Pozdrav prijatelju Grofe.
Gledam ovu kosilicu SRK- 70, izgleda mi dobra, dobro napravljena. Čak ima regulaciju brzine kretanja :supz:. Jel imaš koje iskustvo kako se ponaša na terenima sa nagibom (npr. nekih 18 stepeni ako ti taj podatak nešto znači).
Izrada i to sve što se može vidjeti na prospektu mi se dopada jedino cjena mi je malo uhuhu, a neznam ni koja bi cjena danas bila ali neki mi je dojam da se vrti oko 1000€, ona jača nešto više od 1000 druga nešto manje.
Ako malo usporedim cjenu sa onim traktorom 830S koji vredi 7 tih kosilica :scratch Onda mi se on čini jeftin jer taj je koštao 7000€. Jeftin je naspram kosilice jer ima puuuno više sklopova, djelova, mehanike...
Neznam sad kakve su danas cjene ali manje vjerovatno nisu?
., lip TI pozdrav moj forumski prijatelju firemanpeter!
., TOČNO! u pravu si., tvoje ovo pismo - štoriju potpisujem u cijelosti!
., puno i previše košta ova; SRK samohodna rotaciona kosilica u odnosu na traktorić!., e sad ovdeka ima po pitanju cijene koštanja puno nekakovi sitnic za diskusiju, komentiranje voga i noga., ajmo probat ovako iz moje strane gledanja, spoznaja - znanja;
- ovo je profi - profesionalna kosilica,
- motor, dizel - benzin, dvi verzije; lombardini - neki yapanski,
- velika količina proizvodnje traktora u usporedbi sa kosilicami,
- prevelik PDV, odnos traktor - kosilica,...
., e da, pitaš me Petre za nagib košnje?, neznam nagib točan, koliki more savladat, imal sam prilike kosit na dosta neravnom - kosom terenu i pičila je bez problema., moje osobno mišljenje da sve zavisi o kome motoru se radi?, ki je motor ugradjen???!, kako sam i napisal da ji ima dosta vrsti., a motori se ugradjujedu po želji kupca i po trenutnoj mogućnosti nabave isti na tržištu.-
...
., aj Bog!, moj narode, čitamo se., slikanoga materijala, ko i pisanoga ima dosta., prva prilika i sve budemo pokeljili pa neka narod i svit gljeda!.-