• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prima tt traktori

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Eh, zanimljiva je ta kosilica.
Kolko vidim iz slika pogon se vrši preko remena pa zato mislim da bi se brzina kretanja mogla smanjiti sa tokarenjem druge remenice. Znači nebi to bio neki veči zahvat.

A ova na slikama je vjerovatno pradeda od SRK :p

jeffy

Aktivni član
Tu od
7 Ruj 2010
Poruka
1,433
Olabavi remen , bu išla sporije :rolleyess:

Jesam, za dvije rupice:weedman:...na večerao se ko tarzan...:partyman:

Eh, zanimljiva je ta kosilica.
Kolko vidim iz slika pogon se vrši preko remena pa zato mislim da bi se brzina kretanja mogla smanjiti sa tokarenjem druge remenice. Znači nebi to bio neki veči zahvat.

A ova na slikama je vjerovatno pradeda od SRK :p

je razmišljao sam već o tome, prednja remenica je dvostruka , tokarena, a stražnja prešana, limena. ma za sad mi je ok i tak:p

danot

Član
Tu od
2 Srp 2009
Poruka
633
Prijatelu GROF, procitao sam 2 puta pismo na oni slikici, i nisam bas najbolje skontao o cemu se tacno radi? TV 2000? Jel to bio neki traktorcic sta se planirao njegova izrada? Vidim stari se ti dokumenti od 1999 god. Spominje se kao sam skontao 4 brzine napred, 2 nazad, i sinhronizirani kardan sa kotacima, jel to bio neki prototip ili sta vec?
Ma nisam najbolje razumeo:madmana:
Pozdrav:partyman:

G

GROF

Guest
Prijatelu GROF, procitao sam 2 puta pismo na oni slikici, i nisam bas najbolje skontao o cemu se tacno radi? TV 2000? Jel to bio neki traktorcic sta se planirao njegova izrada? Vidim stari se ti dokumenti od 1999 god. Spominje se kao sam skontao 4 brzine napred, 2 nazad, i sinhronizirani kardan sa kotacima, jel to bio neki prototip ili sta vec?
Ma nisam najbolje razumeo:madmana:
Pozdrav:partyman:

., pozdrav mome dragom i dalekome prijatelju danot!

., pa još davne 1996.godine gospodnje!, divanilo se naveliko o takovome traktoriću, modelu 2000!!!...

., ovo je samo nešto malo pisanoga materijala ča smao pokeljili!., moj dragi prijatelj zbalija i ja., da narod i svit vidi kako se uvik nešto predlaže i sugerira., a toga i takovoga pisanoga materijala ima jako puno., čim se uvati malo vremena budemo probali te spoznaje podilit sa svimi VAMI!!!...

., aj Bog!, čitamo se ...

firemanpeter

Dobro znana faca
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,887
Pozdrav forumskom prijatelju Grofu!
Vidim da si dao tvornici neke prijedloge- izboljšanja za njihove proizvode. Dali se koji od tih prijedloga slušalo i realiziralo?

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Pošto neki posjećuju i ovu temu evo da ne ispadne bokće bez slika sa sajma par slika kronološkim redom ::

Tri dana prije sajma .

Pripreme oca i majke PRIME i posljednji dogovor prije sajmovanja.

Dva dana prije otvaranja sajma,

I na dan sajma dva sina traktorćića TOME i PRIME gos. GROF i ZBALIJIA bez kojih ovaj štand nebi bio potpun , momci česttitke na trudu i održavanju tema malih traktora , i nesebićnoj pomoći pa makar to bili i FORUMAŠI sa prvim postom !!!!!!!!

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
hahaha, kad BAGERISTA vidi da se GROF zaljepio za onu stražnju hidrauliku na malom traktorićku tomi.... :lol:

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Evo slika sa mobitela sa jućerašnjega posjeta sajma:

fotografija0193.jpg

fotografija0194.jpg

fotografija0195.jpg

fotografija0196.jpg

fotografija0197h.jpg

fotografija0198.jpg

fotografija0199.jpg

fotografija0200a.jpg

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
fotografija0202.jpg

fotografija0203.jpg

fotografija0215.jpg

Prije svega sve pozdravljam,
posebno one sa kima sam se videl i našel na sajmu.
Ovaj puta nije bilo nikoga kod DF u 13 ili ja nisam nikoga prepoznal.

Poseban pozdrav gazdi Anti koji nas je
lijepo ugostio i počesto. Ante savaka čast na gostprimstvu!!!

B

BAGERISTA

Guest
hahaha, kad BAGERISTA vidi da se GROF zaljepio za onu stražnju hidrauliku na malom traktorićku tomi.... :lol:

Vidin ja,,,vidin,,,kolega moj,,,nije moga izabrat bolju sliku,,,,,bode me u oči več par puta sam gleda,,,,a ja vidim žuču..........:mrgreen::mrgreen:

A i GROFU,nebi loše stajala,,,jedna u garaži....:rolleyess::rolleyess::lol:

G

GROF

Guest
Pozdrav forumskom prijatelju Grofu!
Vidim da si dao tvornici neke prijedloge- izboljšanja za njihove proizvode. Dali se koji od tih prijedloga slušalo i realiziralo?

., lip pozdrav mojim dragim forumašima i forumskim prijateljima!

., TOČNO prijatelju moj firmanpeter!, dosta moji ideja, sugestija, prijedloga - izboljšanja je na tim našim malim traktorićima!., istina i Bog!, jedna velika većina ni ugljedala svetlo dana!., ovo ča smo nešto sitno /moga pisanog/ štiva pokeljili, a drugi dela čeka slobodnoga vremena za keljit., ima dosta puno interesantni sitnic iz životnoga iskustva nas ljubitelja traktora tome!.- :prayer: ...

., prijatelju ARNO!, fala doneba za pokeljene i lipo posložene slikice!... :prayer:

., prijatelju zbalija!, svakako fala i tebi na tvojim neumornim odradjenim satima i satima, keljenja i uredjivanja svega i svačega po vome našem forumu - temami tome!., fala TI za dobro društvo, posjetu - hodočašću na sajam u Gudovec!., još se malo strpi za ove druge slikice, ima ji oko 100., bude TI poslala moga rodje VranićD!, mlada ekipa za tehničku podršku!!!., pa budemo pokeljili, neka narod i svit gljeda!.- :weedman: ...

., aj Bog!, narode!, čitamo se ...

G

GROF

Guest
Evo slika sa mobitela sa jućerašnjega posjeta sajma:

fotografija0199.jpg

., lip pozdrav mojim forumašim!

., interesantna stvar!., evo na voj slikici, vidi se jedno od NOVITETA., istina i Bog!, sitnica!!!, ALI., napravljene su razdvojene kočnice., NIKO NI NIŠ KOMENTIRAL, očito da ni niti vidil?...

., aj Bog!, čitamo se ...

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Dali ima koristi od razdvojenih koćnica na tomi kod stalne 4 vuće i stabilnim poterećenim prvim kotaćima ?

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
Dali ima koristi od razdvojenih koćnica na tomi kod stalne 4 vuće i stabilnim poterećenim prvim kotaćima ?

to i mene zanima, baš bih volio vidjet video sa tim kaskaderskim testom . . .

joooo, kako mi se sviđa onaj maći tomek, onaj najuži, taj bi išao kroz moje rede od 110 cm u vinogradu :D

Najnoviji postovi

Na vrh