samo u hittneru farbaju vratila ,mulci kakvih nema meni i nakon godine i plo dana rada u najtežim uvjetim još uvijek ide teško ...ali zato se raspada na druge strane,recimo ručice mjenjača ,blatobrani zadnji ,onaj rolbar se toliko tresao da sam ga morao steči čvrsto vijcima ,u zimi hidraulika proradi tek kroz pola sata rada stroja a mogli su i zaštiti korpu kvačila bolje a ne da ulazi prašina i sjebe mi druk ležaj ,a i onu hidrauliku od kvačila žali bože truda ,neprecizna do bola ....sve samo zato jer se nije koristio kvalitetniji metal ,,e da još mi se i poderalo jedno crijevo koje je ispod plastike deralo po šasiji ma kompletni idioti...ali idejno su to dobro sve na TRAKTORU RIJEŠILI ah da a ono moje sjedalo ako preživi ovu godinu super ima da se otkine i još stoji toliko visoko da kad oreš dobro bi bilo da sam vezan.....ma fuj više sam počeo raditi sa mojim starim 826 puno zgodnije samo još da mu uvalim servo ....
kod mene vratilo nije bilo obojano, al opet nije išlo... obojaju neke stvari koje ne treba, a zanemare neke koje treba...