., lipi pozdrav mojim dragim forumašima!., ma kadi god bili?, ča god da delali?!
., lipo vas je sve skupa za čitat., dobro pišete, svakako uvažavam svako iskustvo, mišljenje, prijedloga, pogotovo one dobronamjerne!., ali interesantna je stvar kada neki kudi bilo ku stvar., ali uprono, pljuje, kudi, sere i sračka po njoj., ja ča mi nevalja to nimam u mome dvoru., ako kažem da mi nešto nevalja., to nevalja i fertik parada., idemo dalje!., još je jedna stvar interesantna!., nerazumim ljude ki kudidu konja koga nisu jašili!., rekli bi u mome Ličkome narodu!!!..., evo uredno čitam neke ljude ki sa puno gorčine i uvik redom bez reda pišedu kako tome, hittner, prima nevaljadu doslovce niš!., a nisu se dobro ni popeljali na ti i takovi šroti, nisu ji nikada ni imali., e to je onda jako interesantan stvar za svaki komentar!., a ta govanca od traktorića moja obitelj i ja imamo već preko trideset godin., 6 traktorić je u mome dvoru!., ma očito sam JA onda munjen i to jako munjen!!! ...
., aj Bog!., moj narode., čitamo se ..., e da slikice su zapele na pošti., a uskoro ćemo ji podilit sa svimi nami!!!., pa neka narod i svit gljeda ono ča "nevalja"!!!.,hehehe...