• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Pozdrav prijatelju Grofu!
Ode prikolica na kamion, ode u Primu. Šta če se sad napravit, izboljšat. E to me baš zanima :scratch.

U ovoj prilici moram ti napisat ispriku jer ti nisam još napisal dobrodošlicu za povratak na forum. Moram ti reči, da u to vreme tvog izostanka ovdje nisam nit čitao puno puta ovu temu (napram prije) jer nije se nit puno događalo. Malo sam se odviko teme Prima i ja tako promašijo sve ove dobrodošlice koje ti pišu forumaši. Zato još jednom DOBRODOŠAO!

Inače znaš ti mene, ja sam ti među prvima koji požali ako prestaneš pisat.

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Pozdrav svima!
Pozdrav GROFE
Sta se sad dela na prikolica:scratch
Da nisu mozda povisene stranice...?

aaaa voleo bi znati???:lol:
"i tata bi sine"

ma nemaju sad posla, pa malo mudruju...
ajd da vidimo šta bude na karaju...mora da su nešto smislili, što ni Prima nije do sad, jer ako su došli sa tolikim kamionom...tu se nešto extra sprema...:roll:

živi bili...pa videli...
pozdrav joe!:mrgreen:

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
Pozdrav svima!
Pozdrav prijatelju Grofu! Moram ti reči, da u to vreme tvog izostanka ovdje nisam nit čitao puno puta ovu temu (napram prije) jer nije se nit puno događalo. Malo sam se odviko teme Prima i ja tako promašijo sve ove dobrodošlice koje ti pišu forumaši.

Ehhhhh...pa ti si KUM ove teme, ti si ga stvorio i krstio...a da ne čitaš...;)

živ bio...
Pozdrav Joe!:mrgreen:

Jozef

Član
Tu od
17 Ruj 2010
Poruka
413
pozdrav narode

evo danas ja tražio informacije na internetu o primi commerce i o njihovim
proizvodima(mislim na traktore,popratne strojeve,priključke,djelove itd..),
nađem njihovu stranicu sa katalogom i mislim baš super sad ću se fino informirat,kad ono stolci,stolovi,ormari i svi drugi ku..i,o traktorima niti t
stvarno sam popizdel.barem da je neki kontakt tel.broj,ali nij ni to :evil:
kod mene bi rekli "tak se posel ne dela" ...ufff baš sam ljut

ajde bok

G

GROF

Guest
., lipi pozdrav., poštovanje svim na forumu!
., svakako pozdrav i novome forumašu; Jozef-u!!!., prijatelju., ča god da te interesira pitaj., ima nas ovdeka ki možda nešto znamo???!., samo pitaj., naravno., ako ti nešto treba?., odma poruka tebi i ostalima!!!., ako VAM bilo ča treba., ali stvarno treba!!!., sve se more dobit - kupit, nabavit - sredit!!!., ali, ALI! uz novčanu nadoknadu!...

., aj Bog!., moj narode!., čitamo se ...

G

GROF

Guest
prima tt traktori!!!

., PRIMA - prijatelj mog DOMA!!!

., E MOJ NARODE!., ujedno Vas molim ovako javno u moje osobno IME!., nemojte zvat ljude i napinjat bez veze., ovo stvarno najiskrenije pišem!., tamo deladu nadasve vridni i pošteni ljudi!!!., MOLIM VAS!., nemojte ji bez veze napinjat!.-

., unaprvo VAM se zahvaljujem svima skupa!.-

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381
., ako je ovo KAJANJE?!
., e onda ide OPROST!!!., ali samo ako je bilo ISKRENO! kajanje!!!... :idea:
., a nakon dobri želja, čestitaka i pozdrava ide; :partyman: !!!

., Bog!., dragi moj narode!., LIPI pozdrav svim., čitamo se ...

yebes sve, najdraze mi je sto ovo vidim

sve je dobro sto se dobro zalije :partyman:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Pozdrav svima!

Ehhhhh...pa ti si KUM ove teme, ti si ga stvorio i krstio...a da ne čitaš...;)

živ bio...
Pozdrav Joe!:mrgreen:

E pa sad se Grof vratil i bit če opet puno toga novoga, od tvornice, od njega kod kuče...
Naravno, čitamo svaki dan ;)

Jozef

Član
Tu od
17 Ruj 2010
Poruka
413
., lipi pozdrav., poštovanje svim na forumu!
., svakako pozdrav i novome forumašu; Jozef-u!!!., prijatelju., ča god da te interesira pitaj., ima nas ovdeka ki možda nešto znamo???!., samo pitaj., naravno., ako ti nešto treba?., odma poruka tebi i ostalima!!!., ako VAM bilo ča treba., ali stvarno treba!!!., sve se more dobit - kupit, nabavit - sredit!!!., ali, ALI! uz novčanu nadoknadu!...

ljep pozdrav i poštovanje Grofe

ne boj se ti,pitat ću ja sve kaj me zanima,volim ti ja svašta znati,poslovica u mom kraju je"čovek se celoga života vuči,i još bedak vhmerne",ali moraš
me razumeti. kad ja nešto tražim, to volim i naći...kaj stvarno misliš,da se nisu mogli malo potrudit oko svoje stranice?a kaj se tiče nacukavanja,za svoje novce da novce ne jajci ili čavli,nebudem ja nacukaval nikoga ni u svoje pa ni u tuđe ime,dal budem nešto kupio ili nebudem to je moj izbor,a vjerujem i tvoj.me razmeš,NEE?
ljep pozdrav i bez zamjere

G

GROF

Guest
., lipi pozdrav forumašu; Jozef!

., ma nima zamjerke!., sve pet!., evo, odma Vam pišem moj savjet!!!., najbolje da idete na stranice interneta ostali mali traktora., a klonova znamenitoga traktorića tome vinkovića!!!., a to su stranice; AGT-ea!., stranice; HITTNERA-a!!!., vjerujte mi na moju pisanu reč., tamo stvarno ima sve!., a svakako, i u jednoj i u drugoj tvornici radi samo na informacijama i promidžbi jedna cijela uigrana vojska - ekipa stručnjaka!., stoje VAM na raspolaganju gotovo cijele dane! ...
.,p.s., PRIMA-i je prioritet namještaj., tako da., traktorići su pali u drugi red!., a koliko se proizvede po narudžbi i želji kupaca?!., promidžbe jednostavno netreba., radi na njima tek oko 30 radnika!!!
., Bog!., sretno VAM sa odabirom., moj osobni rešpekt!!!

Jozef

Član
Tu od
17 Ruj 2010
Poruka
413
., lipi pozdrav forumašu; Jozef!

., ma nima zamjerke!., sve pet!., evo, odma Vam pišem moj savjet!!!., najbolje da idete na stranice interneta ostali mali traktora., a klonova znamenitoga traktorića tome vinkovića!!!., a to su stranice; AGT-ea!., stranice; HITTNERA-a!!!., vjerujte mi na moju pisanu reč., tamo stvarno ima sve!., a svakako, i u jednoj i u drugoj tvornici radi samo na informacijama i promidžbi jedna cijela uigrana vojska - ekipa stručnjaka!., stoje VAM na raspolaganju gotovo cijele dane! ...
.,p.s., PRIMA-i je prioritet namještaj., tako da., traktorići su pali u drugi red!., a koliko se proizvede po narudžbi i želji kupaca?!., promidžbe jednostavno netreba., radi na njima tek oko 30 radnika!!!
., Bog!., sretno VAM sa odabirom., moj osobni rešpekt!!!

bok Grofe

zahvaljujem na savjetu i obrazloženju,glavno da se mi razmemo NEE?
:finga:

oki198713

Član
Tu od
13 Srp 2010
Poruka
223
pozz

ma to grofova prikolica ide na preradu jer ima informaciju iz prve ruke da če biti posla prevoženja ljudskih resursa u REMETINAC hehehe

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
ma to grofova prikolica ide na preradu jer ima informaciju iz prve ruke da če biti posla prevoženja ljudskih resursa u REMETINAC hehehe

pa kad bude vrijeme, bude nama Plemeniti sve objasnio...
meni je rekao par stvari za prikolicu, pa mi je tek danas sinulo da bi mu bilo bolje kamp-kucicu nakacit na vinkovica nego kaj raskapa pol prikolice :D

o cemu se radi cut cete za koji dan ili misec...

danek

Aktivni član
Tu od
18 Pro 2008
Poruka
1,001
mislim da budu preradili prikolicu kaj bu samohodna tj. samovozna pa nebu ni trebal traktor vužigati

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
., evo moj narode!
., poslal sam moju prikolicu u tvornicu na izboljšanje!., delaćemo nekakova izboljšanja???!., ima ji dosta za odradit!!!..., biće slikica, komentara., svaki savjet u delu, kada budemo delali., biće dobar!!!., aj Bog!., čitamo se ...
A oš se ti opet naljutiti kad je onako od srca iskomtriramo i pofalimo inžinjere iz PRIME ?8)
Trebao si prvo pitat forumaše za savjet gdje i kako rezati , a onda rezati:rolfer:

G

GROF

Guest
GROFE kaj bu bilo sa prikolicom.
zakaj je na dogradnji?!

Pozdrav

., lipi pozdrav mojim dragim forumašima i forumskim prijateljima!

., pa prikolicu smo otpeljali u tvornicu tomo vinković - PRIMA iz Bjelovara na kompletnu reparaturu!., u ovi puni 6 godin korišćenja prepeljala je jako puno razno - raznih asortimenata materijala!., od drv, kamena, peska, sena - bale, cimente, japna, cigle, blokov, graje, pilanskoga otpada - iverja, zemlje, pilotine, perja, ..., hehehe ..., doslovce svega!., i uz napomenu!, da je nekako napravljena da vozi maksimalno tereta do dvi /2/ tone!., ali odma moram dodat vaj jebeni veznik ALI!., skoro da je uvik bila u 100 % pretovaru., gotovo je uvik vozila oko tri /3/ tone tereta!!!., tako da idemo malo to dotirat., vjerujte mi na pisanu moju! reč, zaslužila je!!!
.,e sad., idedu još nekakova izboljšanja ča bi rekal naš nadasve vridan i pedantan forumaš! moj prijatelj!; firemanpetar!!!., izboljšanja će biti dosta uočljiva i vidljiva!!!., a sa njimi ću se javno ovdeka falit kada to lagano zgotovimo!., kada bude? ka slikica dela i svakako finiš sa novitetima - izboljšanjima! nadasve vridnim ljudima iz Prime!!! sa ing.Viktor-om na čelu kemijanja!!!...

., prijatelju firemanpetar!., TI si tata ve teme o primi!!!., a ja?!., JA! sam KUM!!!., :D !!!

., e moj prijatelju josix!., ma ova prikoličica ide gori za Gospu na Krasno!., Majki Božjoj od Krasna!!!., samo daj Bog! zdravlja!., a i na tvoja verzija da idemo zajedno sa traktorići u paru - koloni!!!., e ta ti je još i najorginalnija!., moj rodjak, ča je bil iz Duge Rese., pokojni tetak Josip-Joža Cvitković., laka mu crna zemlja bila!., imal je maloga zetorića od 14 ks., sličan dosta traktoru tomi!., e on je sa njim odmene vozil drva za zimu u Dugu Resu!, tako da, mislim, da tvoj IMT-e piči tri puta brže od ti naši mali prdavaca! i da ti neće trebat šlep prevoz do moji Jezeran!!!., već ti lagano kreneš od svog doma iz Duge Rese i najdemo se kodmene na ručku /doručku/ i lagano sa Božjom pomoći idemo u hodočašće!!!..., :heart: .,bilo bi jako, jako interesanto!., a mišljenja sam da možda nebi bili usamljeni slučaj., a popratili bi nas i mediji!!!...
.,p.s., ma za kamp-kućicu sam i tekako bil zainteresiran!., ja i moj prijatelj Kontam i prijatelj petar iz Osijeka., tražili smo prošle godine po gradu i okolici neku očerupanu kampicu za malo popravit, za tu i takovu namjenu., ali???., iole dobra celo bogatstvo košta., e, onda će moja primina ić!!!... .,pozdrav tebi i tvojoj obitelji dragi moj prijatelju!!!...

.,forumski prijatelju! oki198713!!!., joj, joj., ma nebi se til mišat u ljudske resurse!!!., slabo ti ja znam delat sa takovi resursi., vidiš da ovdeka na forumu nemogu napravit dobru zeku., a kamoli tamo u Novom Zagrebu!., hehehe :rolfer:!!!

., forumašu Jozef!., točno!., u pravu si., kada bude sve gotovo???!., a ja sam užasno spor i dosadan., tamo za negdi godinu - dvi!!!., hehehe., budemo svi vidili NE!...

., forumašu moj!; danek!., pa baš vi moji zlatni dečki iz tvornice deladu i na tome! - samohodnome!., ali su jeftini!., a ja sam siromak da plaćam jeftine stvari!., rekal bi pametan i stari narod!, ŽIDOVSKI!!!... .,ne, ne., neće moja prikoličica nikud sem remonta bez traktorića tome!!!... :?

., dragi moj svite!., dragi moji forumaši! moj narode!!!., čitamo se dok od jutra neidem sa keljenjem slikic moj rodjo VranićD sa dičicom i ja!!!., Bog!!! ... :gitarist: ., a nešto ćemo i popit u jime to!... :partyman:

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
., idedu još nekakova izboljšanja ča bi rekal naš nadasve vridan i pedantan forumaš! moj prijatelj!; firemanpetar!!!., izboljšanja će biti dosta uočljiva i vidljiva!!!., a sa njimi ću se javno ovdeka falit kada to lagano zgotovimo!., kada bude? ka slikica dela i svakako finiš sa novitetima - izboljšanjima! nadasve vridnim ljudima iz Prime!!! sa ing.Viktor-om na čelu kemijanja!!!...

., prijatelju firemanpetar!., TI si tata ve teme o primi!!!., a ja?!., JA! sam KUM!!!., :D !!!

Razmišljam koja če se izboljšanja napravit, šta je naumijo prijatelju Grof i nekako mi se čini da hočeš da se osovina malo pomakne prema nazad. To bi moglo bit od koristi. Ako nisi to mislijo onda uzmi to kao moj prijedlog za izboljšanje, naravno ako ti se uopšte čini dobar prijedlog.

A istina je to da sam ja tata :rolfer:a ti kum teme Prima. Ja sam samo započeo temu ali ti ju držiš gore da se tema dalje razvija i raste.

Najnoviji postovi

Na vrh