josix
Aktivni član
- Tu od
- 8 Stu 2010
- Poruka
- 1,167
Vidim ja da se slike stavljaju bez milosti,,,,
GROF uzvraca udarac sa slikama na one nase provokacije da ga zameo snijeg pa se ne javlja :rolfer:
Vidim ja da se slike stavljaju bez milosti,,,,
GROF uzvraca udarac sa slikama na one nase provokacije da ga zameo snijeg pa se ne javlja :rolfer:
Ali on sere na obadvije :scratch
Vidiš petre,,,da su dobili i oni wisky,,,,i to pravi,,a ne onaj poluproizvod iz dučana,.....neka,,,su baš mi je drago:supz::supz:artyman:artyman:
Još,,,da nam je jednu degustirat,,,,8)8)..
., ma ča god da delam?, volim to kroz zabavu odradit!., život je; jedan, kratak, sužnjav, dosadan, zločest, škrt, prost, taman, siv, žalostan, presjeban, prebolestan, prestrog, preozbiljan, preskup, .... ma ode ja u pič.. mat....U!!!., zato moj narode!., ajmo se zekat - pekat i sve odradit kroz smij, sex, zabavu, jilo, pilo,... ma neka je svim i svakom milo i drago!
hm,da bi čovjek riječ rekao....
bilo bi šteta da to propadne...
Pa vjerojatno nece propast pošto tvornica radi i druge stvari osim traktora al vjerojatno neće nikad ići sa trake svakih 15 min jedan traktor kao pred 25godina kad se čekalo u redu za njih.To znam jer je i moj 523 onda kupljen pa mi je tata pričao koliko ga je čekao.
Pa vjerojatno nece propast pošto tvornica radi i druge stvari osim traktora al vjerojatno neće nikad ići sa trake svakih 15 min jedan traktor kao pred 25godina kad se čekalo u redu za njih.To znam jer je i moj 523 onda kupljen pa mi je tata pričao koliko ga je čekao.