B
BAGERISTA
Guest
barem nam pijače ne fali,da ponekad speremo gorčinu iz usta...
Istina,,,još ako ima koji grad više,,,e onda je to-to..:supz::mrgreen::mrgreen:
barem nam pijače ne fali,da ponekad speremo gorčinu iz usta...
Istina,,,još ako ima koji grad više,,,e onda je to-to..:supz::mrgreen::mrgreen:
ko ona tvoja,ubi mi sve bakterije u želudcu...:lol:
a da,tira ona mene u pepeo a ne iz njeg....:mrgreen:Podigla te iz pepela...............
zestoko tjera pod zemlju, a gemist samo kod doktora... :mrgreen:
E prošla ta vrimena,,,....
Žalosno,,,i velika tuga da se sve gasi kod nas......:madmana:
Da da, jako žalosno. Kud očeš žalosnije da se sad kod nas kupuju AGT-jci, koji su ,ak se ne varam nastali kopiranjem Tomeka.
To bi trebala biti pouka vlasnicima te i sličnih tvornica, da samo držanje koraka s trendovima i kontinuirani dovoljno brzi razvoj osiguravaju opstojnost.
Pozdrav, forumaši!
Ja sam novi član, ali ne javljam se da bih podržao vaše večinom euforijsko divljenje prema TT830, već da bih vam prenio svoje teško razočaranje tim traktorom. Traktor doduše nije moj, već od mog tasta. Ja imam maloga 521, a prije sam imao sve te mališane od 418 sa polumjesecom nadalje. Taj tastov traktor nema valjda još ni 200RS, ali ne bih se mijenjao sa njim. Od početka s njim nije bilo ništa u redu. Dva puta su u garantnom roku mijenjana crijeva hidraulike. jer su se preglodala na onom aluminijskom limu u sredini. Sve matice su se odvijale, a mnoge i izgubile. Na priključno vratilo ne ide kardan, osim s luđačkim nabijanjem. Kad se freza s Rositom (ni s njom nisam zadovoljan, po isteku garancije je pukao pogonski lanac i razbio zaštitni poklopac), svako malo se isključuje kardansko vratilo. Kuplung sajlu smo mijenjali ni ne znam koliko puta, čak smo dali i izraditi posebno jaku po narudžbi, ali bužir se samo nagužva, pa kvačilo ne odvaja.
Ima li netko od uvaženih članova slična iskustva (nadam se da nema) i može li mi netko dati kakav koristan savjet u vezi s tim?
Pozdrav svima!
naravno u prijasnjem postu sam izostavio te zavrsne detalje, da crijeva i zice trljaju po limu, mnogi dijelovi koji su svakodnevno u upotrebi slabasno konstuisani - tanki limici, bolcni, plastika/poliester
brusilicu u ruke i obrusi vratilo ili farbu; prije brusenja probaj neki drugi kardan
sto se tice kvacila; s njim su nesto zeznuli na Primi......bolje se nadaj da neko ima slicna iskustva.....
kaj je stvarno toliko nekvalitetno napravljen,ja razmišljam o kupnji 830-840,a najviše bi i radil sa kardanom tak da mi se ovo baš ne dopada,ima li još tko iskustva sa time ili je možda to izdvojeni slučaj.Pozdrav, forumaši!
Ja sam novi član, ali ne javljam se da bih podržao vaše večinom euforijsko divljenje prema TT830, već da bih vam prenio svoje teško razočaranje tim traktorom. Traktor doduše nije moj, već od mog tasta. Ja imam maloga 521, a prije sam imao sve te mališane od 418 sa polumjesecom nadalje. Taj tastov traktor nema valjda još ni 200RS, ali ne bih se mijenjao sa njim. Od početka s njim nije bilo ništa u redu. Dva puta su u garantnom roku mijenjana crijeva hidraulike. jer su se preglodala na onom aluminijskom limu u sredini. Sve matice su se odvijale, a mnoge i izgubile. Na priključno vratilo ne ide kardan, osim s luđačkim nabijanjem. Kad se freza s Rositom (ni s njom nisam zadovoljan, po isteku garancije je pukao pogonski lanac i razbio zaštitni poklopac), svako malo se isključuje kardansko vratilo. Kuplung sajlu smo mijenjali ni ne znam koliko puta, čak smo dali i izraditi posebno jaku po narudžbi, ali bužir se samo nagužva, pa kvačilo ne odvaja.
Ima li netko od uvaženih članova slična iskustva (nadam se da nema) i može li mi netko dati kakav koristan savjet u vezi s tim?
Pozdrav svima!