• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

G

GROF

Guest
., moj narode!, evo još par slikic iz tvornice tomo vinković - Prima Bjelovar!
., uz sastavljenje - proizvodnju novi traktorića i priključaka po narudžbi., ide paralelno reparatura - popravak - remont i stari traktorića ki su stari od 30 - 20 - 10 godin., sa odradjenim satima, od 7 do čak 8 000 radni sati!!!., da., da dobro ste pročitali., evo jedan zelenko od 30 ks iz Pule., remont na 3000 radni sati, star je 5 godin!!!...

dsci0012q.jpg

dsci0013s.jpg

dsci0014kd.jpg

dsci0045x.jpg

dsci0046r.jpg

G

GROF

Guest
., evo još malo slikic!., pa obećal sam!!!., volim obećanje održat!
., vjerujte mi na svaku moju zapisanu reč!., jednostavno volim vu gvoždjuriju, volim ove male traktoriće!., evo, i to je neki vid takove ljubavi i zadovoljstva!., rekal bi naš stari Hrvatski živalj!., pa i moja stara majka!., svaka budala ima svoje veselje!., pa eto i ja svoje!!!..., ti mali i takovi naši traktorići tomice!!!...

dsci0016w.jpg

dsci0018u.jpg

dsci0042l.jpg

dsci0043d.jpg

dsci0044aq.jpg

G

GROF

Guest
., moj narode!., moji dragi forumaši!!!
., evo, ko ča sami vidite!., nima velike proizvodnje!., ali se dela!!!., DA, dobro je dok se dela!., lagano ide proizvodnja!., vjerujte!!!, teško je pokrenut proizvodnju!, a ugasit - prekinut - prestat!., da, DA!, to je lako - lagano - prejednostavno - prebolno!., nismo ni svjesni činjenica zla kada se nešto ugasi., ko život, egzistencija,..., dela se sve i svašta, deladu se razno - razna izboljšanja,..., dela se!!!, deladu nadasve vridni i dobri ljudi - radnici - dijelatnici!!!., delalo se prije DOBRO!., vjerujte!., DELA se i dan danas DOBRO!!!...

dsci0017i.jpg

dsci0048b.jpg

dsci0056bz.jpg

dsci0057uc.jpg

dsci0095.jpg

G

GROF

Guest
., moj narode!, moji dragi forumaši!
., evo VAM još slikic da uživate ki uživat oće ko i JA!., znam, a znate i VI da ima ljudi ki će ponovo meni reć!., GROFE!!!., dobar si, legenda si, ...., ALI ima i ni ljudi., ma ja i nji volim!., kićedu odma reć!., hehehe., e da ovaj naš tobože! uvaženi član - forumaš grof!, sere, sere, sere., ono do iznemoglosti., ..., jebi ga., niki mora i srat poput mene!...

dsci0066.jpg

dsci0067g.jpg

dsci0093d.jpg

dsci0096t.jpg

dsci0097g.jpg

G

GROF

Guest

., evo sam VAS sve skupa preko mog fotića malo jopet propeljal kroz metalnu industriju., kroz slavnoga tomu vinkovića, ovo je ko izlet, ovo je kovačija srednjega doba, ovo je meni lipota i divota., ovo znam da voli puno ljudi!, ovo volim JA!., evo, ovo vam je po meni utroba naši traktorićev., kada se šećem kroz tvornicu?, uvik mi ide krozglavu., Bože moj!, koliko je vodeka skovano traktorićev, koliko je vodeka skovano razno - razni priključaka, gvoždjurije,..., koliko je vodeka ljudi zaradilo svoju koru kruva???!., verujte!!!, puno, jako puno!...

dsci0060b.jpg

dsci0062a.jpg

dsci0063n.jpg

dsci0065a.jpg

dsci0068v.jpg

G

GROF

Guest

., vidite i sami da se dela!., lipo je kada se dela!, vo treba jednostavno volit!!!
., moja iskrena poruka ljudima ki vo nevolidu., ma ljudi, ako vo nevolite, nemojte vo gljedat!., ja nevolim janjetinu., jednostavno, neidem ni blizu kadi se janjetina uzgaja, priprema, servira, ji, /jede!/!., ča se meni gadi., neću ja gadit ljudima - narodu ki tu i takovu deliciju voli., maknem se ća., zato je moja poruka ljudima ki nevolidu voga lošega traktora tomu., loš je!!!., upravu ste!!!., nevalja!!!., nemojte ga gljedat!., ako ga VI!!! budete gljedali, ma i VI ćete se pokvarit još gore odnjega samoga!., ...

dsci0015w.jpg

dsci0024w.jpg

dsci0030q.jpg

dsci0033h.jpg

dsci0034w.jpg

G

GROF

Guest
., moj narode!., moj dragi forumaši!., moji dragi prijatelji!!!

., tražili ste!., gljedajte, uživajte, pitajte, ...

dsci0002je.jpg

dsci0037h.jpg

dsci0039v.jpg

dsci0040k.jpg

jeffy

Aktivni član
Tu od
7 Ruj 2010
Poruka
1,433
grofe, ovaj kutni prijenos na frezi za snijeg, jel to isto ko i getriba pogona na SRK kosilici?

G

GROF

Guest
Ajmee, ljepih li slikica,baš ti hvala Grofe :)

., fala ti forumski prijatelju Jozef!!! za pozitivnu vibru!.-

., jeefy!., je da točno!!!., od kosilice!.- :mrgreen:

., prijatelju Aco!., fala ti, legendaran si!., čekam tvoju deliciju za isporuku u sredu., neka narod i svit vidi tu tvoju lipotu i divotu!!!., fala!!! :prayer:

., rodjo moj VranićD!!!., fala ti!., dolazim danas naveče kotebe na Lički viski!, da popijemo ku za tvoga sina Ivana!!!... :gitarist:

., aj Bog!., moj dragi narode!
.,p.s., slikice!., :supz: ma biće ji još., znate da munjenome bravu vražje paše nefali!... :axe:

danot

Član
Tu od
2 Srp 2009
Poruka
633
Pozdrav svima,
pozdrav GROFE, ljepo ste vi sve slikali:supz:, hvala za slike,hvala sto informirate nama za tvornica, vjeruj da mene to jako zanima, a sad imam i jedno pitanje,
dali ovi traktori so zadnji veliki kotaci imaju stalan pogon 4x4 ili mozda se isklucuje jedna vuca?

G

GROF

Guest
Pozdrav svima,
pozdrav GROFE, ljepo ste vi sve slikali:supz:, hvala za slike,hvala sto informirate nama za tvornica, vjeruj da mene to jako zanima, a sad imam i jedno pitanje,
dali ovi traktori so zadnji veliki kotaci imaju stalan pogon 4x4 ili mozda se isklucuje jedna vuca?

., ej prijatelju moj forumski!; danot!

., fala TI! za dobre vibre i svu onu pozitivnu energiju ku nesebično ovdeka širiš, a i dalje, a i šire, fala TI!, lipi pozdrav u predivnu zemlju Makedoniju!.-

., ovi traktorići sa velikim zadnjim kotačima imaju isti sistem prenosa i pogona na kotačima ko i svi odreda vinkovići do sada., što znači?, pogon na sva četri kotač, blokada samo prednji kotača ko i do sada, nemore se isključit jedna vuča!.-

., aj Bog! moj narode!., čitamo se ...

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
., rodjo moj VranićD!!!., fala ti!., dolazim danas naveče kotebe na Lički viski!, da popijemo ku za tvoga sina Ivana!!!... :gitarist:

e moj prijatelju GROFe, nasao sam jednu MANU tom tvom Lickom viskiju!!

Da, da PLEMENITI!!

Naime, radi se o tome, da taj tvoj tolko hvaljeni Licko viski, jednostavno prebrzo hlapi, nestaje... ja ne znam dal je mozda samo u mojoj boci problem kad se nitko drugi ne zali ili kaj je to . . . ?! ?!

:rolfer::drinkers:

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
..Prijatelju Grofe prvo da ti čestitam imendan danas, a isporuka za gazdu će biti sutra pa neka degustiraju za ove blagdane.

.,Evo da se zahvalima za slikice šta ste pokeljili ti i tvoj rođo a dok sam slikal to uvjek si mi upao u kadar taman kad okinem zato te i fali pol na ti slikicama.

pozdrav !

B

BAGERISTA

Guest
Nisan zna da ti je imendan,,,danas,,,na kraj pameti,,,pa ništa,,,čestitam ti imendan,,,i nek nam još dugo pišeš ode,,,ako ništa drugo,,barem da nam daš koji ide3ju,,,kako se sa strojem za cijepanje metrica,,,,,,cijepaju samo metrice ili,,,još koja dužina..,....:rolfer::rolfer::rolfer:

Ako ništa drugo,,,vidim da je borba,,,i največa bitka kod prikolice,,,pa da se baci koji komentar i na nju,,,ako nije problem,,,ja bi pomaka jedno pola metra osovinu nazad,,jer ovako pati samo ona,,,onako če i traktor,,,,pa da je stavimo i jedno još metar,,,nije problem vuče če on kamo očeš,,,,,ča mi ti sugeriraš grofe.......................najbolje da zalijemo:drinkers::drinkers:grlo u tvoje ime,,,,,,,,,,,,.-.....-.---....

A poseban pozdrav,,,svima tvojima od srca,,,a najviše malenoj i onda ostalima,,bez uvrede,,....:heart::heart:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Pozdrav forumeši, veliki pozdrav prijatelju Grofu!

Vidim, diskusija opet išla u vode gde se kudi, pluje ponajviše prodavanom traktoriču u svojoj kategoriji (mali traktori) u bivšoj Yugi. Za male poslove dobar je on još dan danas iako ima 30 ili više godina.

Grof, slike iz tvornice su super. Nema na forumu sličnih. Voleo bih vidjeti ovake slike, detajle tvornice i njihovih proizvoda još od nekih drugih - Hittner, AGT... Nažalost nemaju oni nekog kloniranog Grofa da ih ponese ovde među ljude. Ti si unikatan. Zakon si!

Hvala i prijatelju Aco 93 koji je poslikao slike, kojeg si poveo sa sobom u tvornicu. Super da si mu omogučijo da i on vidi sve ovo sa svojim očima jer vjerujem da ga zanimaju te stvari.

PS
Čestitke za imendan!

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Pozdrav svima!
., evo još malo slikic!., pa obećal sam!!!., volim obećanje održat!
., vjerujte mi na svaku moju zapisanu reč!., jednostavno volim vu gvoždjuriju, volim ove male traktoriće!., evo, i to je neki vid takove ljubavi i zadovoljstva!., rekal bi naš stari Hrvatski živalj!., pa i moja stara majka!., svaka budala ima svoje veselje!., pa eto i ja svoje!!!..., ti mali i takovi naši traktorići tomice!!!...

Ma GROF-e šta reći...uvek nas prijatno iznedadiš sa slikama!
Meni su iskreno, draže te slike iz tvornice tt-a, nego da vidim od a-carrara kad je sve idealno, i pod konac!
Nema tamo slobode, kad se nemože zapalit, sesti na klupicu i da te golub usreći na sred glavurine sa govancetom...koje donosi samo sreću i ništa drugo!
Nego i ja da pitam...na gornjoj slici...
Kako je rešen unutar toga kućišta? Lanac, ili zubčanici?
Nije da me nešto zanima,,,ali me kopka...:)

Živi bili...
Pozdrav Joe!:mrgreen:

Aco 93

Član
Tu od
15 Lis 2010
Poruka
467
Pozdrav forumeši, veliki pozdrav prijatelju Grofu!

Vidim, diskusija opet išla u vode gde se kudi, pluje ponajviše prodavanom traktoriču u svojoj kategoriji (mali traktori) u bivšoj Yugi. Za male poslove dobar je on još dan danas iako ima 30 ili više godina.

Grof, slike iz tvornice su super. Nema na forumu sličnih. Voleo bih vidjeti ovake slike, detajle tvornice i njihovih proizvoda još od nekih drugih - Hittner, AGT... Nažalost nemaju oni nekog kloniranog Grofa da ih ponese ovde među ljude. Ti si unikatan. Zakon si!

Hvala i prijatelju Aco 93 koji je poslikao slike, kojeg si poveo sa sobom u tvornicu. Super da si mu omogučijo da i on vidi sve ovo sa svojim očima jer vjerujem da ga zanimaju te stvari.

PS
Čestitke za imendan!

Prijatelju moj znaš da me zanimaju isto kao i tebe to treba proći vidjeti gdje su napravljeni ti naši mali "veliki" trktori.A valjda ćeš i ti jednom imat priliku proći to vidjeti.

Pozdrav!

B

BAGERISTA

Guest
Nemoj sad PETRE da misliš da pljujemo,,,to ja dajem samo navode,,,di se stalno grofu daju pitanja,,,,koja bi mogli i ljudi sami zaključit,,,pa ako neko ima tomu,,,znači da je zadovoljan,,,kad kupi,,,više puta isti traktor,,,a neki misle da su kupili buldozer,,,pa neznam šta očekuju od ovih traktora,,,...
Ja osobno kad sam bija kod grofa,,,prvo sanm vidija da je čovijek pedantan,,nakon toga ljubomoran na svoje stojeve i priključke,,,u pozitivnom smislu,,,i to mi je ostalo zapisano u glavi,,,ne treba mene niko farbat,,,vidi se točno ko ima i kako održava strojeve,,,,,,,,,,,,ja njemu osobno skidam kapu.....

Kad bi mora nekom posudit ili traktor ili priključak,,,,bez razmišljanja grofu bi ga dao bez imalo straha,,ili bilo čega drugog....

A ovo šta sam pisa u postu prije ,,,odnosui se isključivo na padobrance,,koji misle da znaju sve ,,,ili nisu zadfovoljni, sa strojem,,ili kako sam napisa misle da imaju rovokopače ili traktore o par stotina konja,,,a poručujem svakome takvom,,,da i ti strojevi zahtijevaju održavanje i podmazivanje,,i ostalo špta ih sljedi,,,,to san mislija,,,i napisa ukartko u postu prije.........a ne traktor,,koji crkne nemarnosti,,vlasnika,,da je kriv stroj,,,i odmah,,,ne valja,,,nije to,,nego več nešto sasvim drugo-........................:mad:

Najnoviji postovi

Na vrh