Grof-e, drago mi je da si ponovo sa namaartyman:., lipi pozdrav svim mojim dragim forumašima i forumskim prijateljima!
., evo, odlučil sam se ipak vratit na nagovor moji dragi i iskreni prijatelja!!!., kada kažem prijatelja!., to stvarno i mislim!., poseban pozdrav i fala doneba dragome, mladome, dalekome forumskome prijatelju; danot-u! iz predivne nam zemlje Makedonije!!!., fala ti!...
., sve skupa sam odlučil počastit domačim proizvodom., evo barem ovako umjetno kad nemogu zapravo dok nedojdete domene!., čatim VAS Ličkim viskijem!., i jednom, meni dragom Ličkom pismom iz srca Like - grada Gospića!!!., a pisma se zove; teci, teci Liko!!!., a usred i kroz grad Gospić teče rijeka ka se zove Lika!., njoj u čast je spivana pisma va., a ja je sada posvećujem VAM svim skupa ki navratite na ovaj dobar poljoprivredni - forumi na vu predivnu stranicu traktora tome vinkovića - PRIMA! - prijatelj mog DOMA!!!
., veliki i pravi, smrznuti zagrljaj iz moje Like - Jezeran! svim skupa šaljem od svega srca i iz dubine duše!., fala svim mojim dragim prijateljima ki su me nagovorili na povratak., fala jim doneba!.-
., ovaj misec dvanajsti - prosinac., misec je darivanja, molitve, oprosta, ISUSOVA - BOŽJEG rodjenja - iskupljenja za sve nas grešnike!., faljen budi Isuse!., sretan Vam svim skupa BOŽIĆ!., Isusovo rodjenje!!!...
., aj Bog!., moj narode., čitamo se ...
Možda se baš nismo uvijek najbolje razumjeli ,možda ti baš uvijek nisi bil u pravu, a možda sam i ja negdje neku stvar usral, ali da ti iskreno velim meni je falelo tvoje umjetničko izražavanje u tvojim postovima.
Ja znam da ja sa tim baš i nemam previše veze, ali svejedno osječal sam potrebu da to napišem.
Čitamo se