GROFE kaj bu bilo sa prikolicom.
zakaj je na dogradnji?!
Pozdrav
., lipi pozdrav mojim dragim forumašima i forumskim prijateljima!
., pa prikolicu smo otpeljali u tvornicu tomo vinković - PRIMA iz Bjelovara na kompletnu reparaturu!., u ovi puni 6 godin korišćenja prepeljala je jako puno razno - raznih asortimenata materijala!., od drv, kamena, peska, sena - bale, cimente, japna, cigle, blokov, graje, pilanskoga otpada - iverja, zemlje, pilotine, perja, ..., hehehe ..., doslovce svega!., i uz napomenu!, da je nekako napravljena da vozi maksimalno tereta do dvi /2/ tone!., ali odma moram dodat vaj jebeni veznik ALI!., skoro da je uvik bila u 100 % pretovaru., gotovo je uvik vozila oko tri /3/ tone tereta!!!., tako da idemo malo to dotirat., vjerujte mi na pisanu moju! reč, zaslužila je!!!
.,e sad., idedu još nekakova izboljšanja ča bi rekal naš nadasve vridan i pedantan forumaš! moj prijatelj!; firemanpetar!!!., izboljšanja će biti dosta uočljiva i vidljiva!!!., a sa njimi ću se javno ovdeka falit kada to lagano zgotovimo!., kada bude? ka slikica dela i svakako finiš sa novitetima - izboljšanjima! nadasve vridnim ljudima iz Prime!!! sa ing.Viktor-om na čelu kemijanja!!!...
., prijatelju firemanpetar!., TI si tata ve teme o primi!!!., a ja?!., JA! sam KUM!!!.,
!!!
., e moj prijatelju josix!., ma ova prikoličica ide gori za Gospu na Krasno!., Majki Božjoj od Krasna!!!., samo daj Bog! zdravlja!., a i na tvoja verzija da idemo zajedno sa traktorići u paru - koloni!!!., e ta ti je još i najorginalnija!., moj rodjak, ča je bil iz Duge Rese., pokojni tetak Josip-Joža Cvitković., laka mu crna zemlja bila!., imal je maloga zetorića od 14 ks., sličan dosta traktoru tomi!., e on je sa njim odmene vozil drva za zimu u Dugu Resu!, tako da, mislim, da tvoj IMT-e piči tri puta brže od ti naši mali prdavaca! i da ti neće trebat šlep prevoz do moji Jezeran!!!., već ti lagano kreneš od svog doma iz Duge Rese i najdemo se kodmene na ručku /doručku/ i lagano sa Božjom pomoći idemo u hodočašće!!!..., :heart: .,bilo bi jako, jako interesanto!., a mišljenja sam da možda nebi bili usamljeni slučaj., a popratili bi nas i mediji!!!...
.,p.s., ma za kamp-kućicu sam i tekako bil zainteresiran!., ja i moj prijatelj Kontam i prijatelj petar iz Osijeka., tražili smo prošle godine po gradu i okolici neku očerupanu kampicu za malo popravit, za tu i takovu namjenu., ali???., iole dobra celo bogatstvo košta., e, onda će moja primina ić!!!... .,pozdrav tebi i tvojoj obitelji dragi moj prijatelju!!!...
.,forumski prijatelju! oki198713!!!., joj, joj., ma nebi se til mišat u ljudske resurse!!!., slabo ti ja znam delat sa takovi resursi., vidiš da ovdeka na forumu nemogu napravit dobru zeku., a kamoli tamo u Novom Zagrebu!., hehehe :rolfer:!!!
., forumašu Jozef!., točno!., u pravu si., kada bude sve gotovo???!., a ja sam užasno spor i dosadan., tamo za negdi godinu - dvi!!!., hehehe., budemo svi vidili NE!...
., forumašu moj!; danek!., pa baš vi moji zlatni dečki iz tvornice deladu i na tome! - samohodnome!., ali su jeftini!., a ja sam siromak da plaćam jeftine stvari!., rekal bi pametan i stari narod!, ŽIDOVSKI!!!... .,ne, ne., neće moja prikoličica nikud sem remonta bez traktorića tome!!!... :?
., dragi moj svite!., dragi moji forumaši! moj narode!!!., čitamo se dok od jutra neidem sa keljenjem slikic moj rodjo VranićD sa dičicom i ja!!!., Bog!!! ... :gitarist: ., a nešto ćemo i popit u jime to!...
artyman: