G
GROF
Guest
Pozdrav svima
Grofe, a jesam ja pogodio:finga:
Znao sam da se delaju nastavci-povisene stranice na tvoja prikolica, znao sam.
Pozdravartyman:
., lipi pozdrav dragi moji forumaši, forumski prijatelji!
., ljubitelji i posjednici - preponosni vlasnici VI mali Hrvatski traktorića!!!
., moj forumski prijatelju danot!., pa točno si pogodil!., :idea: ., pravi si!!!
., moj forumski prijatelju žuti!., legendaran si!, pusti selo neka pripovida!., veselim se našem susretu!., znam da će bit ića i pića., a mogli bi malo i zatamburat!., :gitarist: ., barem vam Slavoncima netreba puno da se zasvira!.-
., moj forumski prijatelju mrga!., biće slikic., daj mi samo vremena?!., moramo pokeljit još oko 60 - 70 komadi slikic - slikanoga materijala!!!...
., prijatelju BAGERISTA!., aj popusti malo napinjanje!., veselim se našem susretu!., vjeruj mi na moju ovde zapisanu reč!!!., napićemo se ko dva praseta!, izgljedaćemo obadva ko tvoj prasac ŽELJKO!., :rolfer:...
., moj forumski prijatelju josix!., veselim se našem ponovnom druženju!., vino ti više nevalja jer smo ga popili!, da se nepokvari!!!., a dok smo pili rodjo VranićD i ja., samo smo divanili kako je DOBRO!!!., uh., pa nastavili sa malo Ličkoga viskija., još da je malo bilo?!, i nas dva bi vako pivali, a bome i svirali!!!...
., moj rodjo i prijatelju VranićD!!!., fala ti doneba za keljenje slikic!., ljubi nu svoju predivnu mladu obitelj!!!
., narode moj!., čitamo se ., Bog!