a isto tako vidite da je filmić malo nakeren!!!., rekli bi moji Slavonci!!!., a moj Bože!., nakon noga moga Ličkoga viskija!., lipo i dobro smo sve i izorali!!!..., hehehe ...

ko tu koga zaorava?!?!
ovaj kamerman mi je skroz na skroz sumnjiv!! :lol:

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=qh_90zZmNcw[/YT]

Najnoviji postovi

Na vrh