• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

G

GROF

Guest
., lipi Vam pozdrav dragi moji forumaši!., dragi ljubitelji ti naši mali traktorić!

., pozdrav lipi forumski prijatelju siniša!., tomica ti je lip!, ko bombončić!!!
., pitaš zač ti pada - spušća? zadnja hidraulika pogotovo kad nedela motor., moguća tri kvara; - propušćadu gumice u hidrauličnome celindru, - propušća razvodnik, - brza spojaka propušća.-

., forumski prijatelju ivan33!., e da ova prikoličica gori na slikici dobro izgljeda., ko kamp kućica!., ali ni kamperka, već je prikolica za mišanje i mobilno ranjenje stoke krupnog zuba!., evo, nadasve vridni bećari - radnici - dijelatnici u navedenoj tvornici radidu kompletni remont i izboljšanje mješalice i ranidbenoga lanca!!!...

., prijatelju ddalibore!., e da, točno!, va mašina - kombinirka sa puno mogućnosti i operativni zahvata., ALI treba znat i delat na njoj!!!., zove se MAZAK., valja sam dobro prepisal - pročital na pločici sa nje!...

., veliki i lipi pozdrav iz moje Like - Jezeran! svim mojim dragim forumašima ma kadi god bili i ča god delali?!!!

S

siniša

Guest
pozdrav forumaši
puknuti-razgovarao sam sa jednim hidrauličarem te mi je rekao da prvo skinem svoj razvodnik te da čemo vidjeti što mu je, jer ako je dobio unutra lagano uzubljenje da ču onda morati mjenjati razvodnik jer u tom slučaju ništa ne dobivam mjenjanjem gumica.da u pravu si morat ču ugradit prigušni ventil.
jozef,firemanpeter,Grofe-drago mi je da vam se sviđa moj tv732.Ručica razvodnika ide teško i kad prođe zub hidraulika samo pada nemožeš ju pustiti sa osječajem.
zaboravio sam jedno slovo
bok..........

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
pozdrav forumaši
puknuti-razgovarao sam sa jednim hidrauličarem te mi je rekao da prvo skinem svoj razvodnik te da čemo vidjeti što mu je, jer ako je dobio unutra lagano uzubljenje da ču onda morati mjenjati razvodnik jer u tom slučaju ništa ne dobivam mjenjanjem gumica.da u pravu si morat ču ugradit pig.ventil.
jozef,firemanpeter,Grofe-drago mi je da vam se sviđa moj tv732.Ručica razvodnika ide teško i kad prođe zub hidraulika samo pada nemožeš ju pustiti sa osječajem.
bok..........
pig ventil kaj mu je to ?

G

GROF

Guest
., PIG VENTIL????!., ventil za PIGANJE!!!

., lipi pozdrav dragim mojim forumašima kadi god bili i ča god delali?!!!, poseban pozdrav i fala preponosnim VLASNICIMA malih traktorića!, ma kakovi oni bili?!., teško je sa malim puno delat!., oćeš - nećeš?, moraš!, BIT TEHNIČAR!!!., hehehe...

., stara godina!., još za par sati NOVA 2011. GODINA!., pa dragi moji svite!, dragi posjetitelji voga dobroga poljoprivrednoga foruma i ve dobre stranice!!! SRETNA VAM NOVA GODINA!, obilje zdravlja i sriće svim skupa želim!

PRIMA prijatelj mog doma!!!

., p.s., moja poruka svima!., a ne samo njima!!!
., kupujmo HRVATSKO!, KUPUJMO!; DOBRO!, KVALITETNO!, PROVJERENO!, SVOJE!!!,... čuvajmo svoj narod, svoju zemlju, svoja radna mesta!!!., VERUJMO DRAGOME BOGU! I MAJKI BOŽJOJ ZAŠTITINICI HRVATSKOGA RODA!!!

., aj Bog!., sretno Vam bilo!, čitamo se ...

wwuki5

Član
Tu od
6 Velj 2010
Poruka
488
.,
., p.s., moja poruka svima!., a ne samo njima!!!
., kupujmo HRVATSKO!, KUPUJMO!; DOBRO!, KVALITETNO!, PROVJERENO!, SVOJE!!!,... čuvajmo svoj narod, svoju zemlju, svoja radna mesta!!!., VERUJMO DRAGOME BOGU! I MAJKI BOŽJOJ ZAŠTITINICI HRVATSKOGA RODA!!!

., aj Bog!., sretno Vam bilo!, čitamo se ...

Ovo zadnje mi se stvarno sviđa lijepo sročeno Grofe svaka čast !!!!!

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
tako mi mljeka u prahu, a pit cemo ga uskoro svi koji nemamo kravice doma,
crno nam se pise, ona hobotnica zvana EU strca crnilo ko pobjesnjela u bagerovom loncu, a crnilo se vec nazire oko Zumberka, i sve ce da nas pojede!!

morali bi mi masovno kupit one vojne zelene kamuflaze, jos cemo placat porez i za krumpir kaj si sam zasadis u vrtu, satelit sve vidi...

nadam se da cemo imat kaj Hrvatskog za kupit...

ivan33

Član
Tu od
14 Ožu 2010
Poruka
284
Slažem se, crno nam se piše, što se tiče mnogih stvari... Npr, sebi smiješ jednog bravca po osobi za meso, a u trgovini i mesnici smiješ kupiti mesa koliko hoćeš (u trgovačkim centrima kupovati neko uvozno meso, pokraj naših lijepih prasića)... Isto tako i sa ovim našim traktorima i svim drugim proizvodima naše industrije, je da ima boljih, al ovo je naše! Ima još vremena da ovi naši proizvođači dostignu slavu i kapacitete nekadašnjeg "Tome Vinkovića", ali to će se dogoditi samo ako naši ljudi (i djelatnici tih tvornica i kupci proizvoda) shvate koliko je važno imati svoj proizvod. Ako slovenci mogu imati agt, zašto naši Prima i Hittner ne bi mogli biti jednog dana bolji?

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
Ima još vremena da ovi naši proizvođači dostignu slavu i kapacitete nekadašnjeg "Tome Vinkovića", ali to će se dogoditi samo ako naši ljudi (i djelatnici tih tvornica i kupci proizvoda) shvate koliko je važno imati svoj proizvod. Ako slovenci mogu imati agt, zašto naši Prima i Hittner ne bi mogli biti jednog dana bolji?

moje je misljenje da se to nece dogodit sve dok neki posten gazda ne dodje u nase tvornice... ovi nasi hrvatine gazde, spreme lovu u djep od konkurentne firme ili od politicara da sjebu proizvodnju, kako bi konkurencija prolazila, i bilo vise uvoza... drzava ocito nema koristi od vlastitih proizvoda...

ivan33

Član
Tu od
14 Ožu 2010
Poruka
284
moje je misljenje da se to nece dogodit sve dok neki posten gazda ne dodje u nase tvornice... ovi nasi hrvatine gazde, spreme lovu u djep od konkurentne firme ili od politicara da sjebu proizvodnju, kako bi konkurencija prolazila, i bilo vise uvoza... drzava ocito nema koristi od vlastitih proizvoda...

U potpunosti se slažem! A valjda će i gazde shvatiti da pare treba ulagati i u daljnji razvoj, a ne samo u džep... Ali ako se svi skupa ne opametimo, pojest će nas EU...

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
U potpunosti se slažem! A valjda će i gazde shvatiti da pare treba ulagati i u daljnji razvoj, a ne samo u džep... Ali ako se svi skupa ne opametimo, pojest će nas EU...

hehe, da valjda, malo ih oni milijuni eura izbace iz takta pa im se neda delat vise kad skuze da je lakse maznut lovu...
a koga briga za radnike...

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,622

Pojest će nas ovak il onak.
Grickanje je počelo zahvaljujući nosevima naših političara. Dišiju im mesta v europskoj birokraciji i politiki, a j... im se za narod. :mad:

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
da vrlo zanimljiv traktor,mada mali za tu snagu,svidja mi se sto je zglobni,na kardanu je sigurno jak mislim da cuda pravi,i veliku frezu goni vidim,jedino da ima vec gume i da je tezak jedno 2000kg ne bi mu bilo premca,bio bi to vise namjenski traktor

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
da vrlo zanimljiv traktor,mada mali za tu snagu,svidja mi se sto je zglobni,na kardanu je sigurno jak mislim da cuda pravi,i veliku frezu goni vidim,jedino da ima vec gume i da je tezak jedno 2000kg ne bi mu bilo premca,bio bi to vise namjenski traktor

I da ima zakretni volan skupa sa sjedalom kao AGT. to pa mu fali najviše jer bi onda bio otežan na zadnjim kotačima obrnuto gledano motorom, a na prednjim kotačima priključkom. Onda bi mogal imati otraga ralicu pa nebu bilo dizanja kao na hittneru...:scratch

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
., Grofe evo ti slikica od čepova

zahvaljujem se na čašćenju kod tebe specijaliteti su za 10.pozdrav

dsci0012f.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

G

GROF

Guest
., lipi pozdrav dragim mojim forumašima!

., prijatelju Aco!., fala za slikicu od čepov!, DA, točno!, takovi čepi meni trebadu., e to moram kupit da mi neide prašina u ne spojke., ili ako tebi naleti za kupit?!, kupuj i šalji!

., prijatelju ddalibore!., ma uvik si orginalan i svrsishodan, neponovljiv!., fala za slikice!...

., aj Bog!, moj narode!, čitamo se ...

Najnoviji postovi

Na vrh