• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

G

GROF

Guest
., narode moj!

., još jedna zalutala slikica sa ovim prednjim izboljšanjem!

picture170t.jpg

., narode moj!

., evo na slikici nastupamo nećak i ja u vožnji traktora tome - prima!...

picture153h.jpg

picture154w.jpg

., narode moj!., nećak neumorno isprobava traktorić!!!...

picture155j.jpg

picture156b.jpg

., narode moj!., hehehe,... nećak je neumoran!!!...

picture157z.jpg

picture158vh.jpg

picture159d.jpg

., narode moj!
., onda ko ča i sami vidite., nastupam JA!., da isprobamo brzinu i okretne sposobnosti - manerve u mestu!!!...

picture160a.jpg

picture161i.jpg

picture162nt.jpg

., narode moj!., čega se i JA uvatim!., ko pijan plota!!!., hehehe, nepušćam lako!...

picture163om.jpg

zvonis01

Član
Tu od
2 Ožu 2009
Poruka
792
Grofe koliko vidim postao si test vozač Prime,jel uz to idu i hostese sa reklamnim kišobranima bez grudnjaka:heart: i guzom ko felga od dajca:butthead:

ivan33

Član
Tu od
14 Ožu 2010
Poruka
284
Sviđa mi se ova Prima sa većim kotačima... Grofe, koja je razlika u dimenzijama traktora između ove i tvoje?

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Grofe koliko vidim postao si test vozač Prime,jel uz to idu i hostese sa reklamnim kišobranima bez grudnjaka:heart: i guzom ko felga od dajca:butthead:

uzeo si mi riječ iz usta.....:lol::lol::lol:

G

GROF

Guest

., lipi pozdrav mojim dragim forumašima i forumskim prijateljima!

., prijatelju zvonis01!., apsolutno - TOČNO!, u pravu si!., hehehe., kad bi vidil hostese!., otimal bi se smanom., TI nebi traktoriće mogal vozit., TI bi ga gural po poligonu od lipote hostes!!! :mrgreen: ., a da samo vidiš?!, kakov priključak hostese imadu za kardan "roto-freze-guze"., diferencijala ko u staroga FAP-a!.- :) .-

., prijatelju BAGERISTA!., fala doneba za uvik dobre i iskrene - orginalne - jedinstvene - izvorne komentare!!!., fala TI.- :supz:

., prijatelju mtd001!., pravi si!., jedva čekam i veselim se našem susretu da zaljemo tvoju pravu prinovu!!!... :!:

., prijatelju moj ivane33!., razlika voga i moga traktorića je u dužini i širini., vaj traktorić je nešto duži i širi od moga., a i razlika je, ča je moj fiksni., a vaj je zglobni!!!...

., prijatelju edosoko!., na mojoj prikolici osovinu smo pomakli nazad za 20 cm., ova slikica je nova prikolica ka je delana još po staroj recepturi., uskoro idedu nove prikolice - nova serija!..., onaj prednji utovarač sa slikice ide jednom čoviku u Istru!., pitaš me za motor onoga traktorića ča ima prednji utovarač i sidi se na motoru!., motor je na pet traktora mićan od Slavije 22 kw., a na ostali 5 traktorića išal je motor od Torpeda isto oko 22 kw, nekoliko traktora napravljeno je samo sa onim zaštitnim lukom - okvirom, a nekoliko sa klasičnom kabinom., e da., TOČNO., nekoliko traktorića je napravljeno da se šalta po starome sistemu., a nekoliko je napravljeno da se šalta normalno iz razloga ča su mu zaminili zupčanike - okrenuli nekako getribu ko ča si i sam pisal, tako da se vozil nazad ko nekada naprvo!., si me razumil???..., vidil sam ga uživo na Velesajmu!, 1994. godine.-
., eh DA prijatelju moj Edo!., slikicu i ja imam u kolnici - garaži ko i ča je tvoja bila u radioni!., to je traktor tome od 45 ks sa motorom od Torpeda, sva četri kotača veličine ko na malome IMT-eu, boja je od Štorea., eh da vidil sam ga u živo 1986.godine na Zagrebačkom Velesajmu!!!., napravljena serija od 16 komada., skoro svi završili u Sloveniji!., na traktoru je bilo sve super napravno, bili su ispred svoga vremena, dosta SKUPI za ono vrime., jedina jim je mana bila pucanje polu-osovina!., ali su i to rešili inžinjeri iz Slovenije!!!., daljnja serijska proizvodnja nije išla ča je bil preskup., puno je KOŠTAL!...

., slikica ima još!... :prayer:

., aj Bog!., narode moj!., čitamo se ...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
., lipi pozdrav mojim dragim forumašima i forumskim prijateljima!

., prijatelju zvonis01!., apsolutno - TOČNO!, u pravu si!., hehehe., kad bi vidil hostese!., otimal bi se smanom., TI nebi traktoriće mogal vozit., TI bi ga gural po poligonu od lipote hostes!!! :mrgreen: ., a da samo vidiš?!, kakov priključak hostese imadu za kardan "roto-freze-guze"., diferencijala ko u staroga FAP-a!.- :) .-., ...

:lol::lol::lol::lol:
eeee,zato ti sigurno ideš stalno u tvornicu,lisac jedan......kažeš ženi kao samo da platiš jedan zaostali račun...
ko te ne zna skupo bi te platio...

i zato TI skidam kapu!, onu PRAVU!, onu LIČKU!!!.-

B

BAGERISTA

Guest
Sad mene krenulo,,,,malo

ImageShack.us[/URL],sad je meni jasno,zašto ti toliko rivaš i keljiš nešto po primi,,,pa ti naganjaš hostese ......:lol::lol:,,,,ali ovo za FAPA,,,niman besid,,,,....dobra.......

Uploaded with ImageShack.us

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
., narode moj!., evo dvi slikice jednoga neobičnoga traktorića tome - utovarača!., radjena jedna serija od 10 komada prototipa za čišćenja štala., šofer - vozač sidi na motoru traktora!., zgodna skalamerija iz godine Gospodnje!; 1992.!!!...

picture171f.jpg

picture172xw.jpg

svaka čast Grofe sjetio si se slikat ono šta sam ja zaboravio zadnji put kad smo bili.

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
svaka čast Grofe sjetio si se slikat ono šta sam ja zaboravio zadnji put kad smo bili.

Dečki dajte sliku onog tv-a od 45 konja. O tome je moj otac sanjal pa je bil prisiljen kupiti 732 jer nije imal toliko love.

G

GROF

Guest
., moj narode!., evo još par slikic!

., došli ovi ljudi iz dalekoga svita vidit i kupit naše "male" traktoriće!!!., svi smo odreda u čudu!!!..., Bože moj!., kadiće ji sve bit???...

img0162da.jpg

img0163qx.jpg

img0164y.jpg

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
mogu reci da mi se ovaj 840 svidja,sad je dosta visociji,tim i prohodniji,siri stabilniji,duzi,samo da li je dovoljno tezak za svoju snagu

B

BAGERISTA

Guest
Ča je grofe,,,ovi počrnija,,,,ili ga je sunce spalilo..:lol::lol:

Slike idu cilo vrime,,,,imaš ti tega,,,,,neznan od kud ih vadiš,,ali stvarno niman besid..:prayer:

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Ča je grofe,,,ovi počrnija,,,,ili ga je sunce spalilo..:lol::lol:

Slike idu cilo vrime,,,,imaš ti tega,,,,,neznan od kud ih vadiš,,ali stvarno niman besid..:prayer:

Ja bi rekal da je tak očaran Prima traktorima tak da je zagorio od želje ko i mi ovdje... idem si hitro pogledati facu u špiglu da nisam i ja zagorio od "ljubavi":mrgreen::supz:

G

GROF

Guest
Dečki dajte sliku onog tv-a od 45 konja. O tome je moj otac sanjal pa je bil prisiljen kupiti 732 jer nije imal toliko love.

., lipi pozdrav dragi moj prijatelju mrga!

., slikicu toga traktorića tv-X45 ks imam ja u kolnici - garaži!., prikeljit ćemo je!...

., forumski prijatelju matrix1234567890!!!., ovaj traktorić je optimalan; veličina - težina!., težak bez utega - tegova oko; 1100 kg.-

., e moj prijatelju Aco!., ki zna???., možda krene i IZVOZ???!...

., e moj prijatelju BAGERISTA!., dobar si!...

., prijatelju mtd001!., vrag te jebi!., pa strpi se još malo., samo ti je "keks" na pameti!!!., oćeš da mi ženica popizdi skroz pa da imam!; :blackeye ...

., aj Bog!., čitamo se ... :rolfer:

B

BAGERISTA

Guest
Istina,istina kolega,,,.....
Pocrnit če svi onda i ovi drugi,,,nači više nije u điru svinjska gripa,,,,,nego črna viroza..:rolfer::rolfer::rolfer:

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
I vožnja tomovinkovića onak nadrogiran, hibernacija, mozak odsutan sve si guštaš kak si buš kupil primu ili hittnera... A tomica zna put na pamet kud trebaš dojti...a ti crn ko iz dimnjaka...

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
grofe 1100kg kazes,fali mu jos 600kg da bi iskoristio svoju snagu,ali prije svega to je vocarski traktor nije mu nesto posebno potrebna tezina

danot

Član
Tu od
2 Srp 2009
Poruka
633
E i meni se jako svigja ova prima sa veliki zadnji kotaci, ali samo na lik...!
Nesvigja mi se to sto se ne iskljucuje jedna vuca.
Kod ovakav tip traktora sa veliki zadnji kotaci i manji prednji kotaci, koliko god i da se trude radnici-inzenjeri da usklasu i sinhroniziraju prenos prednji sa zadnji-kotaci, 100% nebi uspjeli da usoglasu nikada, i pogotovo asfalt negativno bi vlijael na getriba.
Na primer i neki veci i sovremeniji traktor sa prednji pogon bi polomil prenos ako se vozi na asfalta so ukljucena prednja vuca.
Eto to je samo moje mislenje.
Pozdrav:partyman:

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Pozdrav svima!
E i meni se jako svigja ova prima sa veliki zadnji kotaci, ali samo na lik...!
Nesvigja mi se to sto se ne iskljucuje jedna vuca.
Kod ovakav tip traktora sa veliki zadnji kotaci i manji prednji kotaci, koliko god i da se trude radnici-inzenjeri da usklasu i sinhroniziraju prenos prednji sa zadnji-kotaci, 100% nebi uspjeli da usoglasu nikada, i pogotovo asfalt negativno bi vlijael na getriba.
Na primer i neki veci i sovremeniji traktor sa prednji pogon bi polomil prenos ako se vozi na asfalta so ukljucena prednja vuca.
Eto to je samo moje mislenje.
Pozdrav:partyman:

Usvaja se tvoje mišljenje...što ima logike za veće traktore
Al je ovaj mali i zglobni, tak da ne bi trebalo biti problema...
moje mišljenje...

živi bili...
pozdrav joe!:weedman:

Najnoviji postovi

Na vrh