• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

G

GROF

Guest
Pozdrav svima
Grofe, a jesam ja pogodio:finga:
Znao sam da se delaju nastavci-povisene stranice na tvoja prikolica, znao sam:D.
Pozdrav:partyman:

., lipi pozdrav dragi moji forumaši, forumski prijatelji!
., ljubitelji i posjednici - preponosni vlasnici VI mali Hrvatski traktorića!!!

., moj forumski prijatelju danot!., pa točno si pogodil!., :idea: ., pravi si!!!
., moj forumski prijatelju žuti!., legendaran si!, pusti selo neka pripovida!., veselim se našem susretu!., znam da će bit ića i pića., a mogli bi malo i zatamburat!., :gitarist: ., barem vam Slavoncima netreba puno da se zasvira!.-
., moj forumski prijatelju mrga!., biće slikic., daj mi samo vremena?!., moramo pokeljit još oko 60 - 70 komadi slikic - slikanoga materijala!!!...
., prijatelju BAGERISTA!., aj popusti malo napinjanje!., veselim se našem susretu!., vjeruj mi na moju ovde zapisanu reč!!!., napićemo se ko dva praseta!, izgljedaćemo obadva ko tvoj prasac ŽELJKO!., :rolfer:...
., moj forumski prijatelju josix!., veselim se našem ponovnom druženju!., vino ti više nevalja jer smo ga popili!, da se nepokvari!!!., a dok smo pili rodjo VranićD i ja., samo smo divanili kako je DOBRO!!!., uh., pa nastavili sa malo Ličkoga viskija., još da je malo bilo?!, i nas dva bi vako pivali, a bome i svirali!!!...
., moj rodjo i prijatelju VranićD!!!., fala ti doneba za keljenje slikic!., ljubi nu svoju predivnu mladu obitelj!!!
., narode moj!., čitamo se ., Bog!

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Eto, nema me jedan dan tu i odmah puuuuno za pročitat. Znači ima novosti što se tiče teme Prima.

Prijatelju Grofe!
Čini mi se da sam pogodijo kad sam napovidal da če se osovina na prikolici malo maknit nazad. Jeste malo teže za traktor ali sigurnije za vozača.
Tvoje je prikolica unikat, ruda od topovske cjevi :scratch, trebalo ti nešto jako, material da izdrži jeli?
Vidim da če bit prikolica bolja nego odlična, još povišci, sve super. Ono ak palo malo šprickita na prikolicu kad su farbali haube, ma neka je, još bolja zaštita prikolice :rolfer:, i auti se farbaju u više puta.
A vidi se da je ova Prima na videu rođak od Tome jer ovako i traktor TV od Joekikija ide sam i ore. :rolfer:A kažu da su crnogorci ljeni, ma nisu oni.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
e grofe,svaka čast za izum,da ti prima služi kao preša za šunke.....:partyman:

B

BAGERISTA

Guest
e grofe,svaka čast za izum,da ti prima služi kao preša za šunke.....:partyman:

Si vidija,,,,kako se stavlja peza,,,,evo mi popaprili naše,,,,,,,,,,,,,,,,,:weedman::weedman:,ko kaže da nije prima višenamijenska,,,taj laže,.....:lol::lol::p

G

GROF

Guest
picture143ed.jpg

picture144b.jpg

., narode moj!., evo još par slikic sa montaže!...

., još jedna slikica sa montaže!...

picture144pp.jpg

., dragi moj narode!, moji forumski prijatelji!

., ima još dosta slikic za pokeljit!., ali!, JA i va tehnika ko tri pojma!., obećavam da će nešto bit još danas, pa jutra, pa tako imamo materijala slikanoga dosta!.-
., interesantna stvar!., slabo sam dobil komentarov od traktorića kadi ore sam!!!., no dobro!., biće još, biće još!., ...

., aj Bog!., čitamo se ...

Grofe,,,svaka čast na slikama.,....prikolica je ko majka i ostalo,,,,ali mi se sviđa kako je ispala boja,,,ko jaje se sijaji,,mada neznam dali je to ista ko tvoja,,ili je drukčiji model...........

., lipi pozdrav mojim dragim forumašima!
., poseban pozdrav mome prijatelju BAGERISTI!!!

., moja prikolica je orginal tomina!, nosivosti 1,5 t., samo smo joj dodali nekoliko noviteta - izboljšanja!., kada bude završena - gotova, poslikaću je u mome dvoru sa svi stran i onda ću navest sve sitnice ke smo dodali kako bi ona bila bolja!!!...

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
., poseban pozdrav mome prijatelju BAGERISTI!!!

., moja prikolica je orginal tomina!, nosivosti 1,5 t., samo smo joj dodali nekoliko noviteta - izboljšanja!., kada bude završena - gotova, poslikaću je u mome dvoru sa svi stran i onda ću navest sve sitnice ke smo dodali kako bi ona bila bolja!!!...

Za Legende samo Legendarne stvari!! Plemenite nadasve!!!

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=CsknozLGuo0[/YT]

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Pozdrav svima!
GROF-e...svaka čast na izboljšanjima prikolice,,,bude on tip-top kad se završi!
Baš me zanima kako bude izgledao, posle izboljšanja...kad uporedimo sa starim slikama! Verovatno bude razlike drastične...
Vidim da se dela u Primi punom parom,,,brka?... kao brka...nije kakio dok su slikali,,, znači da se nemeša se u biznis prodaje, tak da je sve pod kontrolom...
Čak je i fotogeničan...i dobro pozira...a ima ih više...živio Brko,,, ma koliko ih bilo!

Neg vidim,,, ide ti postavljanje slika...i to od ruku, ehhh ta tehnologija...aaa???:lol: pravo čudo...

Aaaa...:lol: ore Prima bez šofera...i to ko pravi! Sve pet, dubina, pravac, brzina...ma ide kao munja, sa lakoćom:D
Na trećem klipu, sam skrijao vrat, sve me boli...daj to u vinklu dovedi...:lol:
Nego mi nije poznat taj traktor "tt"?... Izgleda mi kao da je nov, i nisam ga video do sad na forumu...čiji je pa sad taj???
Taj nema par radnih sati, kako se meni čini ...?

Ajd pa...
Živi bili...
Pozdrav Joe!:weedman:

Žuti

Član
Tu od
29 Lis 2008
Poruka
609
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=WoMORjbNeK0[/YT]

., e moj NARODE!!!
., samo da vidite kako vaj mali prč od traktora tome - prima!., ima 30 ks., ore!., sam ore!!!

Nema se šta reći slika govori više od 1000 riječi , a film više od 10000 :prayer:
Samo ima jedan problem kod ovakvog načina oranja :scratch ...hmmmm , naime tu bi trebalo biti dva vozača , jedam bi stajao na početku njive , a drugi na kraju .
Odnosno , to bi bili " vozači okretači " , znači oni bi samo okrenuli traktor kada dođe do kraja .
E sada sljedeći je problem , kolika bi bila njihova potrošnja čekajući da se traktor vrati nazad :drinkers: :lol:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
trebalo bi smislit sistem ko' sa onim autićima na baterije kaj se okrenu kad dođu do zida, pa idu nazat... :lol:

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
:partyman:pozdrav svima!
Nema se šta reći slika govori više od 1000 riječi , a film više od 10000 :prayer:
Samo ima jedan problem kod ovakvog načina oranja :scratch ...hmmmm , naime tu bi trebalo biti dva vozača , jedam bi stajao na početku njive , a drugi na kraju .
Odnosno , to bi bili " vozači okretači " , znači oni bi samo okrenuli traktor kada dođe do kraja .
E sada sljedeći je problem , kolika bi bila njihova potrošnja čekajući da se traktor vrati nazad :drinkers: :lol:

Bude tu onda, potrebno i izviđača, par komada... za raznošenje pića...
Hehehe...tak da nije ni tako lak taj posao oranja...

Ma u principu je mnogo lakše sedeti na njemu, nego ga motati, i ići za njim!
Svaki jedan dobro naštelan plug... traktor može bez vozača, ma koji god bio!!!

Lepo je to...
Malo atrakcije uvesti u današnji život...:supz:

Živi bili...
Pozdrav Joe!:mrgreen:

G

GROF

Guest
Grofe, kakvo je tvoje stručno mišljenje o Primi sa zadnjim većim kotačima?

., ej bećarine!

., prijatelju moj ivane33!!., pa moje mišljenje je sve pet!., traktor je brži, jači, višlji, širi, stabilniji, duži, ..., more se još povisit, snizit, ..., ovo sada je optimalno!!!, jako sam zadovoljan!., metnućemo još filmić o tomi - prima sa velikim zadnjim kotačima od 40 ks sa testiranja kadi vuče tanjuraču /oltovu/ od 28 diskova i ore sa jednobrazdnim plugom od 16 coli /imt-e/!., lipota i divota!, za nepoverovat!!!...

., prijatelju moj mtd001!., fala ti za dobre komentare oko pršuta!., svi su brzo preletili i nisu vidili!., jedini si ti pravi mačor za sve!!!., imaš jebeno oko za delicije!!!., iako se fališ sa kur..., ali i oko ti je jača strana!!!...

., prijatelju moj joekiki!., fala ti za dobre i orginalne komentare!., ovo sa traktorićem oremo iza tvornice jednu zemlju - njivu gazdinog prijatelja - suseda., probno polje, dvobrazdni plug od 10 coli i traktor od 30 ks sa velikim zadnjik kotačima!., e da!., traktor je NOV!!!..., i u pravu si., sa svakoga kraja ima jedan vozač koji samo traktor okrene ponovo u brazdu!., a dok se mi zekamo - pekamo., lipe curice snimadu!., iako na zadnjem filmiću vidili učinak zeke!!!...

., e moj prijatelju josix! - Josa moj!!!., dirnul si me sa pismom drito u moju Ličku dušu!., pustil si mi pismu sa mojim prijateljem, Ličkim pivačem Zdenkom Nikšićem!., taj moj prijatelj Zdenko Nikšić pival nam je u svadbi 1995. godine gospodnje!., bil mi je gost i pivač!!!., čovik - ljudina - legenda!., moj prijatelju Josa!, fala ti doneba., e baš si orginalan!., veselim se našem susretu!!!..., ljubi onu predivnu ženicu!!!..., fala TI!...
., ... i zato TI skidam kapu!, onu PRAVU!, onu LIČKU!!!.-

., prijatelju moj Žuti!., fala doneba na iskrene i orginalne komentare!!!., ovo je bilo probno oranje., a nakon oranja, frezanja, tanjuranja, ..., ića i pića mački smo divanili frajla!!!., bilo je predivno u dobrome društvu!!!...

., narode moj!., biće slikic još!!!., aj Bog!., čitamo se ...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
.,
., prijatelju moj ..., ali i oko ti je jača strana!!!....,...

jest da je slika mutna al mi nije pobjeglo,vidio sam nešto neobično....:supris:
a što reći za oranje,samo naprijed....:lol:

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
jesu li u ovih prima,jos oni isti mjenjaci ko u starih tv-a,sa kljucom ili osovinom,ne kazem da je taj sistem los,cuva zubcanike,niko jos nije zbrusio zubcanike mjenajce u tv.a ali moglo bi se to malo preraditi-poboljsati,napraviti kandzu sa sinhronima da bi se to laske moglo i jos bolje u pokretu saltati

G

GROF

Guest
Ja kao vlasnik TV-a jako sam ponosan na Tvornicu Primu i na njihove traktore, ali neurednost i nepaznja oko detalja im je za skinut kapu. Gore na ovoj slici malo spricaju haube sa špric kitom pa špric kit suspendairan u zraku se natalozi po prikolici. Pod nisu pomeli zadnjih 6 mj., prefarbani zidovi ko da djeca rade u tvornici itd. itd...
Sigurno je kvalitetno i čvrsto sve sto naprave, ali urednost za jednu tvornicu je na razini nule.

., lipi ti pozdrav forumašu lunic!

., drago mi je da i ti imaš traktora tomu!!!
., evo samo da ti objasnim par stvari!., već sam pisal nekoliko puti i sada ponovo pišem., tvornica je dosta stara, a u nju /tvornicu!/ ni se niš ili slabo ulagalo!., kako je kupljena pred nekoliko godin, puno je stvari popravljeno kako bi uopće mogla funkcionirat jer je stvarno veliki kompleks., zamjenjene su dotrajale razno - razne cijevi, kablovi, odvodi, ograda, krov, razno - razni atesti, suglasnosti, uvjerenja, ..., blablabla., to sve jako puno košta a niš se nevidi!!!...
., radnici tvornice solidno su uredni i pedantni ako uzmemo u obzir sve gore navedeno!, svaki dan sve se čisti i posprema nakon završetaka posla, svaki radnik čisti svoje radno mesto sa svojom "metlom".-
., iz dana u dan dela se na poboljšanju., uskoro tvornica ide na generalni remont!., biće poslje toga prava stara DAMA!!!...
., ovo ča si belo vidil po mojoj prikolici - podvozju?., to ni nikakov špric kit., to je temeljna boja /siva!/ po kojoj dolazi lak boja!!!., onaj čovik - radnik - brko ča farba - boja - šprica lak, ozbiljan je čovik i dugogodišnji lakirer, nadasve vridan, pedantan, odgovoran, uredan!, ..., na tome sam mu izuzetno zahvalan., svaka mu čast i fala., legendaran je!!!...
., to je otprilike to!., lipi Vam pozdrav dragi moj narode!., čitamo se., Bog!

G

GROF

Guest
.,akcija uredjenja okoliša oko Jezeranskoga Svetišta, crkve Sv.Juraja mučenika! 01./2011.

dsc00735xa.jpg

dsc00737xr.jpg

dsc00742h.jpg

ivan33

Član
Tu od
14 Ožu 2010
Poruka
284
Grofe, jel to na zadnjim slikama prikolica zakvačena? Pa zar to u današnje vrijeme u ovo doba godine u Lici nema snijega ili je to starija slika?

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Prijatelju Grof.
E pa ovaj je dečko hrabar. A ne zato što bi bilo visoko nego tvoja ralica je napravljena da kopira teren pa se može njemu smaknut ispod noge ako ne stoji tačno u sredini ralice. Osim ako imaš neki osigurač da to kopiranje blokiraš. :scratch
Pozdrav tebi i tvojima u Jezerane!

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,622
Grofe, kakvo je tvoje stručno mišljenje o Primi sa zadnjim većim kotačima?

Grofe, koje su dimenzije guma, stražnjih i prednjih, na tom traktoru.
Liepo pozdravljen.

G

GROF

Guest
Grofe, jel to na zadnjim slikama prikolica zakvačena? Pa zar to u današnje vrijeme u ovo doba godine u Lici nema snijega ili je to starija slika?

., lipi VAM pozdrav dragi moji forumaši!

., TOČNO! prijatelju moj forumski ivane33!, prikolica je zakvačena za moj traktorić na onaj teg!., TOČNO je da u ovo doba godine u mojoj Liki nima sniga i predivno je vrime!., ovo je slikano pred crkvom - Svetištem Svetoga Juraja mučenika!., imali smo akciju čišćenja okolice, uklanjanja borova i nakita od blagdana, akcija je bila u petak, 14.01.2011.godine!...

., ej prijatelju moj forumski firemanpetar!., TOČNO!, moj komšija - susjed i prijatelj mlad je i hrabar dečko, stal je na ralici kako bi odkopčal sajlu ka je držala bor - jelku ispred Svetišta!., a ralica ima fiksatore da nemore ić livo - desno!., napravljena je kako si napisal da kopira teren!.-

., lipi pozdrav forumašu iwanho!., pitaš me za dimenzije guma na traktoru tomi - prima., iskreno ti moram napisat da neznam sada ovako napamet., jedino ča znam je to da su prednje kotači - točkovi 16 coli., a zadnji 20 coli!., evo, ako ti ovo more ča pomoć?!.-

., lipi pozdrav dragim mojim forumašima!., čitamo se., čim tehnika prestane pizdit?!, pokeljićemo još jednu veću količinu slikic!!!...

Najnoviji postovi

Na vrh