danas sam malo šarafio imt 533, nažalost nemam slika, al i bolje da nisam slikao........:icon_axe:
traktor mi počeo dimiti sve više.......sredio dizne (stare su bile između 80 i 90 bara----užas, nove postavljene na 125 atm), to je bilo OK, pa zamjenio poklopce komora, jer je netko stavljao grijače prije mene, al nisu bili u funkciji.......taj dio je bio savršen, al još sam htio zamjeniti i granu auspuha, tu nastaju problemi, grana je turska i nije mogla sjesti na glavu, jer su smetali vijci od komora, pa je brusilica imala posla.......još novo koljeno i auspuh......nakon toga stavljam i novi filter zraka, jer stari je bio jako loš......i hoću montirati gljivu gore, i jednostavno neide, cijev od gljive jednakog je promjera kao i od filtera.......odem sa tim filterom u trgovinu, nisam ništa rekao, lik mi daje gljivu za taj filter zraka........OK, dolazim kući, sve dobro sjelo gore, ja zadovoljan, probam traktor, i neće preko 1800 okretaja.......ugasim i gledam na leptiru jel gas ide do kraja, do graničnika....ide, al obrtaja nema inače je išao do 2400-2500 obrtaja.......nakraju skinem tu novu gljivu i traktor normalno ide u obrtaje.....uzmem izvijač i ispod gljive one utore malo zakrenem i dobije veći usis i tako sada može doći do 2200 okretaja, što je OK......usput sam zamjenio i onu kuglicu kod leptira gasa......
toliko drame, bezveze zbog nekvalitetnih i jako loših djelova........sada sam zadovoljan, ima osjetno više snage i nema dima:icon_jook: